Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir'in kişisel sitesi Cyber Protest TIM tarafından çökertildi. Cyber Protest TIM, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir'in "http://www.osmanbaydemir.com " adlı kişisel web sitesini ele geçirdi.
Hackerlar, düzenledikleri programlarda Türk bayrağı asmayan ve İstiklal Marşı' okumayan DTP'nin Belediye Başkanı Baydemir'in web sitesine İstiklal Marşı çalan bir açılış sayfası hazırladı.
"http://www.osmanbaydemir.com" adresine giren ziyaretçiler, İstiklal Marşı'nı dinliyor. Siteye hackerlar birde Türk bayrağı koydu. Daha önce PKK'ya ait bölücü yayın yapan siteleri susturarak dikkat çeken Cyber Protest TIM, şimdi de Diyarbakır Belediye Başkanı Osman Baydemir'i hedefe aldı.
Baydemir'in sitesi çökertildi
-
Çılgın Leyla
- Üstteğmen

- Ruh Hali:Mutlu
- Burç:Yengeç
- Takım:Galatasaray
Demokrasi anlayışınıza hayran kaldım!
Osman Baydemir bu ülkenin bir belediye başkanı(seçilmiş)
yani sonuçta resmi bir mevkide ve hala görevinin başında.
İddia edildiği gibi sitesi bölücülük yapıyorsa,bunun önlemini
alması gerekenler hackerlar değil resmi merciler olmalı.
Her fırsatta Türk adalet sistemini yere göğe sığdıramazsınız
ama iş yumuşak tarfınıza geldi mi ne kanun tanırsınız ne
yasalara bakarsınız.
Osman Baydemir bu ülkenin bir belediye başkanı(seçilmiş)
yani sonuçta resmi bir mevkide ve hala görevinin başında.
İddia edildiği gibi sitesi bölücülük yapıyorsa,bunun önlemini
alması gerekenler hackerlar değil resmi merciler olmalı.
yasalara bakarsınız.
ben de senin anlayışına hayranım onbaşım.ne zaman ahmet kayaya,pkk ya veya bayrağı,istiklal marşını sevmeyenlere bişeyler söylense çıldırıyorsunuz.şunu kabul et,kürtler bu ülkede turist niyetine yaşamıyor.bu ülkeyi birlikye kurduk diyosunuz,o zaman bu ülkenin bayrağına,marşına en az benim kadar saygı ve sevgi duyman lazım.
yasalara bakarsınız
Türk adalet sistemini yere göğe sığdıramadığımıda kşm söyledi..türkiyede bir çok adaletsizlik var bunu kabül ediyorum zaten..
iş bölücülüğe geldiği zaman işin bilirleri tarafınddan susuturulmasıda çok hoşuma gider..esas ben senin demokrsai anlayışına hayran kaldım..resmen pkk yandaşlarını destekliyorsun..madem bölücülük yapıyorsun ozaamn Irağa git orda yaşa