Gülen okulunda Lenin heykeli
-
- Binbaşı
- Ruh Hali:Mutlu
- Burç:Kova
- Takım:Fenerbahçe
benim gördügüm kadarıyla en tarafsız ve olduguncada kaliteli vede insanların haklarına riayet
etmeyen bir site burası bildigimiz bir çok site var ne yazarlar ne çizerler insan haklarınımı insan onurunumu ayaklar altına alanlar sen bunları iyi bilirsin söylememe ve anlatmama gerekte yoktur bu sitenin ne eksigi varki hemen eleştiri yapıyorsun hiçmi insanlar kendi fikirlerini ortaya koymakta hakları yok bazi kişiler gibi militanist düşünceye kapılma çünku burası er meydanıdır herkez diledigini yazar medeni bir şekilde tabi iyi düşün taşın sonra yazacagını yaz basaran.....
etmeyen bir site burası bildigimiz bir çok site var ne yazarlar ne çizerler insan haklarınımı insan onurunumu ayaklar altına alanlar sen bunları iyi bilirsin söylememe ve anlatmama gerekte yoktur bu sitenin ne eksigi varki hemen eleştiri yapıyorsun hiçmi insanlar kendi fikirlerini ortaya koymakta hakları yok bazi kişiler gibi militanist düşünceye kapılma çünku burası er meydanıdır herkez diledigini yazar medeni bir şekilde tabi iyi düşün taşın sonra yazacagını yaz basaran.....
tarafsz diosun ama basaranin msaji deistiriliyo ve ustune ustuk kufur yaziliyo..adminden yaptirim yapilmasini en kisa zamanda bekliyorumKawa yazdı:benim gördügüm kadarıyla en tarafsız ve olduguncada kaliteli vede insanların haklarına riayet
TERORUN NE OLDUGUNU VE MANASINI BILMIYORSUN SANIRIM..YASIN GEREYI OLSA GEREK..Meryemce yazdı:Kürtleri terörü destekliyor diye göstermeye hiç kimsenin hakkı yoktur.Ortada bir sorun vardır ve bu sorun çözülmedikçe halk kendine sahip çıkanlara sempati duyacaktır.
BUTUN DUNYA TEROR KELIMESINDEN NEFRET EDIYOR VE ISLAMDA DA YERI YOKTUR..
SAID NURSIYI SAHIPLENENLER BUGUN TEROR YANLISIYIZ DIYOR..
HALKA TEROR SAHIP CIKIYO SANIYORSUNUZ AMA TEROR SIZI BATIRIYO VE CEHENNEM AZABINIZI ARTIRIYO..
RABBIM SIZIN GIBILERE SELAMET VERSIN..
O DAGDA OLENLERIN COGU MUSLUMAN VEDE KURT DEIL..
TURKIYEYI BOLMEK ISTEYENLER..
SENIN GIBILERI GORUNCE KURTLERDEN SOGUYORUM AMA KURT ARKADASLARIMI SEVIYORUM VE COK SUKUR SENIN GIBI GERI KAFALI DEGILLER..
eğer ben doğru yoldayım diğerleri yanlış yolda diye bir tabir kullandıysam Rabbim beni affetsin..
benim demek istediğim terörler selamete varılamıycağıdır..bu benim görüşümdür..
terörün saf bir kürt oluşumu olmadığını ve bir çok oyunlar döndüğünü bilmeyen yoktur sanırım bilmeyenler oraya asker çağına gelmiş körpe yavrusunu gönderen analardır..acısını çeken onlardır..
benim demek istediğim terörler selamete varılamıycağıdır..bu benim görüşümdür..
terörün saf bir kürt oluşumu olmadığını ve bir çok oyunlar döndüğünü bilmeyen yoktur sanırım bilmeyenler oraya asker çağına gelmiş körpe yavrusunu gönderen analardır..acısını çeken onlardır..
-
- Onbaşı
bız kardesım savunuruz neden ılerı goruslu degılız ama gerı goruslude degılız sadece dogruları gorenlerız dunya nereede nasıldonuyor kım hangı bataklıkta batııyor kım o bataklıktan cırpınırken onu elınden tutup cıkarmak ıcın calısanalarız asıl kohne yıpranmıs zıhnıyetler sızlersınız bız bılıyoruz yaradnımızı ve yarın onun huzurunda nasıl hesap vereceksınız bakalım bız bıle mewchuldeyız gıdıyoruz durmadan garıp atlılar gıbı sadece ve sadece allah rızası ıcın gıdıyoruz cunku degıl bır kısının cehennemde yanması elımızde ımakan olsa allahın ıznıyle herkesı cehennemden kurtarmak ıcın gıdıyoruz gıdıyoruz mılletımızı halkımızı tanıtmaya cıkın onumuze durdıuıuuurun dura bılıyorsanız buyrun allah dogrularla beraberdır rıyakar ıftıracı yobaz ve komınıstlerle degııl bırazda obur dunyayı dusunun ve gorun kı orada gercek ve olumsuz bır hayat oldunu buyuk zatlardan bırı dıyorkı ahırette senı kurataracak bır eser bırakmıyorsan arkanda fanı dunya eserlerıne onem verme bosuna. vessselam 

