'Asla Fenerli olmam !'
Cim Bom’un eski golcülerinden Tanju Çolak, Galatasaray Dergisi’ne çok çarpıcı açıklamalar yaptı.
Altın krampon ödüllü futbolcu, “Ben hiçbir zaman Fenerbahçeliyim demedim. Olamadım, olamazdım da... Ben her zaman Galatasaraylıydım. Ben Samsunspor’dayken bile Galatasaray Fun Club vardı; o zaman, ona üye olmuş adamım. Kulübüme hizmetlerim ölene kadar devam edecek. En büyük hedefim bir kulüp takımında görev yapmak. Türk futboluna yepyeni yetenekler sunabilmek'' diye görüş bildirdi
Altın krampon ödüllü futbolcu, “Ben hiçbir zaman Fenerbahçeliyim demedim. Olamadım, olamazdım da... Ben her zaman Galatasaraylıydım. Ben Samsunspor’dayken bile Galatasaray Fun Club vardı; o zaman, ona üye olmuş adamım. Kulübüme hizmetlerim ölene kadar devam edecek. En büyük hedefim bir kulüp takımında görev yapmak. Türk futboluna yepyeni yetenekler sunabilmek'' diye görüş bildirdi
-
ZAGROS
- Moderator

- Ruh Hali:Huzurlu
- Burç:Koç
- Takım:Fenerbahçe
galatasaraya yalakalık yapıyor bence madem öyle fenerbahçedeyken gs ye atığı goler neydi .Bence futbolcuların hiç biri ayrıldığı takımı tutmaz tek düşünceleri alacakları paradır . hangi türk futbolcu kendisine daha çok transfer parası teklif edilipte kendi takımında gönülü olarak daha ucuza kalmayı kabul etmiş sizce .şayet birisi kabul etmiş olsada kesin tehdid edilmiş olmalı .tanju çolakın sözleri kesinlikle yalandır.
-
hüseyne omeri
- Acemi Er

- Ruh Hali:Mutlu
- Takım:Galatasaray
-
naughty.child
- Yarbay

- Ruh Hali:Mutlu
- Burç:Aslan
- Takım:Galatasaray
-
yigido
nasl olurda bir insanın sözlerine kesin kaynak yokken yalan denilir anlayamıyorum.fb de oynamış olabilir gs ye gol atmış olabilir profosyonelliktir bu.evet her insan parasını yediği yer için çabalamalıdır.GSyi tutuyo diye gol atmasaydı gsyi seviyo dicektiniz ve arkasndan sövcektiniz.şimdide gıybet ediyosunuz.ZAGROS yazdı:galatasaraya yalakalık yapıyor bence madem öyle fenerbahçedeyken gs ye atığı goler neydi .Bence futbolcuların hiç biri ayrıldığı takımı tutmaz tek düşünceleri alacakları paradır . hangi türk futbolcu kendisine daha çok transfer parası teklif edilipte kendi takımında gönülü olarak daha ucuza kalmayı kabul etmiş sizce .şayet birisi kabul etmiş olsada kesin tehdid edilmiş olmalı .tanju çolakın sözleri kesinlikle yalandır.
transfer parası konusunda da dünyadaki bütün futbolcular yüzde90para nerdeyse oraya gider.
kesinlikle yaşandır
-
yigido
-
ZAGROS
- Moderator

