Fahişeli Seçimler

Gündemdeki olaylar,tartışmalar
Kullanıcı avatarı
Siyabend
Belawela Muhtarı
Belawela Muhtarı
Ruh Hali:Mutlu
Burç:Kova
Takım:Galatasaray
Fahişeli Seçimler

Mesaj gönderen Siyabend » 13 Nis 2009 21:56

Ergenekon’un Kıbrıs ayağıyla ilgili ortaya çıkan belgeler, adadaki örgütlemenin boyutlarını gözler önüne seriyor. KKTC Başbakanı Ferdi Sabit Soyer’in Ergenekon İddianamesi’ndeki belgelere dayanarak Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı Derviş Eroğlu hakkındaki iddiaların araştırılması için savcılığı harekete geçirmesinin arkasındaki gerçekler de bir bir açığa kavuşuyor. Ergenekon’un Kıbrıs’taki seçimlerde UBP’den 24 milletvekili çıkarmasını sağlayan çalışmalarda fahişelerden ve değişik beyin yıkama programlarından faydalandığı da ortaya çıkan son bilgiler arasında.
KKTC’de çıkan Yeni Düzen gazetesi orjinal belgeleriyle Ergenekon’un Kıbrıs’taki faaliyetlerini yazdı. Gazete haberini Ergenekon’dan tutuklanan Türk Metal İş Sendikası eski Başkanı Mustafa Özbek’le birlikte ele geçirilen belgelere dayandırdı.

Oğlu bile babasını öldürebilir
Derviş Eroğlu’na sunulmak üzere Kıbrıs’ta 1998 yılındaki milletvekili seçimlere yönelik örgütün çalışmalarının yer aldığı belgede verilen bilgiler, kazanmak için her yolun mübah olduğunu da gözler önüne seriyor.
Söz konusu belgenin “ULAŞILABİLECEK NOKTALAR” başlıklı bölümünde şu bilgilendirme yer alıyor: Sayın Başkanım. Burada bize serbestlik verin, bütün sistemleri, yönlendirmeleri ve diğer kurallarla oynayalım. Alan çok dar, birçok şarteli çok kolay devreye sokuyoruz. Şehidimiz rahmetli Akın ALB. sizin tespitiniz üzere buradaki insanları burada İHTİLAL yapacak düzeye getirircesine beyinle yıkamış. Ankara’dan gelen programlarda sizin “...” planınızı belki gerekebilir diye göndermişler. Böyle birşey ne gördüm ne yaşadım. Sizin beyninizden lütfen istifade edelim. Bu sistemin önünde iddia ediyorum bir insanı oğlu dahi öldürebilir.”

Fahişelerle diyalog sağlanmış
Örgütün Kıbrıs’taki seçimleri UBP’ye kazandırmak için yaptıkları çalışmalarda fahişeleri bile kullandıklarını anlatan bölümse belgede şu şekilde yer alıyor: “... Askeri havalanına gidip takviyeyi alacağız. Saat ve gününü mesajdan çözdük. Fakat Başkanım kesinlikle bazı bölgelerde sizin tabirinizle KIRIM’ÇA dağılmamız MUHAKKAK gerekecek. Biz tek tek bunları tespit ettik. Bu adamlar bize 13.500.000.000 (Onüç milyar beşyüz bin) civarında bir finans sağlarsa bu ekip bu işi önce sizin sonra sayın Özbek için onur meselesi yapmışlar.
Çocukları çok güzel hazır hale getirmişsiniz. Rahat çalışıyorum. Fahişeler dahil hepsiyle çok çabuk diyaloglar başladı... 20 milyar gibi bir para bize Gazi Mağusa’da 7, Lefkoşa’da 9’u getirir. Siz bizim hangi olayı kullanacağımızı anladınız...”

düş sokağı sakini
Binbaşı
Binbaşı
Burç:Oğlak
Takım:Beşiktaş

Re: Fahişeli Seçimler

Mesaj gönderen düş sokağı sakini » 13 Nis 2009 22:01

laf aramızda aslında 1 numara benim...sakin kimseye söylemeyin..hışşş

“Gündem & Haberler” sayfasına dön