Allaha inanan bir insan kendi fikrimce terör örgütünü ne olursa olsun bağrına basmaz..özellikle kardeş gibi yaşamaya çalıştığımız ülkemizde müslümanı müslümana kırdırmaya çalışıyorlarsa bu ne kürtleri nede türkleri destekleyen br topluluk olabilir
bir müslümanın bir müslümana savaş açması,onu gözünü kırpmadan öldürmesi Allah inancını haşa ama körelten bir düşünceye sahip olmak demektir
Madem ki bu ülkede özgürlük kısıtlaması olduğunu düşünüyorsunuz ozaman bunu silahla haletmeye çalışan örgütün yanında olarak değilde
Terör örgütünü kesinlikleye desteklemeyen bir topluluğun yanında bulunarak halletmeye çalışmalıyız
Belki ne sizler ne bizler sesimizi duyurabiliyoruz belkide bir olsak sesimizi daha iyi duyurabiliriz ama mahalesef nezamn sistemin yanlış gördüğümüz yönleri konuşmak sesimizi duyurmak uğruna toplanıp emek vermeye çalışsak ozaman olaylar başlıyor vede terör örgütü lehine sloganlar atılıyor ozamanda haklı durumda iken haksız duruma düşürülüyorz...
Ama şu ar bu dünya hiç kimseye kalmayacak hepimiz toprağın altına gircez işte ozaman bu yaptıklarımıza binlercekez pişman olucaz..Allah bizi dünyaya kulluk görevimizi yerine gterimek için göndermiştir..islamı iyi bir şekilde yayalım diye bize çok güzel bir düşünce sistemi vermiştir..Biz kavgamızı Allah yolunda yapmalıyız onu yaparken bile hiç bir insanın canını yakmamalıyız..Ama bizler toprak için,milliyetçilik için kkardeşlerimizin canlarını yakıyoruz sadece onlarında canlarını yakmakla kalmayıp tüm ailesinin cehennem azabı yaşamasına sebeiyet veriyoruz ve böylece müslüman olan Türklerle Kürtlerin savaşı başlıyor
Yazık hemde çok yazık Allah hepimizi ıslah etsin

bir müslümanın bir müslümana savaş açması,onu gözünü kırpmadan öldürmesi Allah inancını haşa ama körelten bir düşünceye sahip olmak demektir

Madem ki bu ülkede özgürlük kısıtlaması olduğunu düşünüyorsunuz ozaman bunu silahla haletmeye çalışan örgütün yanında olarak değilde

Belki ne sizler ne bizler sesimizi duyurabiliyoruz belkide bir olsak sesimizi daha iyi duyurabiliriz ama mahalesef nezamn sistemin yanlış gördüğümüz yönleri konuşmak sesimizi duyurmak uğruna toplanıp emek vermeye çalışsak ozaman olaylar başlıyor vede terör örgütü lehine sloganlar atılıyor ozamanda haklı durumda iken haksız duruma düşürülüyorz...
Ama şu ar bu dünya hiç kimseye kalmayacak hepimiz toprağın altına gircez işte ozaman bu yaptıklarımıza binlercekez pişman olucaz..Allah bizi dünyaya kulluk görevimizi yerine gterimek için göndermiştir..islamı iyi bir şekilde yayalım diye bize çok güzel bir düşünce sistemi vermiştir..Biz kavgamızı Allah yolunda yapmalıyız onu yaparken bile hiç bir insanın canını yakmamalıyız..Ama bizler toprak için,milliyetçilik için kkardeşlerimizin canlarını yakıyoruz sadece onlarında canlarını yakmakla kalmayıp tüm ailesinin cehennem azabı yaşamasına sebeiyet veriyoruz ve böylece müslüman olan Türklerle Kürtlerin savaşı başlıyor

Yazık hemde çok yazık Allah hepimizi ıslah etsin

- Siyabend
- Belawela Muhtarı
- Ruh Hali:Mutlu
- Burç:Kova
- Takım:Galatasaray
Düşüncenize saygı duyuyorum ama ikide bir "Allah katında nasıl hesap vereceksiniz" gibi bir söylem içinde olmanız bana doğru gelmiyor.Kim dünyada ne halt yediyse elbette bunun hesabını verecektir.Bunu ikide bir söylemen,sanki "ben Allah'ın yolunda gidiyorum ama siz o yolda değilsiniz" gibi bir anlam taşıyor.malkocoglu yazdı:bız kardesım savunuruz neden ılerı goruslu degılız ama gerı goruslude degılız sadece dogruları gorenlerız dunya nereede nasıldonuyor kım hangı bataklıkta batııyor kım o bataklıktan cırpınırken onu elınden tutup cıkarmak ıcın calısanalarız asıl kohne yıpranmıs zıhnıyetler sızlersınız bız bılıyoruz yaradnımızı ve yarın onun huzurunda nasıl hesap vereceksınız bakalım bız bıle mewchuldeyız gıdıyoruz durmadan garıp atlılar gıbı sadece ve sadece allah rızası ıcın gıdıyoruz cunku degıl bır kısının cehennemde yanması elımızde ımakan olsa allahın ıznıyle herkesı cehennemden kurtarmak ıcın gıdıyoruz gıdıyoruz mılletımızı halkımızı tanıtmaya cıkın onumuze durdıuıuuurun dura bılıyorsanız buyrun allah dogrularla beraberdır rıyakar ıftıracı yobaz ve komınıstlerle degııl bırazda obur dunyayı dusunun ve gorun kı orada gercek ve olumsuz bır hayat oldunu buyuk zatlardan bırı dıyorkı ahırette senı kurataracak bır eser bırakmıyorsan arkanda fanı dunya eserlerıne onem verme bosuna. vessselam
Benim kişisel inancıma göre bir insan dünyada yaşadığı her saniyesine göre değerlendirilecektir.
Bugün villalarda her türlü imkanı olan bir insan ile imkansızlıklar içinde yaşayan bir insanın sadece ibadetlerle mi hesap vereceğini sanıyorsunuz?
Türkiye'de yaşayan bir Türk olarak "Türk" olduğun için bir sorunun olmayabilir
ama "Kürt" oldukları için sorun yaşayan çok insan var.
Ortak olan sorunlar da var elbette.
Biraz karşı taraftan bakmaya çalışın.