Buah Campur Dengan Santan "Hindistancevizi Sütlü Meyve"

Cevapla
Kullanıcı avatarı
Siyabend
Belawela Muhtarı
Belawela Muhtarı
Mesajlar:19658
Kayıt:15 Eki 2006 12:05
Ruh Hali:Mutlu
Cinsiyet:Erkek
Burç:Kova
Takım:Galatasaray
Buah Campur Dengan Santan "Hindistancevizi Sütlü Meyve"

Mesaj gönderen Siyabend » 21 Şub 2009 16:05

Buah campur dengan santan "Hindistancevizi Sütlü Meyve"

hazırlama: 5-10 dakika
pişirme: 10 dakika

1 kutu karışık meyve konservesi veya küçük kesilmiş taze karışık meyve (meyveler isteğe göre değişebilir)
4 çorba kaşığı hindistan cevizi sütü
2 çorba kaşığı toz şeker konservenin suyu veya elma suyu

Hindistan cevizi sütünü konserve meyvenin suyu ile karıştırın. İçine toz şekeri atın ve şeker eriyinceye kadar karıştırın. Karışık meyveleri 4 büyük şarap kadehine veya küçük kristal kaselere paylaştırın. Üzerlerine hindistan cevizi suyu ve konserve meyve suyu karışımını dökün.

En üste bir çilek yerleştirerek soğuk olarak servis yapın.


Cevapla

“Endonezya Mutfağı” sayfasına dön