Bubble Yum Örümcek

Hayatın her alanında karşılatığımız garip olaylar
eyzoza
Acemi Er
Acemi Er
Ruh Hali:Mutlu
Takım:Galatasaray
Bubble Yum Örümcek

Mesaj gönderen eyzoza » 15 Mar 2008 15:26

Amerikada ilk yumuşak sakız olarak piyasaya çıkan Bubble Yum sakızını çiğneyen bi kadının bi zaman sonra karnı kocaman şişmiş ve kadın kurtarılamayarak ölmüş. Şüpheli bi ölüm olmasından ötürü kadına otopsi yapılmış. Sonuçta da görülmüş ki zavallı kadının karın boşluğunda yüzlerce örümcek var ve bunlar kadının iç organlarını yemişler. Meğerse Bubble Yum sakızlarının yumuşaklığı içine katılan örümcek yumurtaları ile sağlanıyomuş!

Sakız çiğnemek isteyen varmı arkadaşlar...
İĞRENÇÇÇÇÇÇ YHA

siya_evin268
Üstteğmen
Üstteğmen
Ruh Hali:Mutlu
Burç:Aslan
Takım:Galatasaray

Re: Bubble Yum Örümcek

Mesaj gönderen siya_evin268 » 15 Mar 2008 15:30

zanetmem öle olsaydı herkeste olurdu. sadece bir vaka olmuş. oda vucuduna nasuıl girmiş meçhul. son zamanlarda amerikan malarını protesto için .eşitli hikayeler uyduruluyor. sanırsam buda onlardan biri. ben amerikan malalırını seviyor ve güvenle kulalnıyorum. ve kesinlikle türk mallarından daha kaliteli
beyazgül
Yönetici
Yönetici
Ruh Hali:Yorgun
Burç:Yay

Re: Bubble Yum Örümcek

Mesaj gönderen beyazgül » 15 Mar 2008 15:39

bencede bu olay kesinlikle abartı ve karalama kampanyası..hiç sakızın içine örümcek yumurtası konulabilirmi..böyle bir durum kesinlikle yasak hadi gizli bir şekilde yaptılar diyelim..insanlara %100 zarar verebilecek bi üretim ,üreten kişininde %100 zarar görmesine vede karalanmasına sebebiyet verir..bu kişi yada kişilerinde ancak beyin özürlü olmaları gerekir böyle bir şey yapmaları için..

“Garip Mevzular” sayfasına dön