Seksi olmak zor değil (Bayanlara Tüyolar)

Kadınların ve erkeklerin bilinmeyen dünyaları
Kullanıcı avatarı
Siyabend
Belawela Muhtarı
Belawela Muhtarı
Ruh Hali:Mutlu
Burç:Kova
Takım:Galatasaray
Seksi olmak zor değil (Bayanlara Tüyolar)

Mesaj gönderen Siyabend » 01 Ağu 2007 10:04

Daha seksi görünmek için hangi ne giymeli, nasıl davranmalı. İşte yapmanız gerekenler...

Karışınızdakinin ilgisini çekmek ve onu harekete geçirmek için yapmanız gerekenleri biliyor musunuz? Ya da aslında yapmamanız gerekenleri... Seksi olmak mı istiyorsunuz? O halde;

1. Tırnaklarınızı yemeyin.

(Yani artık zamanımızda türlü çeşit fetişistler mevcut, ama herhalde bir kadını tırnaklarını yerken tahrişşş olup da gaza egelen erkek de pek yoktur! O zaman bu madde de yerinde bir maddedir.)

2. Ağzınız açık bir şekilde sakız çiğnemeyin.

(Orada durun bakalım! Ne kallavi, havalı ve iş adamı görünümlü mevkiili adamların bile bazılarının, böyle çakkada çakkada sakız çiğneyen gevşek kadın tipinden tahrişşş olduğunu bilmiyorsunuz herhalde! 2. maddeyi tamamen doğru kabul edemeyiz.)

3. Yemeğinizi hızlı ve hararetli bir biçimde yemeyin.

(Bu doğru... Çünkü öyle haldır huldur yemeğini yiyen kadın karşısında adam kendini çok durgun hissedebilir ve birlikte seks yapma eylemine girseler bile kadının "bir an önce bitsin de gideyim" psikolojisi ile seviştiği hissine kapılıp, işin şevkini kaçırabilir!)

4. Hayalinizdeki düğünü anlatıp durmayın.

(Evet doğru bu da!.. Çünkü o zaman adam, kadının ev-çocuk-torun-torba amacı ile, yani tamamen damızlık olarak olaya girmek istediğine inanır!)

5. Devamlı rüyalarınızı süsleyen beyaz atlı prensinizden bahsetmeyin.

(Doğru!.. Çünkü bir duyar, iki duyar adam. Sonra "Eeeh! Başlarım senin prensine! Ben burdan s*ktirip gidiyorum kızım! Sen kendine birgün belki öyle birini bulursun!" der ve gider. Erkeği çok kasmaya gelmezzz.)

6. Sürekli olarak hayatınızdan ya da işinizden ne kadar nefret ettiğinizi anlatmayın.

(Hayatınızdan sürekli mutsuz olduğunuzu anlatıp durursanız, birgün adam "yahu ben de bunun hayatının parçasıyım ve ona zevk vermiyorum." diye düşünebilir.)

7. Terli olmamaya özen gösterin.

(Tabii büyük çoğunluk için doğru bir uyarı bu. Ancak koku ve ter düşkünü fetişistler için tamamen yanlış! Onlar leşşş gibi kokan kadınlara bayılırlar. Bizden söylemesi!)

8. Durmadan kendiniz hakkında konuşmayın. Üstelik kendinizi negatif bir şekilde asla yansıtmayın.

(Tabii, o zaman prensiniz, sizin başarı arenanızda kendisine yer olmadığına inanmaya başlayacaktır. Bu durumda bu savaşa katılmaya bir son verecektir.)

9. Fazla kilolarınızı ya da yaptığınız rejimi atlatmaktan vazgeçin.

(Aynen öyle! Susun biraz, çaktırmayın! Zaten herif sizi beğenmiş işte, kabul etmiş. Suyu bulandırmayın!)

10. İçinde rahat edemediğiniz kıyafetler giymeyin. Karşınızdaki kişi rahatsız olduğunuzu hissedecektir.

(Bakacak adam kadın ikidebir iç giyimini yerleştirmek için eğrilip, doğruluyor, malzemeleri bir türlü orta ayar dengeleyemiyor; tabii uyuzlanacaktır.)

11. Sakın geğirmeyin.

(Buna yoruma bile gerek yok...)

12. Rahat oturamayan, yerinde duramayan, devamlı kıpırdayan bir görüntü çizmeyin.

(Evet bunu yapmayın, çünkü adam biraz sabitlenmek isteyebilir. Oturup düşünmek, ya da bön bön bakmak isteyebilir. İzin verin...)

13. Çok fazla duygusalllaşmayın.

