Cinsel güç veren, komünist kola

Gündemdeki olaylar,tartışmalar
Kullanıcı avatarı
Siyabend
Belawela Muhtarı
Belawela Muhtarı
Ruh Hali:Mutlu
Burç:Kova
Takım:Galatasaray
Cinsel güç veren, komünist kola

Mesaj gönderen Siyabend » 11 Ağu 2007 13:42

Rusların kola markası Kvas Türkiye'de. Kolanın en önemli özelliği cinsel güç vermesi.

RUSLARIN milli içeceği sayılan ve `komünist kola' olarak anılan `kvas', Antalya'da Türk ve Rus ortaklı Kvas Gıda Sanayi tarafından `Frist Kvas' adıyla üretilmeye başlandı. 1 milyon dolara mal olan fabrikada günde 20 ton kvas üretiliyor. Cinsel gücü de artırıcı bir etkisi olan kvasın kısa sürede Türk damak tadına da yerleşmesi bekleniyor.

Son yıllarda Rus turistlerin akınına uğrayan Antalya'da, üretim de bu doğrultuda şekilleniyor. Rusların votkadan sonra milli içeceği sayılan ve `komünist kola' adıyla bilinen `kvas' artık Antalya'da üretilecek. Rus pazarına girmeye çalışan Coca Cola'nın bile rekabet etmekte güçlük çektiği kvas, her yıl 100 binlerce Rus turistin tatil için geldiği Antalya'da üretilip tatil köylerine ve süper marketlere pazarlanacak.

Antalya- Alanya karayolu üzerinde, Manavgat yakınlarındaki Çolaklı Mevkii'nde, 9 personelin çalıştığı, Türk ve Rus ortaklı Kvas Gıda Sanayi'nin fabrikası kuruldu. 600'ü kapalı, toplam 6 bin 500 metrekare alan içerisinde, Türk ortak Talip Köseoğlu ve Rus ortak Victor Likoyda tarafından 1 milyon dolar yatırım yapılarak, geçen hafta üretime başlayan fabrika günde 20 ton kvas üretiyor.

ÜRETİM 2 KATINA ÇIKACAK
Günlük 40 ton üretim yapmayı hedeflediklerini ve yatırımı iki katına çıkarmak zorunda olduklarını aktaran Türk ortak Talip Köseoğlu, "2 bin yıldır Rusya'nın milli içeceği sayılan kvasın üretimine başladık. Son yıllarda Antalya'da Rus turist ve yerleşik yabancı sayısındaki artış bizi bu işe yönlendirdi" dedi.

Rus ortağı Victor Likoyda ile Türkiye tatilinde tanıştıklarını aktaran Köseoğlu, "Victor, Moskova'da kvas üretimi yapıyor. Buradaki pazar konusunda sohbet ettik ve bana Antalya'da ortak bir fabrika açma teklifinde bulundu. Ben de Manavgat'taki işyerimi satıp bu işe girdim" diye konuştu.

RUSYA'DA SUDAN DAHA YAYGIN
Fabrikada üretim prosesini takip eden Rus Mühendis Sergei Dovin de "Çok geçmiş dönemlerden beri Slav'lar kvas yapmaktadır. Kvasın tarihi, Kiev Rusları'ndan önceye dayanmaktadır. Ukrayna kökenli bir kelimeden türeyen kvas `ekşi içecek' anlamına gelir. Kvas, Rusya'da o kadar popüler ki yemek ansiklopedisinde bile (Sudan sonra en yaygın içecek kvasdır ve insanların sudan daha fazla tercih ettikleri içecektir) ifadeleri yer alır. Kvasın Antalya'da ciddi bir pazar payı yakalacağına inanıyorum" görüşünü dile getirdi.

