Hırsızları öldüren sanığa 30 yıl

Gündemdeki olaylar,tartışmalar
reis
Albay
Albay
Ruh Hali:Yorgun
Burç:Balık
Takım:Fenerbahçe
Hırsızları öldüren sanığa 30 yıl

Mesaj gönderen reis » 20 Nis 2007 20:18

İzmir Konak'ta, elindeki paraları gaspetmek isteyen hırsızlıktan sabıkalı 2 kişiyi öldürdüğü iddiasıyla yargılanan sanığa, 30 yıl 10 ay hapis cezası verildi.

İzmir 7. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, tutuklu sanık Ulaş Hepduyucu ile avukatlar katıldı. Ulaş Hepduyucu, mahkemede verdiği ifadede, pazarcılık yapan babasının verdiği paraları bütünlemek için döviz bürosuna giderken kendisine omuz atan 2 kişiyle tartıştığını kaydetti. Bu kişilerin, kendisini dövmelerine karşın paraları vermediğini kaydeden Hepduyucu, “Daha sonra bu kişilerin yanımdan otomobille geçtiklerini gördüm. Birisi silahını bana doğrulttu. Kendimi korumak amacıyla ben de ateş ettim” dedi.

Sanık avukatı Ergun Bademci de sanığın meşru müdafaa koşulları içinde suçu işlediğini öne sürerek, sanığın tahliyesini istedi. Bademci mahkemeden, bu isteğin kabul edilmemesi durumunda, ağır tahrik hükümlerinin uygulanmasını istedi. Yargılama sonunda mahkeme heyeti sanığa, önce müebbet hapis cezası verdi. Duruşmalardaki iyi halini dikkate alan mahkeme heyeti, sanığın müebbet hapis cezasını 30 yıl hapis cezasına çevirdi. Sanık Hepduyucu, ruhsatsız silah taşımak suçundan da 10 ay hapis cezası aldı. Avukat Bademci, kararı temyiz edeceklerini söyledi.

ZAGROS
Moderator
Moderator
Ruh Hali:Huzurlu
Burç:Koç

Mesaj gönderen ZAGROS » 20 Nis 2007 20:50

ADALETİN TERAZİSİ BOZUK GALİBA BU GÜNLERDE ÇOK DENGESİZ TARTI YAPIYOR
CANINA MALINA KASTEDEN HIRSIZI ÖLDÜR OTUZYIL HAPİS YE
ZEVKİNE HAVAYA ATEŞ EDİP . MAHSUM BİR GENCİ ÖLDÜR
BİR AYBİLE HAPİS CEZASI ALMADAN ELİNİ KOLUNU SALAYA SALAYA DOLAŞ . NEYSE FAZLA UZATMAYALIM.
(MEVZU DERİN ANLATMAKLA BİTMEZ )
reis
Albay
Albay
Ruh Hali:Yorgun
Burç:Balık

Mesaj gönderen reis » 20 Nis 2007 21:12

ınsan bır an devletle hırsızlar ortakmı acaba dıye dusunuyor
dunaysır
Başçavuş
Başçavuş

Mesaj gönderen dunaysır » 21 Nis 2007 18:52

bence buyuk sacmalık
kızıltepe olayı dedikleri olayda
masum 12 yasındaki cocugu ve babasını olduren
şağızları beraat ederler
hırsızlara ise sahıp cıkılıp onların kılına zarar verenleri yakarım dıyercesıne yakalayıp 30 yıl mahkum eder
devlet bunun farkındamı deyıl yoksa hesabınamı geliyor anlıyamıyorum
Gülistan
Başçavuş
Başçavuş
Ruh Hali:Mutlu
Takım:Galatasaray

Mesaj gönderen Gülistan » 21 Nis 2007 20:05

Devlet herşeyin farkında ama niye müdahale etmediğini ben de anlayabilmiş değilim :roll:

“Gündem & Haberler” sayfasına dön