Bize Denildi Ki 'Çocuklarınızı Terörist İlan Edin
Öyle birsey olmadı.Olamazdıda.Oldugu anıda düşünmek istemiyorum Cünkü cok sacma geliyor.
Re: Bize Denildi Ki 'Çocuklarınızı Terörist İlan Edin
olduğu anı düşünmek istemiyorsun ama biz yaşıyoruz sana saçma gelen şeyi neden bize normalmiş gibi göstermeye çalışıyorsunuzÖyle birsey olmadı.Olamazdıda.Oldugu anıda düşünmek istemiyorum Cünkü cok sacma geliyor.
Yorum Yapmıyacagım PKK lıların Öldüğünde Üzülen Bir sahsiyetle Muhattap olmak istemiyorum.Kusuruma bakmayın Jilan Hanım..
sana bişiy diyim mi zagros eğer bunlara pkk yüzünden izin verildiğini düşünüyosan kusura bakma ama sen bu ülkenin vatandaşı olarak bu topraklarda hiç yaşamaZAGROS yazdı:sizce yılardır doğuda bir değişiklik yokmu
eskiden newroz bayramı kutlamaları yasaktı
bir kaç yıldır belediyelere özel yetki verilip
NEWROZ'un görkemli bir şekilde kutlanmasına izin veriliyor
daha on yıl öncesine kadar. Kürtçe müzik dinlemek yasaktı .
.ya şimdi hem kürtçe müzik serbest hemde kürtçe tv açılması serbes
Kürt sanatçıların gelip türkiyede gelmesi ve konser vermesi çok yasaktı
şimdi ise bizim bildiğimiz bir çok Kürt sanatçı gelip doğuda konser veriyor
neden şimdi bu yasaklar kalmış iyi düşünün bu yasakların kaldırılmasında
sizce kimin ve kimlerin rolü var
KÜRT halkı kendisi için yasakların kaldıılmasını sağlayanları
asla ve asla terörist ilan edemez !
jılan ozaman bu ülkeyi parçalara ayıralım nedersin hoşuna gidermi..çerkezler,lazlar , arnavutlar falanlar filanlar..JİLAN yazdı:her insanın bi kimliği vardır kurtuluş savaşı neden yapıldı başka ülkelerin sömürgesi vatandaşı olmamak için kendi kimliğini kazanmak için değil mi o zmn türkiye değil de bi kürt devleti kurulsaydı ve şuan siz o kürt devletinin vatandaşı olsaydınız kendi kimliğinizi istemezmiydiniz
-
ZAGROS
- Moderator

- Ruh Hali:Huzurlu
- Burç:Koç
- Takım:Fenerbahçe
beyazgül yazdı:sana bişiy diyim mi zagros eğer bunlara pkk yüzünden izin verildiğini düşünüyosan kusura bakma ama sen bu ülkenin vatandaşı olarak bu topraklarda hiç yaşamaZAGROS yazdı:sizce yılardır doğuda bir değişiklik yokmu
eskiden newroz bayramı kutlamaları yasaktı
bir kaç yıldır belediyelere özel yetki verilip
NEWROZ'un görkemli bir şekilde kutlanmasına izin veriliyor
daha on yıl öncesine kadar. Kürtçe müzik dinlemek yasaktı .
.ya şimdi hem kürtçe müzik serbest hemde kürtçe tv açılması serbes
Kürt sanatçıların gelip türkiyede gelmesi ve konser vermesi çok yasaktı
şimdi ise bizim bildiğimiz bir çok Kürt sanatçı gelip doğuda konser veriyor
neden şimdi bu yasaklar kalmış iyi düşünün bu yasakların kaldırılmasında
sizce kimin ve kimlerin rolü var
KÜRT halkı kendisi için yasakların kaldıılmasını sağlayanları
asla ve asla terörist ilan edemez !