(Nereden baksanız adamdır; bir nevi hayvani yönü vardır. Öyle safi duygusal bakmaz olaylara. Arada düz dalar, dibine gider. Arada yüzeysel görünün ki, o da rahatlasın. Hatta size bir seks eşyası gibi bile bakacaktır. Ses etmeyin, 5-10 dakika sonra zaten geçer!)

14. Kendinizi aptal durumuna düşürecek kadar sarhoş olmayın.

(Zaten böyle bir durumda direkt olarak adamın yatağının baş köşesinin yastığı olursunuz!)

15. Karşı cins hakkında genel yargılara varmayın ve bunları kesinmiş gibi söylemeyin.

(Yoksa adam kendini sizin gözünde damgalanmış ve üzeri etiketlenerek rafa kaldırılmış hissedebilir!)

16. Konuşurken salyalarınıza ve tükürüğünüze hakim olun.

(Bööörgh, karşısındaki kadının konuşurken ağzına yüzüne sıçrayan tükrüklerini sürekli temizlemek zorunda kalan bir adam!.. Bundan hoşnut olanı da azdır herhalde!)

17. Yüzünüzle ve burnunuzla oynamayın. Kaşıyıp, yolmayın.

(Adam der ki yoksa yarın öbürgün, "kızım al o kadar istiyorsan bununla(!) oyna!")

19. Saçınızı havalı bir şekilde sağa sola çevirmeyin.

(Yoksa adam, sizin geçmişinizde Seks Şovların yapıldığı pavyon akşamlarının olduğunu düşünebilir.)

20. Karşınızdakinin kişisel alanına sakın tecavüz etmeyin.

(İşte erkeğin en can alıcı noktalarından biri! Bu tür bir durumda Diva olsanız tahammül edilmez size!)

21. İnsanların işini, giyim tarzını ya da arkadaşlarını aşağılamayın.

(Kankilerine önem verir delikanlı. Onlara gelen laf kendisine gelmiş demektir! Şşşşşş...)

Son olarak, seksi olmanın en iyi yolunun buna inanmak olduğunu sakın unutmayın. Gerçekten seksi olduğunuza inanın ve bunu içinizde hissedin.

(Hatta başucunuza Sheron Ablanın, Banu Balkan'ın, Türkan Aşure'nin ve bilumum baseni bol mankenlerimizin resimlerini asın ki, erkeğinizle karşı karşıya geldiğinizde üzerinizde onların edası olsun!)

JİLAN
Albay
Albay
Ruh Hali:Kızgın
Takım:Fenerbahçe

Re: Seksi olmak zor değil (Bayanlara Tüyolar)

Mesaj gönderen JİLAN » 01 Ağu 2007 15:17

bu maddeler gerçekse eğer ben baya bi seksiyim yukardakilerin hiçbirini yapmıyorum çünküüü
bende doğuştan olan bi yetenek yawww
isun
Yüzbaşı
Yüzbaşı
Ruh Hali:Yorgun
Burç:Boğa

Mesaj gönderen isun » 01 Ağu 2007 17:41

valla ben de sexiyim o zaman...hem de bu maddeler seksilik için diil bence daha çok görgü kurallarıyla ilgili yaw...
JİLAN
Albay
Albay

Mesaj gönderen JİLAN » 01 Ağu 2007 17:44

demekki görgülü olunca sexi de olunuyomuş aşkım
Kullanıcı avatarı
Siyabend
Belawela Muhtarı
Belawela Muhtarı

Mesaj gönderen Siyabend » 01 Ağu 2007 17:45

Kimse yğurdum ekşi demezki :happyy
isun
Yüzbaşı
Yüzbaşı
Burç:Boğa

Mesaj gönderen isun » 01 Ağu 2007 17:51

jilana aynen katılıyorum

görgülü=sexi
JİLAN
Albay
Albay

Mesaj gönderen JİLAN » 01 Ağu 2007 17:53

neden diyeyim kii herşey bariz ortada yalan mı söleyelim yanii
sen kendini sexi hissetmiyor musun? :happyy
reis
Albay
Albay
Burç:Balık

Mesaj gönderen reis » 01 Ağu 2007 21:04

EVETTTTTTTTTTTTTTT :oo
Kullanıcı avatarı
Siyabend
Belawela Muhtarı
Belawela Muhtarı

Mesaj gönderen Siyabend » 01 Ağu 2007 21:06

Görgülü olabilirim ama seksi olduğumu düşünmüyorum..
Birbirine uzak kavramlar..
Heval
Yarbay
Yarbay
Burç:Terazi

Mesaj gönderen Heval » 04 Ağu 2007 19:29

bu ülkede Bülent ERsoy dan daha görgülü birini tanımıyorum , demek ki ülkenin en seksi hatunu da Bülent ersoy :cons :cons

“Erkekler & Kadınlar” sayfasına dön