Sevgili Günlüğüm..
-
- Yarbay
- Ruh Hali:Mutlu
- Burç:Aslan
- Takım:Galatasaray
Sevgülü günlük sayılı gün çabuk geçti :noooo Daha dün Oks'ye 127 gün vardı.Hatta ablamla yaptığımız özel takvime işaretlemiştik.Şimdi ise okulla açılıyo :keyifff Ah günlük ah okullar açılmasın!
-
- Banned
- Ruh Hali:Kızgın
- Burç:Terazi
Re: Sevgili Günlüğüm..
sevgili günlük bu gün motor tuna çıktık ne yazıkki tırstığım şeylerden bni tanesi pisiko arkadaşım çok berbat kullanıyo allah ben onla olmadığım zamanlarda da korusun yaptığım kazanın koca yarası hatıra gibi duruyo ahh ahh :noooo
-
- Yarbay
Dadluuummm nassın?Ben iyiyim ya.Lisede ilk gün harikaydı.Liseden korkmaya gerek yokmuş.Ama günlük görsen anadolu lisesi demezsin ya o tip yani.Okulda insanları görsen sanki (yanlış anlama ama) düz lisede okuyorlar.Herkes ayrı bir havada.Herhalde okullar yeni açıldığı için öyle.Din öğretmenimiz matrak.Adam girdi sınıfa
"Arkadaşlar inşallah bu eğitim öğretim yılını da başarıyla,sağlıkla,mutlulukla bitireceğiz." İrem'e dedim "Kesin bu din öğretmenidir" diye sonra adam demez mi "Ben din öğretmeniniz ..." biz gülmekten yerlere yattık ya :yuvarrr :yuvarrr Bu arada sınıfım 9/B B istemezdim B'ye düştüm ya :dilss Ah ah tam matrak bir gündü.Alperen ve Şafak da bizim okulda ya.Alperenden kurtuluş yok.Hadi be benden ona kurtuluş yok asıl :ell .Onu uyuz etmeyi hala çok seviyorum :disss Bu arada ben farkında olmadan destan yazmışım dadlım insan söyler dimi.Hade ben kaçar dadlı şee.Kendine cix bak
Yarın TATİLLLL!!! :keyif
"Arkadaşlar inşallah bu eğitim öğretim yılını da başarıyla,sağlıkla,mutlulukla bitireceğiz." İrem'e dedim "Kesin bu din öğretmenidir" diye sonra adam demez mi "Ben din öğretmeniniz ..." biz gülmekten yerlere yattık ya :yuvarrr :yuvarrr Bu arada sınıfım 9/B B istemezdim B'ye düştüm ya :dilss Ah ah tam matrak bir gündü.Alperen ve Şafak da bizim okulda ya.Alperenden kurtuluş yok.Hadi be benden ona kurtuluş yok asıl :ell .Onu uyuz etmeyi hala çok seviyorum :disss Bu arada ben farkında olmadan destan yazmışım dadlım insan söyler dimi.Hade ben kaçar dadlı şee.Kendine cix bak
Yarın TATİLLLL!!! :keyif
- Siyabend
- Belawela Muhtarı
- Burç:Kova
Sevgili günlük hiç lafı uzatmayacağım..
Feci şekilde susasım seninle uğraşamam.. :dilss
Feci şekilde susasım seninle uğraşamam.. :dilss
-
- Banned
- Ruh Hali:Kızgın
- Burç:Terazi
günlük ben bu insanları çözemedim herkez ayrı bi havada ne iş yaf millet kafayı yemiş :silahs
-
- Yarbay
Off günlük ya kafamı pencereye çarptım çok acıyo :keyifff
-
- Yüzbaşı
- Burç:Boğa
Sevgili misin günlük bilmem ama bugün buralar çok tenha.. :keyifff
-
- Moderator
- Ruh Hali:Huzurlu
- Burç:Koç
- Takım:Fenerbahçe
Bu günüm yine her zamanki gibi çok yoğungeçti yine Mütahit'lerle iş konuşması yaptık alacak verecek meselesi Bu mütahitlerde pek güven olmuyor .
-
- Yarbay
Sevgili günlük ben geldiğimde neden bu sitede kimse olmuyor :sinirr
- Siyabend
- Belawela Muhtarı
- Burç:Kova