MERSİN - Demokratik Toplum Partisi (DTP) Mersin Büyükşehir ve ilçe Belediye Başkan Adayları Oylarını kullandılar. DTP Diyarbakır Milletvekili Gülten Kışınak’ta Adaylar ile birlikte sandıkları dolaştı.
Demokratik Toplum Partisi (DTP) Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aleddin Erdoğan, Mezitli ilçesi İçel Anadolu Lisesi 1143 Nolu sandıkta oyunu kullanırken, Akdeniz Belediye Başkan Adayı Fazıl Türk Köy Hizmetleri Hizmet Binası 1010 Nolu Sandık, Toroslarlar Belediye Başkan Adayı Filiz Yılmaz Necdet Ülgen İlköğretim Okulu 1207 Nolu sandık, Mezitli Belediye Başkan Adayı Hemet Hemetoğlu Davultepe Belediye Lisesi 1059 Nolu sandık ve Yenişehir Belediye Başkan Adayı Cihan Yılmaz’da Vali Şenol Engin ilköğretim Okulu 1022 Nolu sandıkta oy kullandılar. DTP’li Adaylar, “Umarım sandıkta halkların kardeşliği çıkar Türkiye halklarına hayırlı olsun” dediler.
Mersin halkların kardeşliğin pekiştirecek bir sonucun sandıkta çıkacağını umduklarını kaydeden DTP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aleddin Erdoğan, “Sandıkta çıkan iradeye saygı duyulmasını umuyoruz. Dilerim kaybolan 10 yılı bu sandıkta tekrar geri alırız. Bizimle Mersin kimliğine kavuşacaktır. Hepimize hayırlı olsun” diye konuştu.
Öte yandan Seçim sonuçlarını izleme amacı ile Mersine Gelen Diyarbakın Milletvekili Gülten Kışınak, DTP’li adaylar ile birlikte sandıkları dolaştı. Kışınak, “Sandıklarda Mersin’e yakışır ve halkların kardeşliğini pekiştirecek bir sonucun çıkmasını diliyorum. Burada çıkacak sonuçlar Türkiye Barışı konusuna da önemli bir katkı sunacaktır” dedi.
ANF NEWS AGENCY
Mersin’de DTP’li adaylar oylarını ‘kardeşlik’ için kullandı
-
- Yarbay
- Ruh Hali:Mutlu
- Burç:Terazi
- Takım:Galatasaray
Re: Mersin’de DTP’li adaylar oylarını ‘kardeşlik’ için kullandı
umarım kardeşlik kazanır :artiii
-
- Yarbay
- Ruh Hali:Yorgun