Kolay Mı?
-
naughty.child
- Yarbay

- Ruh Hali:Mutlu
- Burç:Aslan
- Takım:Galatasaray
Re:
isun sana fazlasıyla katılıyorumisun yazdı:sevilmiyorsan zaten sevmeyeceksin
niye ya sevmek için illa sevilmek mi lazım,hem karşılık bulduğun zaman emin ol aşk denen şey olmuyo zaten...hem sevdiğim zaman ben illa o da beni sevsin benim sevgilim olsun demem..önemli olan 'benim 'sevmem gerisi no problem...
-
isun
- Yüzbaşı

- Ruh Hali:Yorgun
- Burç:Boğa
- Takım:Fenerbahçe
yaw platonik aşk denen tabir son zamanlarda çıkan salak bi uydurma...karşılıksız olan duygu eğer çok yoğunsa o zaten seni bi şekilde ilahi aşka götürür...ki bu günümüzde ne kadar ulaşılabilir tartışılır...
ben illa ayrılığa alışayım demiyorum ki karşılıklı sevmek tabi ki de süper bişi ama sevmek için karşılık şartı aramak saçma...
ben illa ayrılığa alışayım demiyorum ki karşılıklı sevmek tabi ki de süper bişi ama sevmek için karşılık şartı aramak saçma...
-
Heval
- Yarbay

- Ruh Hali:Mutlu
- Burç:Terazi
- Takım:Galatasaray
platonik aşk , son zamanlrda değil isun ezelden beri var
ve olmaya devam edecektir illaki !!!
ilahi aşk ise , duygu yoğunluğu veya başka bişeyle alakalı değil ki cane , dini dinle ilgili aşklardır onlar , ki onlara karşılıklı yada karşılıklı dememiz yanlış olr zaten !!
en iiyi aşk, ideal aşktır boşver... hem sev hem sevil :alkis
ilahi aşk ise , duygu yoğunluğu veya başka bişeyle alakalı değil ki cane , dini dinle ilgili aşklardır onlar , ki onlara karşılıklı yada karşılıklı dememiz yanlış olr zaten !!
en iiyi aşk, ideal aşktır boşver... hem sev hem sevil :alkis