14 Cm Burunlu Dede

Hayatın her alanında karşılatığımız garip olaylar
beyazgül
Yönetici
Yönetici
Ruh Hali:Yorgun
Burç:Yay
14 Cm Burunlu Dede

Mesaj gönderen beyazgül » 12 Şub 2008 12:24

Ordulu 80 yaşındaki Mehmet Gül, 14 santimlik burnu ile görenleri şaşırtıyor.
Kumru’ya bağlı Ortalar köyünde oturan ve çevresindekilerin "Pinokyo Dede" olarak hitap ettiği Mehmet Gül, 14 santimlik burnu ile ilgi çekerken, kendisinin bu durumdan pek şikayet etmediğini söylüyor.
Çocukken oyun sırasında düşüp burun kemiğini kırdığını, bu durumu ailesine söylemediği için zaman içinde burnunun sarktığını anlatan Gül, gençliğinde burnunun uzunluğunun kendisine rahatsız ettiğini, ancak şimdi önemsemediğini belirtti.
Bugüne kadar düzenlenen "uzun burun" yarışmalarına katılmadığını da kaydeden Gül, yarışmalara katılanların 8-9 santimetrelik burun ile birinci olduğunu duyduğunu ifade ederek, "eğer ben katılsaydım kesin birinci olurdum, çünkü şimdiye kadar benden daha uzun burunlu birine rastlamadım" diye konuştu.
Gül’ün yakınları da Mehmet dedenin bu durumuna alıştıklarını, artık olayı kanıksamış olmaları nedeniyle kendileri açısından pek dikkat çekici olmadığını söylediler.

Resim

realkurd47
Binbaşı
Binbaşı
Burç:Başak
Takım:Galatasaray

Re: 14 Cm Burunlu Dede

Mesaj gönderen realkurd47 » 12 Şub 2008 16:48

nasıl yemek yerken zorlanmıyormu bu yav :cons
Kullanıcı avatarı
Siyabend
Belawela Muhtarı
Belawela Muhtarı
Ruh Hali:Mutlu
Burç:Kova
Takım:Galatasaray

Mesaj gönderen Siyabend » 12 Şub 2008 17:07

Genel olarak lazların burunlarının uzun olduğu söylenir özellikle Ordu taraflarında oturanların burnu uzunmuş.Amacamızın bir kaza ile burnu bu gale gelmiş ama yine de laz olması şüphe uyandırıyor..
beyazgül
Yönetici
Yönetici
Ruh Hali:Yorgun
Burç:Yay

Mesaj gönderen beyazgül » 12 Şub 2008 17:09

bu pinokya burnuna değilde şirinlerde gargamel vardı onun burnuna benziyor ama dedmize sevimlilik katmış :happyy

“Garip Mevzular” sayfasına dön