FENERBAHÇE FORMASI GİYMİŞ HİÇ BİR OYUNCU FENERBAHÇEYE HAKARET EDEMEZ BİR FENERBAHÇE TARAFTARI OLARAKyigido yazdı:nasl olurda bir insanın sözlerine kesin kaynak yokken yalan denilir anlayamıyorum.fb de oynamış olabilir gs ye gol atmış olabilir profosyonelliktir bu.evet her insan parasını yediği yer için çabalamalıdır.GSyi tutuyo diye gol atmasaydı gsyi seviyo dicektiniz ve arkasndan sövcektiniz.şimdide gıybet ediyosunuz.ZAGROS yazdı:galatasaraya yalakalık yapıyor bence madem öyle fenerbahçedeyken gs ye atığı goler neydi .Bence futbolcuların hiç biri ayrıldığı takımı tutmaz tek düşünceleri alacakları paradır . hangi türk futbolcu kendisine daha çok transfer parası teklif edilipte kendi takımında gönülü olarak daha ucuza kalmayı kabul etmiş sizce .şayet birisi kabul etmiş olsada kesin tehdid edilmiş olmalı .tanju çolakın sözleri kesinlikle yalandır.
transfer parası konusunda da dünyadaki bütün futbolcular yüzde90para nerdeyse oraya gider.
kesinlikle yaşandır![]()
![]()
TANJU ÇOLAKA TEPKİMİ YORUMLADI İKİNCİSİ FENERİN BEŞİKTAŞA YENİLMESİNE SEVİNMEMENBİZ ELİNİZDE DEYİL ÇÜNKÜ TAKIMINIZIN CANINI ÇOK YAKMIŞ :oo
-
yigido
ZAGROS yazdı:FENERBAHÇE FORMASI GİYMİŞ HİÇ BİR OYUNCU FENERBAHÇEYE HAKARET EDEMEZ BİR FENERBAHÇE TARAFTARI OLARAKyigido yazdı:nasl olurda bir insanın sözlerine kesin kaynak yokken yalan denilir anlayamıyorum.fb de oynamış olabilir gs ye gol atmış olabilir profosyonelliktir bu.evet her insan parasını yediği yer için çabalamalıdır.GSyi tutuyo diye gol atmasaydı gsyi seviyo dicektiniz ve arkasndan sövcektiniz.şimdide gıybet ediyosunuz.ZAGROS yazdı:galatasaraya yalakalık yapıyor bence madem öyle fenerbahçedeyken gs ye atığı goler neydi .Bence futbolcuların hiç biri ayrıldığı takımı tutmaz tek düşünceleri alacakları paradır . hangi türk futbolcu kendisine daha çok transfer parası teklif edilipte kendi takımında gönülü olarak daha ucuza kalmayı kabul etmiş sizce .şayet birisi kabul etmiş olsada kesin tehdid edilmiş olmalı .tanju çolakın sözleri kesinlikle yalandır.
kesinlikle yaşandır![]()
![]()
TANJU ÇOLAKA TEPKİMİ YORUMLADI İKİNCİSİ FENERİN BEŞİKTAŞA YENİLMESİNE SEVİNMEMENBİZ ELİNİZDE DEYİL ÇÜNKÜ TAKIMINIZIN CANINI ÇOK YAKMIŞ :oo
bjk nin yenmesine sadece mutlu oldum.tarihte olmuş durumlar gs ve fb birbirini çok kez yenmişlerdir.olabilir
tanjunun özgür bir şekilde ve medenice gs yi fbden daha çok seviyorum demesi doğaldır.sergende bjk yi seviyorum der.başkasını fbyi seviyorum der bunlar doğal şeyler YANLIZ tepkini yalancı diyerek hakaret etmen senin insanlara ve olaylara karşı ilk tepkinin nasl olduğunu belli eder.
diyosun fbli hiçbir futbolcuhakaret edemez ama şuan oynayan birçok futbolcu ve tarihte ayrılan birçok futbolcu hakaret etmişler ada sevmeselerde o forma altında çeşitli çıkarlarla bulunmuşlardır.mesela geçmişte gsde oynamış bir futbolcu ben gsyi sevmiorm dese gayet medeni davranırım ve ona YALANCI demem.
senin bakış açın gibi çoğu insanlar yanlış bakıyo bir futbolcu oynadıysa seviyodur ve sevmeli..tamam sevmeli ama bunu zorunlu kılamazsın..futbolcu daha çok aldığı paranın hakkı için ve futbolu sevdiği için oynar..takımı sevmek günümüzde ikinci planda...
-
ZAGROS
- Moderator

SAYIN YİGİDO BİRAZ FANATİK BİR TARAFTAR OLDUĞUM İÇİN FENERBAHÇEYE YAPILAN HAKSIZLIKLARI KABULENEMİYORUM YALANCI KELİMESİNİ KEŞKE KULANMASAYDIM AMA GERÇEKTEN TANJU ÇOLAKIN RÖPÖRTAJINI KABULENMEK BİR FENERBAHÇELİ İÇİN ÇOK ZOR DİYELİMKİ TUNCAY GALATASARAYA TRANSFER OLDU VE FB GS MAÇLARINDA GOLLERDE ATTI VE GSLİ TARAFTARIN GÖNLÜNDE TAHT KURDU VE SONRA FUTBOLU BIRAKIRKEN BEN ASLA GSLİ OLMADIM HEP FBLİ KALDIM . BUNA SEN NASIL BİR TEPKİ VERİRDİN VEYA FANATİK BİR GSLİ NASIL TEPKİ VERİRDİ