PKK'dan rekor başvurusu!
-
Tibet Yağmuru
- Onbaşı

- Ruh Hali:Mutlu
- Takım:Galatasaray
PKK'nın üst düzey yöneticilerinden Murat Karayılan, "Abdullah Öcalan'ı siyasi iradem olarak kabul ediyorum" kampanyasında 3.5 milyon imzaya ulaştıklarını ve Guinness'e başvuracaklarını söylemesi tartışma yarattı. Karayılan, Toplumsal Demokrasi gazetesinde yer alan açıklamasında, toplanan 3.5 milyon imzanın rekor olduğunu öne sürdü.
Böyle bir kategori yok
Guinness Türkiye Temsilciliği görevini bırakarak bireysel başvurular için danışmanlık yapan Prof. Kural da bunun mümkün olmadığını iddia etti. Kural şunları kaydetti:
"Öncelikle Guinness'te 'imza' kategorisi olup olmadığına bakılması gerekir. Bildiğim kadarıyla böyle bir kategori yok. Kategori açılması için müracaat etmeleri gerekiyor, ancak orjinalitesi olan bir şey olmadığı için bunun kabul edilmesi zor. Kabul edilirse bile imzaların Guinness'ten gelecek şartnameye göre toplanması gerekiyor. İmzaların ayrı ayrı kişilerce atıldığının ispat edilmesi gerekiyor. İmza süreci jüriler tarafından denetlenmeli. Ayrıca imza toplama işi açık bir alanda yapılmalı ve süreç kameraya alınmalıdır."
Böyle bir kategori yok
Guinness Türkiye Temsilciliği görevini bırakarak bireysel başvurular için danışmanlık yapan Prof. Kural da bunun mümkün olmadığını iddia etti. Kural şunları kaydetti:
"Öncelikle Guinness'te 'imza' kategorisi olup olmadığına bakılması gerekir. Bildiğim kadarıyla böyle bir kategori yok. Kategori açılması için müracaat etmeleri gerekiyor, ancak orjinalitesi olan bir şey olmadığı için bunun kabul edilmesi zor. Kabul edilirse bile imzaların Guinness'ten gelecek şartnameye göre toplanması gerekiyor. İmzaların ayrı ayrı kişilerce atıldığının ispat edilmesi gerekiyor. İmza süreci jüriler tarafından denetlenmeli. Ayrıca imza toplama işi açık bir alanda yapılmalı ve süreç kameraya alınmalıdır."
-
Çılgın Leyla
- Üstteğmen

- Ruh Hali:Mutlu
- Burç:Yengeç
- Takım:Galatasaray
arkadaşlar tekrardan merabalar.uzun zaman oldu foruma girmeyeli.sınavlar falan derken ancak girebildim.çok şeyler yazılmış foruma,çok da yeni üye var ne güzel.ve bakıyorumki hala aynı tartışmalar.hatta ilerlemiş abdullah öcalana girmiş mesele.önceden ahmet kaya apoyu övdü övmedi diyorduk.şimdi apo iyidir kötüdüre kadar gelmiş mesele.açık açık düşüncemi söylüyorum; apoya en ufak bi sempatisi olan teröristtir,vatan hainidir.yediği her lokma ona haram olsun!
dr_emre21 yazdı:arkadaşlar tekrardan merabalar.uzun zaman oldu foruma girmeyeli.sınavlar falan derken ancak girebildim.çok şeyler yazılmış foruma,çok da yeni üye var ne güzel.ve bakıyorumki hala aynı tartışmalar.hatta ilerlemiş abdullah öcalana girmiş mesele.önceden ahmet kaya apoyu övdü övmedi diyorduk.şimdi apo iyidir kötüdüre kadar gelmiş mesele.açık açık düşüncemi söylüyorum; apoya en ufak bi sempatisi olan teröristtir,vatan hainidir.yediği her lokma ona haram olsun!
:alkış :alkış :alkış
Kim olursa olsun bir insanı sevmekle vatan haini olunmaz.Aynı şekilde bir kişiden nefret ederek de vatan korunmaz.Varolan gerçekler işimize gelmese bile o gerçekleri görmek ve kendi adımıza anlamak gerekir.dr_emre21 yazdı:arkadaşlar tekrardan merabalar.uzun zaman oldu foruma girmeyeli.sınavlar falan derken ancak girebildim.çok şeyler yazılmış foruma,çok da yeni üye var ne güzel.ve bakıyorumki hala aynı tartışmalar.hatta ilerlemiş abdullah öcalana girmiş mesele.önceden ahmet kaya apoyu övdü övmedi diyorduk.şimdi apo iyidir kötüdüre kadar gelmiş mesele.açık açık düşüncemi söylüyorum; apoya en ufak bi sempatisi olan teröristtir,vatan hainidir.yediği her lokma ona haram olsun!
ne yani şimdi insanları seviyor mu göründüğünü zannediyosun sen.her insanı ne olursa olsun sevelim dimi.yok efendim öyle...bir vatan hainini sevmek onun gibi olmaktan başka bişey diildir.ben anlamıyorum,bu cüret nerden geliyor ya.resmen abdullah öcalan,pkk savunuluyor.ve bu normal bişeymiş gibi anlatılmaya çalışıyor.ne yani şimdi apoyu seven biri vatan haini diil mi,o zaman niye sevdiğini söylermisin canım kardeşim.ben vatanımı seviyorum.apodan nefret ediyorum.zamanı geldiğinde değişik şekillerle de korurum vatanımı merak etme.