PKK'dan rekor başvurusu!

Gündemdeki olaylar,tartışmalar
Tibet Yağmuru
Onbaşı
Onbaşı
Ruh Hali:Mutlu
Takım:Galatasaray
PKK'dan rekor başvurusu!

Mesaj gönderen Tibet Yağmuru » 06 Oca 2007 14:58

PKK'nın üst düzey yöneticilerinden Murat Karayılan, "Abdullah Öcalan'ı siyasi iradem olarak kabul ediyorum" kampanyasında 3.5 milyon imzaya ulaştıklarını ve Guinness'e başvuracaklarını söylemesi tartışma yarattı. Karayılan, Toplumsal Demokrasi gazetesinde yer alan açıklamasında, toplanan 3.5 milyon imzanın rekor olduğunu öne sürdü.

Böyle bir kategori yok
Guinness Türkiye Temsilciliği görevini bırakarak bireysel başvurular için danışmanlık yapan Prof. Kural da bunun mümkün olmadığını iddia etti. Kural şunları kaydetti:
"Öncelikle Guinness'te 'imza' kategorisi olup olmadığına bakılması gerekir. Bildiğim kadarıyla böyle bir kategori yok. Kategori açılması için müracaat etmeleri gerekiyor, ancak orjinalitesi olan bir şey olmadığı için bunun kabul edilmesi zor. Kabul edilirse bile imzaların Guinness'ten gelecek şartnameye göre toplanması gerekiyor. İmzaların ayrı ayrı kişilerce atıldığının ispat edilmesi gerekiyor. İmza süreci jüriler tarafından denetlenmeli. Ayrıca imza toplama işi açık bir alanda yapılmalı ve süreç kameraya alınmalıdır."

beyazgül
Yönetici
Yönetici
Ruh Hali:Yorgun
Burç:Yay

Mesaj gönderen beyazgül » 06 Oca 2007 15:07

:twisted: :twisted: :twisted:
Çılgın Leyla
Üstteğmen
Üstteğmen
Burç:Yengeç

Mesaj gönderen Çılgın Leyla » 06 Oca 2007 15:11

adamlar ne yapacaklarını şaşırmışlar ama gerçekte bu kadar imza varsa düşündürücüğ bir olay :!: :?: :!:
beyazgül
Yönetici
Yönetici

Mesaj gönderen beyazgül » 06 Oca 2007 15:28

kafaları yıkanmışş fazlasıyla :!: Abdullah Öcalanın kanlı katil olduğuna inanmıyorlar ve doğudaki ölümlerden T.S.K yı suçlu buluyorlar.. :!: :!: :!:
Piremerd
Üstteğmen
Üstteğmen

Mesaj gönderen Piremerd » 06 Oca 2007 15:42

Herkes aynı düşünmek zorunda değildir,belki siz yanlış düşünüyorsunuzdur :!:
beyazgül
Yönetici
Yönetici

Mesaj gönderen beyazgül » 06 Oca 2007 15:53

ben yanlış düşündüğümü sanmıyorum..tabiki sende yanlış düşündüğünü sanmıyorsundur..ama faklılıkta burda zaten..istediğin gibi düşünebilirsin..düşüncene karışamayız ki..
dr_emre21
Yüzbaşı
Yüzbaşı

Mesaj gönderen dr_emre21 » 11 Oca 2007 10:47

arkadaşlar tekrardan merabalar.uzun zaman oldu foruma girmeyeli.sınavlar falan derken ancak girebildim.çok şeyler yazılmış foruma,çok da yeni üye var ne güzel.ve bakıyorumki hala aynı tartışmalar.hatta ilerlemiş abdullah öcalana girmiş mesele.önceden ahmet kaya apoyu övdü övmedi diyorduk.şimdi apo iyidir kötüdüre kadar gelmiş mesele.açık açık düşüncemi söylüyorum; apoya en ufak bi sempatisi olan teröristtir,vatan hainidir.yediği her lokma ona haram olsun!
beyazgül
Yönetici
Yönetici

Mesaj gönderen beyazgül » 11 Oca 2007 11:10

dr_emre21 yazdı:arkadaşlar tekrardan merabalar.uzun zaman oldu foruma girmeyeli.sınavlar falan derken ancak girebildim.çok şeyler yazılmış foruma,çok da yeni üye var ne güzel.ve bakıyorumki hala aynı tartışmalar.hatta ilerlemiş abdullah öcalana girmiş mesele.önceden ahmet kaya apoyu övdü övmedi diyorduk.şimdi apo iyidir kötüdüre kadar gelmiş mesele.açık açık düşüncemi söylüyorum; apoya en ufak bi sempatisi olan teröristtir,vatan hainidir.yediği her lokma ona haram olsun!

:alkış :alkış :alkış
Piremerd
Üstteğmen
Üstteğmen

Mesaj gönderen Piremerd » 13 Oca 2007 15:00

dr_emre21 yazdı:arkadaşlar tekrardan merabalar.uzun zaman oldu foruma girmeyeli.sınavlar falan derken ancak girebildim.çok şeyler yazılmış foruma,çok da yeni üye var ne güzel.ve bakıyorumki hala aynı tartışmalar.hatta ilerlemiş abdullah öcalana girmiş mesele.önceden ahmet kaya apoyu övdü övmedi diyorduk.şimdi apo iyidir kötüdüre kadar gelmiş mesele.açık açık düşüncemi söylüyorum; apoya en ufak bi sempatisi olan teröristtir,vatan hainidir.yediği her lokma ona haram olsun!
Kim olursa olsun bir insanı sevmekle vatan haini olunmaz.Aynı şekilde bir kişiden nefret ederek de vatan korunmaz.Varolan gerçekler işimize gelmese bile o gerçekleri görmek ve kendi adımıza anlamak gerekir.
dr_emre21
Yüzbaşı
Yüzbaşı

Mesaj gönderen dr_emre21 » 13 Oca 2007 16:15

ne yani şimdi insanları seviyor mu göründüğünü zannediyosun sen.her insanı ne olursa olsun sevelim dimi.yok efendim öyle...bir vatan hainini sevmek onun gibi olmaktan başka bişey diildir.ben anlamıyorum,bu cüret nerden geliyor ya.resmen abdullah öcalan,pkk savunuluyor.ve bu normal bişeymiş gibi anlatılmaya çalışıyor.ne yani şimdi apoyu seven biri vatan haini diil mi,o zaman niye sevdiğini söylermisin canım kardeşim.ben vatanımı seviyorum.apodan nefret ediyorum.zamanı geldiğinde değişik şekillerle de korurum vatanımı merak etme.

“Gündem & Haberler” sayfasına dön