düşündurucu olan bu kadar imza deyıl hanfendi asıl duşundurucu olan kurt halkı kendını bır cok bıcımde var olduklarını anıtladıgı halde senın gıbı asırı mılyetcı ınsanların bunun kabulenmemesıdırÇılgın Leyla yazdı:adamlar ne yapacaklarını şaşırmışlar ama gerçekte bu kadar imza varsa düşündürücüğ bir olay![]()
![]()
PKK'dan rekor başvurusu!
-
reis
- Albay

- Ruh Hali:Yorgun
- Burç:Balık
- Takım:Fenerbahçe
ben bi kere öyle 3.5 milyon imzanın falan olduğunu zannetmiyorum.o kadar imza toplanmışsa bile bu benim ayıbım diil siz kürtlerin ayıbıdır.bi ülkede var olduğunu göstermenin yolu bi terör örgütünün lideri için imza toplamakla olmaz.ben iki kürt arkadaşımla aynı evde yaşıyorum.apo hakkında onlar benden farklı düşünmüyolar.bırakın bunları artık...
Farklı düşünceleri bir ayıp olarak görmeniz ve göstermeye çalışmanız en büyük ayıptır bence.Kürtler senin gibi düşünmeyince ayıp mı etmiş olurlar?dr_emre21 yazdı:ben bi kere öyle 3.5 milyon imzanın falan olduğunu zannetmiyorum.o kadar imza toplanmışsa bile bu benim ayıbım diil siz kürtlerin ayıbıdır.bi ülkede var olduğunu göstermenin yolu bi terör örgütünün lideri için imza toplamakla olmaz.ben iki kürt arkadaşımla aynı evde yaşıyorum.apo hakkında onlar benden farklı düşünmüyolar.bırakın bunları artık...
Onları sadece bir defa anlamak için gayret gösterdin mi?
"her şeyin en iyisini biz biliriz" düşüncesinden vazgeçin artık.
Nasıl biz sizi anlamaya çalışıyorsak siz de bizi anlamaya çalışın.
İlla bizi anlayın da demiyorum.Sadece bir gayret ortaya koyun.