Ölmeyince hastaneyi dava etti

Hayatın her alanında karşılatığımız garip olaylar
Kullanıcı avatarı
Siyabend
Belawela Muhtarı
Belawela Muhtarı
Ruh Hali:Mutlu
Burç:Kova
Takım:Galatasaray
Ölmeyince hastaneyi dava etti

Mesaj gönderen Siyabend » 07 May 2007 15:18

İngiltere'de, 6 aylık ömrü kaldığı söylenen bir adam, işinden ayrılıp malını mülkünü dağıttı, ancak ölmeyince hastane hakkında dava açtı.

The Sun gazetesindeki habere göre, doktorlar, 62 yaşındaki Grandad John Brandrick'in pankreas kanseri olduğunu ve 6 aylık ömrü kaldığını söylediler.

Brandrick, bunun üzerine işinden ayrıldı, kredi ödemelerini durdurdu, giysilerini yardım kuruluşlarına dağıttı, akrabalarına para verdi, lüks lokantalarda yiyip içmeye ve bir yandan da cenaze hazırlıklarına başladı.

Ancak bir yıl sonra, semptomlarda azalma görülmeye başlandı ve Royal Cornwall hastanesi doktorları Brandrick'in hastalığının ölümcül olmadığını bildirdiler.

Bu esnada evini de satmak zorunda kalan Brandrick, hastane hakkında tazminat davası açtı.

Brandrick, "Bana 6 ayım kaldığı söylendi. Her şeyimi verdim. Kendime sadece cenaze için bir takım, bir gömlek ve bir kravat ayırdım. Hayatınızın kurtulmuş olması sizi rahatlatıyor, ancak küpünüz dolu değilse hayatın zevklerinden faydalanamazsınız" diye konuştu.

SoSYoLoG
Üstteğmen
Üstteğmen
Ruh Hali:Huzurlu
Burç:Koç
Takım:Fenerbahçe

Mesaj gönderen SoSYoLoG » 08 May 2007 11:55

olaya bak beee madem bu kadar hazırlık yapmış atıveerseydi kendini bir gökdelenden:) :shock:
naughty.child
Yarbay
Yarbay
Ruh Hali:Mutlu
Burç:Aslan
Takım:Galatasaray

Mesaj gönderen naughty.child » 09 May 2007 15:54

SoSYoLoG yazdı:olaya bak beee madem bu kadar hazırlık yapmış atıveerseydi kendini bir gökdelenden:) :shock:
evet haklısın.madem hazırdı.nese.davayı kazanırsa alır biraz para öle devam eder
JİLAN
Albay
Albay
Ruh Hali:Kızgın
Takım:Fenerbahçe

Re: Ölmeyince hastaneyi dava etti

Mesaj gönderen JİLAN » 14 Eyl 2007 14:08

tüh adamda şimdi sokakta kaldı kimsede bakma ona şimdi

“Garip Mevzular” sayfasına dön