Saddam'a Ölüm Cezası
öcalan asılsın ya da asılmasın demiyorum ama türkiye kaçgün daha ayakta durabilir sözü biraz garibime gitti.ne yani biz şimdi öcalanı assak bizi kim yere serecek?bi avuç pkk mı yoksa amerikan kovboyları mı?türkiyeyi ne zannediyor insanlar ya,ırak kadar hürriyetine düşkün olmayan bi ülkeye benziyormu mesela!
saddamın idam edilmesiyle ırakta herşey halolacaksa
ve ırak halkı saadate kavuşacaksa saddam idam edilsin.
ama saddamın idamı ırakın felaketi olacaktır.zaten ırakın
yürek yakan durumunu hepimiz biliyoruz.saddam devrildide ne oldu...
ırak halkı ne kaybetti ne kazandı hesap ortada... öyle sanıyorumki
bütün ıraklılar eski rejimden daha memnundular.çünkü saddam diktatör bile olsa bir düzen vardı.o düzenin yanlışlığı duğruluğu tartışılır.
lakin şimdiki durum ırak halkının sonunu hazırlıyor.
ve ırak halkı saadate kavuşacaksa saddam idam edilsin.
ama saddamın idamı ırakın felaketi olacaktır.zaten ırakın
yürek yakan durumunu hepimiz biliyoruz.saddam devrildide ne oldu...
ırak halkı ne kaybetti ne kazandı hesap ortada... öyle sanıyorumki
bütün ıraklılar eski rejimden daha memnundular.çünkü saddam diktatör bile olsa bir düzen vardı.o düzenin yanlışlığı duğruluğu tartışılır.
lakin şimdiki durum ırak halkının sonunu hazırlıyor.
neden saddamın asılma yada ömür boyu hapsine karşı mutluluk duyuyorsunuzda apdullah öcalanın idam edilme fikri sizi hemen yerinizden zıplatıyor..Saddamın idamı çokmu iyi olucak arkadaşlarında dediği gibi ortalık karışıcak..zaten halk birbirine girdi..hem Abdullah öcalan asılırsa kim bize ne yapabilir ki bir çok iç karışıklık çıkabilir belki ama bu devlet kolay kurulmadı kolayda yıkılamaz..Ben saddamında idamını istiyorum insan katliamı yaptı.kürtleri öldürdü onlara acımasız davrandı..buna hakkı yoktur..hiç kimsenin hiç kimseyi öldürmeye hakkı yok..bu canı Allah verdi ancak Allahın alması gerekir..ama abdullah öcalanda bir çok insanı öldürdüttü acımasız davrandı..ben çok akıllı olduğum için söylemedim bunu neden diye sordum sadece neden neden nedennndaygen yazdı:beyaz gun hanım turkuyede senın kadar akılı bır ınsan yokmu sanıyorsun . abdullah ocalan demek okadar basıt bır ınsanmı sandın onun ıdamı kararı veren adam gerı zekalı olması lazım eyer adama ıdam verse turkuye kacgun daha ayakta dura bılecek garantısını vere bılecenmı
onca askerimiz şehit oldu onların ailelerinin vicdanı rahatmı
- Siyabend
- Belawela Muhtarı

- Ruh Hali:Mutlu
- Burç:Kova
- Takım:Galatasaray
Bir kere şunu aklımızın bir yerine kazıyalım artık;dr_emre21 yazdı:öcalan asılsın ya da asılmasın demiyorum ama türkiye kaçgün daha ayakta durabilir sözü biraz garibime gitti.ne yani biz şimdi öcalanı assak bizi kim yere serecek?bi avuç pkk mı yoksa amerikan kovboyları mı?türkiyeyi ne zannediyor insanlar ya,ırak kadar hürriyetine düşkün olmayan bi ülkeye benziyormu mesela!
"Her millet hürriyetine düşkündür"!
Sadece Türklere ait bir özellik olarak görürsek
yanlış yola sapmış oluruz!
Türkiye'nin güçsüz görünmesinin temel sebebi;
bugüne kadar yönetim başına gelenlerin davranışlarıdır!
Şöyle bir söylenti vardır her zaman
Amerika'dan icazet almadan Türkiye'de kimse
başbakan olamaz!
Bu durumda malesef biz düşündüğümüz kadar güçlü değiliz
ya da gücümüzü kullanamıyoruz!
Tamamen keyfi uygulamalarla binlerce insanı öldüren
Saddam'ın idam edilmesini isterim!
Çünkü insan her şeyi kabul edebilir ama ölümü kabul edemez!
İdam edilsinki başkaları da böyle bir vahşeti işleyip
hapishane köşelerinde yaşamasın!
- Siyabend
- Belawela Muhtarı

- Ruh Hali:Mutlu
- Burç:Kova
- Takım:Galatasaray
ilk mesajımda şöyle demiştimSEYYİT yazdı:bence insan her zaman objektif olması lazım.yani bir şey ya doğrudur
yada yanlıştır.o doğru herzaman doğru...yanlış ise her yerde yanlıştır...
düşüncelerimizde tutarlı olmalıyız.
Kod: Tümünü seç
Bence de idam yerine daha ağır bir Cezayı hak ediyordu hepımız asıp kesıyoruz ama .. ırak halkı saddamı cok sevıyordu..su an bıle yakalananın o olduguna ınanmıyorlar.. nerden bılıyorsun dersenız gozumun onunde bı ıraklı soyledı bunu... bız kendı ulkemıze bakalım arkadaslar 33000 kısının katılını neredeyse basımızın ustunde dolastırıyoruz... saddama ıdam var abd de elektrıklı sandalye var ama bızım ulkede bı pıslıgı ıdam etmek ınsanlık sucu....