Kurtuluşa Doğru
Arkadaşlar 80 yıldır ülke kaitaizmle yönetiliyor. Kapitalizm eşittir sömürü demektir. Bu sömürü düzeninden çoğunluğumuz şikayetçiyiz. Bu düzenin değişmesi gerektiği konusunda hepimiz hem fikiriz ama ezilen büyük çoğunluğu bu sefaletten kurtaracak, yani kapitalizmi devletten alınca yerine ne koyacağımızı aramızda artısıyla eksisiyle tartışarak karar vermemiz lazım ki ezilen çoğunluk kapitalizmin yerine ne konulacaağını bilsin. Halk önünü göremediği proje,içi boş yaldızlı laflara destek vermez ve arkasından gelmez. Ezilen çoğunluğu hareketlendirelim diyorsunuz. Ne için ? Şu an kapitaizmin en katı uygulayıcısı AKP yi indirmek için. Peki onun yerine getirdiğiniz de yine kapitalizmle yönetmeyecek mi ülkeyi? O zaman ne değişecek? Ve ne yararı olacak halkın ayaklanmasının. Meydanlara dökülen halkın bunca emeği ve bu nedenle uğradıkları mağduriyetler,boşa gitmeyecek,heba olmayacak mı? Öyle ben gelince her şey düzelecek türünden kişiye has projelerle olmaz. Nitekim de olmadı bu zamana kadar. Nitekim ben gelince iki anahtar vereceğim diyenler çok oldu. Bunlar içi boş vaatlerdir. Peşinde koşulan boş hayaller,sonu hüsranla biten büyük umutlardır.. Bu halkın refahını istemekte samimi isek,halkın önüne kapitalizmi alaşağı ettikten sonra onun yerine koyacağımız sistemi ve bu sistemin neleri yaparak halkın refahını sağlayacağını iyice anlatabilirsek halka,halkımız ekseriyetle mutlaka bu harekete destek verecektir. Kapitalizmin yerine koymayı düşündümüz sistemleri enine boyuna tartışarak artısı en fazla olan sistemi halkımızın beğenisine sunma zamanıdır. Aksi halde benim partim senin partin,benim sistemim senin sistemin tartışmalarıyla 80 yılı kaybettiğimiz gibi gelecek seksen yılı da kaybederiz. Selamlar.