Cinsel güç veren, komünist kola
sn.beyazgül beni anlamadınız sanırım.. önceki yorumlarımda sizin dediklerinizin yapılamsı gerektiğini söyledim.. son yorumlar işin geyik kısmı :happyy
Re: Cinsel güç veren, komünist kola
sayın özgürlük senin emperyalizme karşı bu haklı mücadelende seni canı gönülden destekliyorum. aama kominizme karşı olan bu muhabbetini de kınıyorum.komünizm iyi bir sistem olsaydı zaten çökmezdi....
Re: Cinsel güç veren, komünist kola
sn.sinan komünizmi araştırmamış her insanın söyledklerini söylüyor ve kendinizi ele veriyorsunuz.. komünizm çökmedi çünkü hiç yaşanmadı..
Rusyadaki, Çindeki sistemler sosyalizm sistemi olabilir ancak..
çünkü KOMÜNİZM sistemi dünyayı içine alan bir sistemdir.. ırkların sınırların milletlerin olmadığı yalnız bir insanlığın bulunduğu bir sistemdir.. ve o sistemde insanlar artık olgunluklarının en üst seviyesindedirler..
komünler halinde yaşarlar bir develete yada kurallara ihtiyaç duymazlar..
belki ütopya gibi gelebilir ama sloganımız "gerçekçi ol imkansızı iste" sloganıdır..
komünizmi eleştirmek için Marxı ENgels ı okumak gerekir ki henüz ben bile okumadım.. bu konudaki çok bilgili üstadlarımdan ortamlardan edindiğim bilgiler bunlar..
lütfen eleştirmeden öçnce tam olarak biliyor muyuz onu düşünelim..
Rusyadaki, Çindeki sistemler sosyalizm sistemi olabilir ancak..
çünkü KOMÜNİZM sistemi dünyayı içine alan bir sistemdir.. ırkların sınırların milletlerin olmadığı yalnız bir insanlığın bulunduğu bir sistemdir.. ve o sistemde insanlar artık olgunluklarının en üst seviyesindedirler..
komünler halinde yaşarlar bir develete yada kurallara ihtiyaç duymazlar..
belki ütopya gibi gelebilir ama sloganımız "gerçekçi ol imkansızı iste" sloganıdır..
komünizmi eleştirmek için Marxı ENgels ı okumak gerekir ki henüz ben bile okumadım.. bu konudaki çok bilgili üstadlarımdan ortamlardan edindiğim bilgiler bunlar..
lütfen eleştirmeden öçnce tam olarak biliyor muyuz onu düşünelim..