DTP Iğdır'ı Da Aldı Ermenistan Sınırına Dayandı
tamam ne olduysa olsu ortalığı dahada karıştırmanın bir anlamı yok kürtler dtp yi istediler başardılarda belli bölgelerde..bakalım şimdi ne olacak dtp nin şimdi bişiyler yapması gerek..bakın ne güzel söz hakkı doğdu onlara ozaman şu terörü bitirsinler güneydoğudaki kuru bölgelleri yeşertsinler..dağlarda mayınla topla tüfekle değilde değilde meclisde konuşulsun istekler..
- Siyabend
- Belawela Muhtarı
- Ruh Hali:Mutlu
- Burç:Kova
- Takım:Galatasaray
Re: DTP Iğdır'ı Da Aldı Ermenistan Sınırına Dayandı
Bütün çabalar şiddetin ortadan kaldırılması yönünde olmalıdır..
-
- Binbaşı
- Takım:Fenerbahçe
bukett yazdı:kürt halkı hiçte iradeli değil arasında bellı baslı ıradelı ınsanlar var ama dtp yi tutanların çogu iradesiz.çunku dtp pkkyı tutuyor!!!!!
agır ol bakalım ufaklık küçük yaşınla büyük işlere dil uzatma
nedemek kürtler iradesizdir nasıl bir türk düya ya bedelse her kürt de iradelidir bu böyle biline bir hada dil uzatmayın lütfen
-
- Yarbay
- Burç:Boğa
asla ve ala dil uzatmıyorum dikkatını cekerım belle baslı kurtler dısındakıler ıradesız dedım kurtlerde ınsan elbette pkk yı tutan kurtler iradesız onlara ınsan bıle dıyemıycem.türk askerını olduren aptallar ıcın ınsan dıyemıoyorum kusura bakma.bunun ufak olmamla bır ılgısı yok ınsanın aklı olduktan herseyı grdukten sonra yasın onemı yok...dikkatini çekerim sakın bana terörü savunma!!!!!
-
- Binbaşı
bak ufaklık yine söylüyorum sende büyüklerin gibi terör terör deyip durma insanları öldürenden yana degilim ister asker ister dag başındaki gençler olsun sen 12 yaşındaki çocuga 13 kurşun sıkan abilerine nedemeli onlar daha terörist degilmi bilmedigin bir çok şey var sen daha 1990lı yılarınların zihniyetini taşıyorsun sen hiç devlet terörü diye bir şey duydunmu duymadıysan hiç kurcalama bu işi
-
- Binbaşı
- Burç:Aslan
arkadaşlar konuyu saptırmadan arkadaşça muhabbet etsek daha iii olmazmı ....
buketçim sen yanlişşsın bak bu bölgeyi tanımıyıorsun vede bilmiyorsun hemen öyle yargısız infaz ettinki bende şaşırdım ...
bölgemiz ve türkiye çapında 17000 faili meçhul cinayet var kimin yaptığınıda televizyondan gördük ..
devlet ne kadar insanı yerinden yurdun dan etti haberin yok devlet belki asayişi sağlamak içinde olsa çok can yaktı haberin yok. devlet bzı şeyleri elde etmek için insanlarının güvenini kaybetti ..
herinsanın iradesi vardır . iradesiz insan yoktur olsada kesin aklını yitirmiştir ..
sen bu bölgeyi tanımaya çalış bizim burdaki halkımız her zaman şidete karşı zulme karşı durmuştur ..
sarıkamışta donanlar dedelerimiz değilmiydi ..
çanakkalede omuz omuza aslan gibi düşmanla çarpışan dedelerimiz değilmiydi.
sen bölgemizi vede insanlarımızı tanımaya anlamaya çalış.
inanki eminim anlayacaksın...
buketçim sen yanlişşsın bak bu bölgeyi tanımıyıorsun vede bilmiyorsun hemen öyle yargısız infaz ettinki bende şaşırdım ...
bölgemiz ve türkiye çapında 17000 faili meçhul cinayet var kimin yaptığınıda televizyondan gördük ..
devlet ne kadar insanı yerinden yurdun dan etti haberin yok devlet belki asayişi sağlamak içinde olsa çok can yaktı haberin yok. devlet bzı şeyleri elde etmek için insanlarının güvenini kaybetti ..
herinsanın iradesi vardır . iradesiz insan yoktur olsada kesin aklını yitirmiştir ..
sen bu bölgeyi tanımaya çalış bizim burdaki halkımız her zaman şidete karşı zulme karşı durmuştur ..
sarıkamışta donanlar dedelerimiz değilmiydi ..
çanakkalede omuz omuza aslan gibi düşmanla çarpışan dedelerimiz değilmiydi.
sen bölgemizi vede insanlarımızı tanımaya anlamaya çalış.
inanki eminim anlayacaksın...
-
- Binbaşı
konu yaplanmıyor bilmeden agzı olan konuşuyor misali nededigini bilmeden atıp tutyor ne kadar hasas bir konu oldugunu bilmiyor küçük kızımız
-
- Binbaşı
Kawa yazdı:konu yaplanmıyor bilmeden agzı olan konuşuyor misali nededigini bilmeden atıp tutyor ne kadar hasas bir konu oldugunu bilmiyor küçük kızımız
kawa sen de ağır olsan 1 nci vites te yavaş yavaş ağır takılsan daha iii olmazmı KAWACIIIIĞIM
-
- Binbaşı
şöför olacaktım vazgeçiyorum 1 vitez kurtarmıyor mardin yokuşunda 5 ile inerim her hal 1 vitesi sevmiyorum :kahkk
-
- Binbaşı
şofor olamazzsın zaten şöförlüğün 1 kuralı yavaş ağır gitmek 2 kural bayan sürücülere yol vermek saygılı olmak ..
araba 1nci viteste kaldırabilirsin yoksa yerinde çakılı kalırsın kawacığım diyorum
araba 1nci viteste kaldırabilirsin yoksa yerinde çakılı kalırsın kawacığım diyorum