Kadınlar nasıl mutlu olur
Re:
paran varsa butun kadınlar senın lafına katılmıyorum..ama oyle bı balonla kımse kandıramaz benı..jilan yazdı:arkadaşlar valla o albümler balonlar aşk şarkıları mazide kaldı
herşey tammamen duygusala bağlandı 'narsisya' nında dediği gibi küçücük bi pırlanta
yani şahsen ben bi balon yda albm yerine pırlantayı tercih ederim
bütün bayanların gözü açıldı arkadaşım okadar kolay değil artık
devir artık para devri paran varsa bütün kadınlar senin bilmem anlatabildimmi????????????????????????
-
- Yarbay
- Ruh Hali:Mutlu
- Burç:Terazi
- Takım:Galatasaray
Re:
jilan yazdı:arkadaşlar valla o albümler balonlar aşk şarkıları mazide kaldı
herşey tammamen duygusala bağlandı 'narsisya' nında dediği gibi küçücük bi pırlanta
devir artık para devri paran varsa bütün kadınlar senin bilmem anlatabildimmi????????????????????????

valla hanımlar para da gözüm yok diyorsunuz ama züğürt birinide istemiyorsunuz
şahsen benimle çıkmak isteyen birinin arabası yoksa hayatta işim olmaz allaha şükürler olsun şuana kadar çıktığım erkeklerinde hep arabsı vardı maddi durumlarıda çok iyiydi
rabbim gönlüme göre veriyor
hiç bir zmn küçük şeyler düşünmem
şahsen benimle çıkmak isteyen birinin arabası yoksa hayatta işim olmaz allaha şükürler olsun şuana kadar çıktığım erkeklerinde hep arabsı vardı maddi durumlarıda çok iyiydi
rabbim gönlüme göre veriyor
hiç bir zmn küçük şeyler düşünmem
Re: Re:
ne iş?bana pırlantamı alacan yoksa.... vazgectım kasıkçı elmasını istıyorum.... :alkisdieforyou yazdı:jilan yazdı:arkadaşlar valla o albümler balonlar aşk şarkıları mazide kaldı
ben para biriktirmeye başliyim o zaman :alkis , limiti varmıdır peki bu yatırım olayının ;-)
- Siyabend
- Belawela Muhtarı
- Ruh Hali:Mutlu
- Burç:Kova
- Takım:Galatasaray
Re:
jilan yazdı:ark limiti yok ne kadar çok hatun istiyorsan o kadar çok para biriktir
fazla mal göz çıkarmaz
Benim bildiğim çok hatun olayı sadece cennette gerçekleşebilir :-o :-o :-o