ERKEKLERDE TONGAYA BASAR
Bir kadınla bir adam oto yolda çarpışırlar.
İkisininde arabası hurdaya döner, ama ikiside yara almadan kurtulur.
Araçlardan sürünerek çıkarlar va kadın:
“çok ilginç ! sen erkeksin, bende kadın. Arabalarımız mahvoldu , ama ikimizede hiçbir şey olmadı.
Bu beklide tanışıp, dost olup, hayatımızın sonuna kadar huzur içinde birlikte yaşamamız için ibr işarettir” der.
Heyecanlanan adam:
“ Evet, galiba haklısın” diye cevap verir. Şaşkıllıkla
“bak arabam hurdaya döndü, ama bu şişe kırılmamış.
Bu kesin bir işaret. Bu şişedeki içkiyle şansımızı kutlamalıyız”
diye devam eden kadın, alkollü içki şişesini adama uzatır.
Adam şişeyi alır, açar, yarısını içer ve kadına verir.
Kadın hemen şişenin mantarını kapatır ve adama uzatır.
Bunun üzerine adam sorar:
“ Sen içmeyecekmisin?”
Kadın cevap verir: “Hayır, ben polisi bekleyeceğim!”
Bu kadınlar neden acaba hep uyanık olurlar?
Erkeklermi Akıllı Kadınlar mı Kurnaz Yorumlar!!!
Re: Erkeklermi Akıllı Kadınlar mı Kurnaz Yorumlar!!!
duruma göre değişir
bi ark arabasıyla rampa çıkarken öndeki arabanın şöförü nasıl yapmışsa geri geri gelerek buna çarpmış trafik polisi gelmiş kadın benm ark ona arkadan çarptığını iddia etmiş arkadaş ne etmişse polise derdini anlatamamış en sonda polise olayı uygulamalı olarak anlatmak için arabasına binmiş ve kadının arabasının önüne geçip geri geri gelip kadının arabasına çarpmış ve memur bey olay böyle oldu demiş şimdi cezayı yazın demiş bakın oda benim arabaya arkadan çarptı demiş polis ikisinede cezayı yazmış :komik10
bi ark arabasıyla rampa çıkarken öndeki arabanın şöförü nasıl yapmışsa geri geri gelerek buna çarpmış trafik polisi gelmiş kadın benm ark ona arkadan çarptığını iddia etmiş arkadaş ne etmişse polise derdini anlatamamış en sonda polise olayı uygulamalı olarak anlatmak için arabasına binmiş ve kadının arabasının önüne geçip geri geri gelip kadının arabasına çarpmış ve memur bey olay böyle oldu demiş şimdi cezayı yazın demiş bakın oda benim arabaya arkadan çarptı demiş polis ikisinede cezayı yazmış :komik10