Kanada polisi Toronto'da bir ihbar üzerine durdurduğu araçta bulunan ve elleri bağlanarak yere yatmaya zorlanan sanatçı Şiwan Perwer'den özür diledi.
Toronto Sun gazetesinin verdiği bilgiye göre Pazar günü Ontario Bölgesel Polisine bağlı bir birim Toronto'da içinde Şivan Perwer ve 3 televizyoncunun bulunduğu siyah Hummer marka bir aracı durdurdu.
Bir başka araç şoförünün Şivan Perwer'in olduğu araçta silahlı bir kişinin bulunduğu ihbarı üzerine durdurulan araçtaki Perwer ve yanındakileri dışarı çıkararak ellerini bağlayıp yere yatırdı.
Toronto Sun gazetesine açıklamalarda bulunan Perwer "Türkiye'de polisle daha önce böyle şeyler yaşamıştım ama Kanada polisinin böyle olduğunu bilmiyordum" dedi.
Perwer polislerden birinin kendisine "Ateş edeceğim, seni öldüreceğim" şeklinde bağırdığını da belirtti.
Olaya neden olan ihbarı yapan kişinin araçtaki bir kişinin elindeki kamerayı silah zannettiği bildirildi.
Kanadalı polis komiseri Julian Fantino, konuyla ilgili olarak Perwer ve arkadaşlarından resmen özür dilendiğini ve açıklama yapıldığını ifade etti.
ANF NEWS AGENCY
Kanada Polisi Şivan Perwer'den Özür Diledi
Re: Kanada Polisi Şivan Perwer'den Özür Diledi
büyük geçmiş olsun
şivan perwer yeni albümünde 2 tane sözlerini kendi yazdığı şarkı söyleyecekmiş
- Siyabend
- Belawela Muhtarı
- Ruh Hali:Mutlu
- Burç:Kova
- Takım:Galatasaray
Albümlerinde okuduğu parçaların çoğu zaten kendisinin yazdığı eserlerdir.
Sanırım bahsettiğin şey yeni albümünde Türkçe şarkı söyleyecek olmasıdır.
Sanırım bahsettiğin şey yeni albümünde Türkçe şarkı söyleyecek olmasıdır.
arada türkçe yazmayı unutmuşum
evet haklısın doğrudur türkçe
ilk defa türkçe sanırım söyleyecekmiş
haberlerde duydum bende bu gece
evet haklısın doğrudur türkçe
ilk defa türkçe sanırım söyleyecekmiş
haberlerde duydum bende bu gece