BİR HESAPLAMA YADA BİR MATEMATİK SORUSUNU ÇÖZMEK GİBİ BEYAZGÜL
YANİKALKAN YASAKLARIN DEVLETİN ALDIĞI BASKILARIN SONUCU OLARAK DÜŞÜNÜYORUM
YA SENCE NASIL SÖZ KONUSU YASAKLAR KALKMIŞ ?
sevgili zagros öncelikle küçük harflerle yazarsan forum kurallarına uymuş olursun..
ama bu dediklerin hiç biri pkk için olmadı iyice düşün ona göre karar ver zagross
ama bu dediklerin hiç biri pkk için olmadı iyice düşün ona göre karar ver zagross
beyazgül çerkezler lazlar falan filanlar asimile olmuş onlar laz dili çerkez dili hepsi yok olmuş kürtler hala kendi dillerini konuşuyorlar kürtlerde değişen bişi yok asimile olmamış değil mi istersen etrafına bi bakjılan ozaman bu ülkeyi parçalara ayıralım nedersin hoşuna gidermi..çerkezler,lazlar , arnavutlar falanlar filanlar..
-
SEYDUNA
- Yarbay

- Ruh Hali:Mutlu
- Burç:Koç
- Takım:Fenerbahçe
bu kavga bitmez ve bitmeyecek anlaşılan ne zman foruma bir sessizlik çöktümü böyle bir konu açılır ve başlar herkes buraya akın etmeye
ama bilinki ben barıştan yanayım ttüm dostlarımın dediği gibi
nasılki size göre dağa çıkan haksızsa dağa çıkaran da en az onlar kadar haksızdır
bence nasıl ki genel af hrkese çıkıyorsa dağdakilerede genel af çıkacak çıkmalı
burda ölüm cezasından yargılanan adamlar aftan yararlanıyor ama dağdakiler niye bu aftan yararlanamıyor bırakın onlarıda kazanalım aramıza girsinler onlara eskiden yaşadıkları o güzel ve mutlu günlerini yaşattıralım onlarda bizim gibi insan ve onlar bizim çocuklarımız bunu unutmayalım öfkemize sahip çıkalım
ama bilinki ben barıştan yanayım ttüm dostlarımın dediği gibi
nasılki size göre dağa çıkan haksızsa dağa çıkaran da en az onlar kadar haksızdır
bence nasıl ki genel af hrkese çıkıyorsa dağdakilerede genel af çıkacak çıkmalı
burda ölüm cezasından yargılanan adamlar aftan yararlanıyor ama dağdakiler niye bu aftan yararlanamıyor bırakın onlarıda kazanalım aramıza girsinler onlara eskiden yaşadıkları o güzel ve mutlu günlerini yaşattıralım onlarda bizim gibi insan ve onlar bizim çocuklarımız bunu unutmayalım öfkemize sahip çıkalım
Sen öyle zannetmeye devam et jılan çevremde bu dilleri bilen bir çok insan var vede kendi aralarında konuşuyorlar ama onlar sizin düşüncenize sahip değiller sizler kardeşimiz gibi yaşadığınız ülkemize sırtınızı dönüyorsunuz..Allah bilir ülkeler arası savaş çıksa Türküyenin yanında değilde dış ülkelerin yanında olursunuz mesela Amerika gibi..size bu ülkemizden toprak vaadetseler siz bizler gibi masum insanların yok olmasına bile göz yumarsınız..yanlış anlaşılmasın siz dediğim kavram ben Türkiyeyi bölmek isteyenlerden bahsediyorum..JİLAN yazdı:beyazgül çerkezler lazlar falan filanlar asimile olmuş onlar laz dili çerkez dili hepsi yok olmuş kürtler hala kendi dillerini konuşuyorlar kürtlerde değişen bişi yok asimile olmamış değil mi istersen etrafına bi bakjılan ozaman bu ülkeyi parçalara ayıralım nedersin hoşuna gidermi..çerkezler,lazlar , arnavutlar falanlar filanlar..