sence yaptığın sinirr komik birşeymi?çokmu eğlendin yemek arayan bir zavallıyı oraya kapatınca :noooo kedilerden nasıl bir elektirik aldığın beni ilgilendirmiyo ama onlar doğanın bir parçası.tüm yaşayan canlılara saygı duymak zorundayız,onları çöpe kıstırmak değil.Hz.Muhammedin ve bütün büyük erenlerin mutlaka bir kedisi olmuştur.naughty.child yazdı:Düşman değil de sevmiyorum onları.Köpeği görünce aklıma bir kediyle yaşadığımız olay geldi.Okuldan dönerken çöp kutusunun yanından geçtim.Elimdeki çöpü attım.Baktım bir kedinin kuyruğunun ucu dışarıda.Kedi çöp kutusunda bir şeyler karıştırıyor.Kapağı bi kapattım.İçerdekileri bilemem ama dışarıdaki tüyler diken gibi oldu.Bana kalsa öyle bırakırdım ama yanındaki arkadaşım açtı kapağı kedi hemen dışarı fırladı.O arkadaşıma yatıp kalkıp dua etsin kedi valla yoksa ben hayatta açmazdım kalırdı öyle.
İmdat!
-
beyaz
- Yarbay

- Ruh Hali:Mutlu
- Burç:Boğa
- Takım:Fenerbahçe
-
naughty.child
- Yarbay

- Burç:Aslan
- Takım:Galatasaray
Re: İmdat!
Tabiki de eğlenmedim ama sevmiyorum işte.Aslında hayvanları çoooook severim.Bilmiyorum istemiyorum kedileri işte.Onları görmek beni sinir ediyor.Bazen kendimi firenleyemezsem böyle olaylar oluyor.Kedileri neden sevmediğimi bilmiyorum ama sevmiyorum işte.Bu yazıyı yazarken bile ellerim titriyor.Hoşlanmıyorum onlardan.Benden uzak olsunlar.
-
nazar boncuğum
- Binbaşı

- Ruh Hali:Kızgın
yazık be
-
bukett
- Yarbay

- Burç:Boğa
- Takım:Fenerbahçe
kıyamam bn o kedıye ama kopek te çok guzelmıs =)
-
kurdısh gelin
- Yarbay

- Burç:Akrep
- Takım:Galatasaray
ayy yavrum yaa gitti valla
-
bukett
- Yarbay