Sana Seni Yazıyorum

Paylaşmak istediğiniz şiirler
JİLAN
Albay
Albay
Ruh Hali:Kızgın
Takım:Fenerbahçe
Sana Seni Yazıyorum

Mesaj gönderen JİLAN » 07 Ağu 2007 11:55

Güneşin başka iklimleri aydınlatmaya,başka gönülleri ısıtmaya gittiği şu saatlerde kağıdı,kalemi elime alıp,seninle dertleşmek,yalnızca sana yazmak ve yalnızca seni özlemek geliyor içimden.Sana yazmak.""Sana seni Yazmak"
Seni ve yüreğimde anlam bulan duyguları...Sana ait yüreğimin derinliklerinden kopup gelen artçı şokları anlatmak ve toprağı alnından öperken yağmur taneleri,tüm benliğimle sana yağmak istiyorum...

Bu gece dudaklarımdan dökülen her kelimede sen varsın ve yine sen varsın yarım kalan sevdamın eksik taraflarında.Bomboş ve sessiz kaldırımlarda yürürken seni haykırıyorum sensizliğin inadına! Bu sensizlik gecesinde sevdamın en ücra köşelerine seni yazıyorum.

Bu gece gene yağmur yağıyor.Yağmur yağıyor gönlümün sensizlikle yanan her yerine.Yağsın,yağsın ki saklasın sensizliğimde döktüğüm gözyaşlarımı!Ve yine saklasın sensiz geçen bomboş hayatı...

İşte seni haykırıyorum sensizliğe alışamamış yüreğime,işte seni yazıyorum!!!
Bu gece gene yağmur yağıyor.Senyoksun oysa biliyorum ve üşüyorum sensiz kaldığım saatlerde. Gözyaşlarımı efkarıma kattım bu gece. Sevdamı,umudumu ve seni kızgın bir sel gibi kalbime akıttım.

Bu gece yağmurla beraber gözyaşlarım yağıyor ve ismini yazıyor sensizliğin acısı ile kıvranan kaldırımlara.Süzülen her damlada sen vardın ve yine sen vardın gecenin en karanlık anında. o,doya doya bakamadığım gözlerin,gözlerimin içine bir kez daha değseydi ve tebessümünden bir gül açsaydı yanaklarında,yetmez miydi? Bir bakışın bir ömüre değmez miydi?
İsmini kazıdığım kaldırımlara sanki sen yağıyorsun yağmurla birlikte ve sevgin yağıyor yüreğime...Yalnız ve bomboş odamda sen varsın hala.Hala sensizliğim duruyor yanı başımda..

Bu gece gözyaşlarım yağıyor sensizliğimle birlikte kaldırımlara.Seni arıyorum,erimekteyim...Karanlık geceye inat ay gökyüzünde..

Ve gökyüzü yüreğimde......

ZAGROS
Moderator
Moderator
Ruh Hali:Huzurlu
Burç:Koç

Re: SANA SENİ YAZIYORUM

Mesaj gönderen ZAGROS » 29 Ağu 2007 21:04

:ser238 çok güzelll

paylaşım için teşekürler
JİLAN
Albay
Albay
Ruh Hali:Kızgın

Re: Sana Seni Yazıyorum

Mesaj gönderen JİLAN » 31 Ağu 2007 15:42

önemli değil
SEYDUNA
Yarbay
Yarbay
Ruh Hali:Mutlu
Burç:Koç

Mesaj gönderen SEYDUNA » 02 Eyl 2007 22:34

dün gibiydi gülüşlerin aklımda unutmam unutamam asla o bakışları bir ok olup saplandı yüreğime bakışların
jana jiyan
Başçavuş
Başçavuş
Ruh Hali:Mutlu
Takım:Beşiktaş

Mesaj gönderen jana jiyan » 20 Eyl 2007 16:08

çok ğüzel olmüş yüreğine sağlık jilan seyduna sende sonunu iyi getirmişsin sanada tebrikler
isun
Yüzbaşı
Yüzbaşı
Ruh Hali:Yorgun
Burç:Boğa

Mesaj gönderen isun » 20 Eyl 2007 17:01

aşkım çok güsel olmuş senden çıkar mıymış böyle şeyler valla süper

“Şiir Bahçesi” sayfasına dön