Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 9 Mart 2009’da Aydın’da düzenlediği mitingden sonra kendisini protesto eden 13 yaşındaki N.O. aleyhine Aydın Çocuk Mahkemesi’nde hakaret davası açtı.
N.O’nun avukatı Barkan Kalınomuz, “Başbakan’ın N.O’ya fiziksel şiddet uyguladığına ilişkin takipsizlik kararına itiraz etmiştik. İlk duruşmayı beklerken karşı dava geldi. Bu yargıya müdahaledir” dedi.
İddiaya göre N.O, Erdoğan’ın Aydın mitinginin ardından babasının işsiz kalmasına tepkisini “Allah cezanızı versin” sözleriyle gösterdi. N.O bunun üzerine gözaltına alındı.
N.O. savcılıktaki ifadesinde Erdoğan korumalarının Başbakanlık otobüsünde kendisine fiziksel şiddet uyguladığını söyledi. Avukat Kalınomuz’un yaptığı suç duyurusunun ardından Aydın Cumhuriyet Başsavcılığı takipsizlik kararı verdi. Kalınomuz karara itiraz ederken son olarak Başbakan Erdoğan’ın Aydın Çocuk Mahkemesi’nde N.O. hakkında hakaret davası açtığı belirtildi.
Erdoğan 13 Yaşındaki Çocuğa Dava Açtı
-
- Binbaşı
- Ruh Hali:Mutlu
- Burç:Aslan
- Takım:Galatasaray
Re: Erdoğan 13 Yaşındaki Çocuğa Dava Açtı
yuh erdo bu ne
-
- Binbaşı
- Ruh Hali:Kızgın
Onun adı Recep Tayyip Erdoğan heran herşeyi yapabilir şaşırmamak lazım :kahkk :kahkk
- Siyabend
- Belawela Muhtarı
- Burç:Kova
Bencede şaşırmamak lazım...
Geçen gün rüyamda gördüm onu..
Bana diyorduki "niye beni aramadın"...Sonra bir kağıda bir şeyler yazdı ve "beni ara" dedi..
Şimdi onu aramam gerekiyor mu?
Geçen gün rüyamda gördüm onu..
Bana diyorduki "niye beni aramadın"...Sonra bir kağıda bir şeyler yazdı ve "beni ara" dedi..
Şimdi onu aramam gerekiyor mu?
-
- Binbaşı
Ara muhtar ara bi sıkıntısı vardır belki.
oğluda askere gitmiş zaten 21 gün göremiycek oğlunu yazık adamcağıza :kahkk :kahkk :kahkk :kahkk
oğluda askere gitmiş zaten 21 gün göremiycek oğlunu yazık adamcağıza :kahkk :kahkk :kahkk :kahkk
- Siyabend
- Belawela Muhtarı
- Burç:Kova
İnanmayacaksınız ama dün yine rüyama girdi..
Adamın benle ne alıp veremediği var,çözemedim.. :gozz
Adamın benle ne alıp veremediği var,çözemedim.. :gozz
-
- Binbaşı
Enteresan:girlsss . hemen ara muhtar belki bi sıkıntısı vardır :kahkk :kahkk