Kayısı Çayı


Kullanıcı avatarı
Siyabend
Belawela Muhtarı
Belawela Muhtarı
Mesajlar: 19749
Kayıt: 15 Eki 2006 12:05
Ruh Hali: Mutlu
Cinsiyet: Erkek
Burç: Kova
Takım: Galatasaray
Konum: Bu kadar meraklı olmayın:)
İletişim:

Kayısı Çayı

Mesajgönderen Siyabend » 08 Şub 2009 13:27

KAYISI CAYI.
2 Bardak su.
1 Tane poset cay.
Yeterince seker.
Vanilya sekeride olabilir.
6 Tane kuru kayisi.
YAPILISI.
Suyu kaynatin,poset cayi icine atin 3 dakika demlendirin.
Kayisiyi cok az suyla haslayin.
Haslanmis kayisidan 3 nü bardaga koyun.
Poseti icinden cikarilmis cayi kayisinin üzerine ekleyin.
Kalan 3 kayisiyi vanilyali sekere bulayip cöp sise takin,cayinizi yudumlarken,kayisilarinizida afiyetle yeyin,dilerseniz kayisilarinizin icine dövülmüs antep fistigi doldurupta yiyebilirsiniz



Saçlarındaki aklar tel tel...
Rüzgar "Bémal" şarkısını söylüyor senin için...
Bu dünyaya gelişin farklıydı,duruşun farklı...
Gidişin de öyle mi olmalıydı Bémal!

“Kürt Mutfağı” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir