Senden sonra Kim Gelsin

Üyelerin yarattığı oyunlar
SEYDUNA
Yarbay
Yarbay
Ruh Hali:Mutlu
Burç:Koç
Takım:Fenerbahçe

Mesaj gönderen SEYDUNA » 17 Mar 2007 18:00

istifa etmiş duyduğuma göre gelemez
gülistan gelsin

Ehmede_Omeri
Banned
Banned
Ruh Hali:Kızgın
Burç:Terazi
Takım:Galatasaray

Mesaj gönderen Ehmede_Omeri » 17 Mar 2007 23:38

dr_emre21
--------------------------------------------------------------------------------
Moderator

İletiler: 471

Durum: Offline
Madalya: 220
Bağış Yap

Seviye:20

İleti konusu: Tarih: Cmt Mar 17, 2007 1:06 pm

ben bişeyi anlamadım ya,kaçırdım mı bi yerde acaba,omeri ben avukatım falan demiyormuydu,ee lise 2'den terkmiş

istifamı geri aldım

dr_Emre benim avukat olduğumu kim söledi sölermisin avukat olsaydım senin gibilerle konuşmaya tenezzül etmezdim (işin gerçeği bu) kızma ama ben bu güne kadar burda ne yazdıysam yalan yazmadım dunu unutma sakın bi açığımı bul ve buraya yaz bi daha ebediyen senin yüzene karşı konuşacak yüzüm olmaz neyse sen gel bakalım Dr_Emre
Ehmede_Omeri
Banned
Banned

Mesaj gönderen Ehmede_Omeri » 17 Mar 2007 23:39

ikincisi ben nisanda askerim bunu defalarca yazdım burda avukat adamın ne işi var söylermisin ?=? daha yazıyım mı istermisin
dr_emre21
Yüzbaşı
Yüzbaşı

Mesaj gönderen dr_emre21 » 18 Mar 2007 11:48

gündem ve haberler-öcalan imralıda yazdı avrupada yayın! başlığının 2. sayfasında.beyazgül silmiş yazdıklarını.çok iyi hatırlıyorum,avukat olduğunu söyledin.ben atatürke saygı duyup her gün büromdaki resmini siliyosam sen de öcalana saygı duymalısın falan demiştin.bi tek beyazgül hatırlayabilir o da hatırlayamazsa bana yalancı damgası vuracaksınız sanırım.ama şöyle de bi düşünün,ben niye durup dururken böyle bi yalan söyliyimki,bana ne kazandırabilir.ama ben çok eminim kesinlikle hukuk bitirdim,avukatım dedi,bürosundaki atatürk posterinden falan bahsetti,neyse canım konuşacak daha önemli konular vardır muhakkak.bu konuyla sizi meşgul ettiğim için ben herkesten özür dilerim kendi adıma,omeriden de...
Şule
Teğmen
Teğmen

Mesaj gönderen Şule » 18 Mar 2007 14:59

konu biraz dağılmış

beyazgül gelsin
SEYDUNA
Yarbay
Yarbay

Mesaj gönderen SEYDUNA » 18 Mar 2007 15:24

BEN GELDİM BEYAZ GÜLÜN KÜÇÜĞÜ YANİ KARDEŞİ
ŞULE SEN GEL YENİSİN GALİBA
reis
Albay
Albay
Ruh Hali:Yorgun
Burç:Balık

Mesaj gönderen reis » 18 Mar 2007 22:54

bırgun gorunmesem unutuuyorum yaaa ben gelecem
sıyabent gelsene
SEYDUNA
Yarbay
Yarbay

Mesaj gönderen SEYDUNA » 20 Mar 2007 22:42

VALLA SİYABENT GELMEDİ DAYANAMADIM BENGELDİM
BEYAZGÜL ABLA SEN GEL
Ehmede_Omeri
Banned
Banned

Mesaj gönderen Ehmede_Omeri » 21 Mar 2007 01:21

gündem ve haberler-öcalan imralıda yazdı avrupada yayın! başlığının 2. sayfasında.beyazgül silmiş yazdıklarını.çok iyi hatırlıyorum,avukat olduğunu söyledin.ben atatürke saygı duyup her gün büromdaki resmini siliyosam sen de öcalana saygı duymalısın falan demiştin.bi tek beyazgül hatırlayabilir o da hatırlayamazsa bana yalancı damgası vuracaksınız sanırım.ama şöyle de bi düşünün,ben niye durup dururken böyle bi yalan söyliyimki,bana ne kazandırabilir.ama ben çok eminim kesinlikle hukuk bitirdim,avukatım dedi,bürosundaki atatürk posterinden falan bahsetti,neyse canım konuşacak daha önemli konular vardır muhakkak.bu konuyla sizi meşgul ettiğim için ben herkesten özür dilerim kendi adıma,omeriden de...

gündem ve haberi iyi hatırlamışsın Sayın Öcalanıda iyi hatırlamışsın ama büro demedim :neutral: ben mekan dedim güldürme beni allah aşkına ya büroymuş ne bürosu ya zannedersem silinmemiş hıı silinmişsede beyazgülümüz geri getirsin valla ben masumum ya :oo benden özür dilemene gerek varmı yok mu bilmem ama sen bana yalancı damgası vurdun ondan söledim yoksa bende bu konuyu uzatmak istemezdim ama malesef geri dönersen uzatma sebebinin sen olduğunu göreceksin neyse bende kendi adıma sadece senden özür diliyorum kırmak istemezsim seni ama gerçekten avukat olmayı isterdiim 8-)
Ehmede_Omeri
Banned
Banned

Mesaj gönderen Ehmede_Omeri » 21 Mar 2007 01:29

dr_emre21
İleti konusu: Tarih: Cmt Mar 17, 2007 1:06 pm

ben bişeyi anlamadım ya,kaçırdım mı bi yerde acaba,omeri ben avukatım falan demiyormuydu,ee lise 2'den terkmiş
hııı bu arada durup dururken bana damga vurmak istediğinde apacık ortada ne demek istedin yani hıı bide avukat olsaydım sana elinde delilleri getir gel derdim elinde delil olmadan babanın oğlu olduna inanmam derdim işin doğrusu bu sen durduk yere damga vurmak istedin ama ben itiraz ediyorum sen bana delil yok bubu diyosun ben doğru ama bu bu doğruda o doğru değil diyorum sende aama açık veriyorsun birader bi dahaki sefere dikkatli yaz benden sana bir kardeş tavsiyesi 1000 kere düşün 1 kere yaz ama kanıtlı olsun 1. buçuk adana yağlı olsun hıı yanında da yayık ayran olsun boğazında almasın neyse afiyet olsun :neutral: :neutral:
Dr_Emre21 gelsin

“Forum Oyunları” sayfasına dön