CİNSEL GÜCÜ ARTIRIYOR
Gıda Mühendisi Mustafa Göllü, kvasın içinde susta (Çavdar maltı, Çavdar unu, Arpa maltı, Mısır unu), ekmek mayası, şeker ve su bulunduğunu bildirdi. 48 saat süren proses üretimin ardından, 30 derecedeki kvasın soğutma işlemine alındığını ve sıcaklığının 5 dereceye düşürülüp muhafaza edildiğini kaydeden Göllü, "Kvas Rusya'da savaş döneminde enerji içeceği olarak tüketiliyordu. Rusya'da sokaklarda bile satılan kvasın hijyenik şartlarda Antalya'da üretilmesinden büyük sevinç duyuyoruz. Tokluk hissi veren kvasın alkolsüz oluşu, ayrıca içindeki B vitaminin yüksekliği, cinsel gücü artırıcı yönde etkiler ortaya koyuyor" dedi.

Üretilen kvas ilk olarak Alanya bölgesindeki Rus tatilcilerle buluştu. İçinde alkol bulunmadığı için Rusya'da her yaş grubundan insanın tükettiği kvasın Türk damak tadına da yerleşmesi bekleniyor.

ZAGROS
Moderator
Moderator
Ruh Hali:Huzurlu
Burç:Koç
Takım:Fenerbahçe

Re: Cinsel güç veren, komünist kola

Mesaj gönderen ZAGROS » 12 Ağu 2007 20:35

BİZİM MİLETİN AKLI FİKRİ CİNSEL İLİŞKİ ÜZEREİNDE OLDUĞU SÜRECE BİR YERE VARAMAYIZ

BUNLAR KESİNLİKLE TÜRK MİLLETİN VE GENÇLİĞİNE YAPILAN OYUNLARDIR

ASLA HİÇ BİR ŞEYİ KÜÇÜMSEMEYELİM

BİZLERE HAZIRLANAN TUZAKLARIN TEMELİNİ YAVAŞ YAVAŞ ATIYORLAR

BEN ŞAHSEN TÜRKİYE YÖNETİMDE SÖZ SAHİBİ OLSAYDIM BÖYLE BİR ŞEYİ ASLA KABUL ETMEZDİM
reis
Albay
Albay
Ruh Hali:Yorgun
Burç:Balık

Mesaj gönderen reis » 12 Ağu 2007 20:38

benım kadar ıcenı bılmem ama :roll:
ZAGROS
Moderator
Moderator
Ruh Hali:Huzurlu

Mesaj gönderen ZAGROS » 13 Ağu 2007 10:27

daygen yazdı:benım kadar ıcenı bılmem ama :roll:

ÖNCE KONUYU OKU SONRA YORUM YAPMAN DAHA İYİ OLUR

SENİN VE BİZİM İÇTİĞİM COLA İLE BO COLA BAŞKA
ÖZGÜRLÜK
Yüzbaşı
Yüzbaşı

Mesaj gönderen ÖZGÜRLÜK » 13 Ağu 2007 12:04

bu kolanın fakrı nedir? adının komünist kola olması mı?

evet bu kötü bişeydir.. çünkü içinde komünizmin felsefesini bulunduran bişey asla emperyalist işlere alet olmaz.. kapitalist düzene hizmet etmez..
komünist kola denmesinin tek sebebi Sovyet Rusyayla alakalı ki bugün Rusya en büyük emeperyalist güçlerden biridir.. ki SSCB zamanında bile sosylaizmi sadece Lenin zamanında yaşatabilmiştir..
JİLAN
Albay
Albay
Ruh Hali:Kızgın

Mesaj gönderen JİLAN » 13 Ağu 2007 17:52

Y ne yapalım bize ne yaa ben coca coladan şaşmam ne özelliği olursa olsun bananee
ÖZGÜRLÜK
Yüzbaşı
Yüzbaşı

Mesaj gönderen ÖZGÜRLÜK » 14 Ağu 2007 11:56

Coca Cola alacağıma hiç kola içmem daha iyi..

Coca colaya verdiğiniz her kuruş insanların canına kıyıyor.. vietnamd, körfez savaşında, ırak savaşında milyonlarca insanın ölümünde sizin de katkınız oluyor..

kanıma yediremiyorum.. evime asla giremez coca cola gibi ürünler..
reis
Albay
Albay
Ruh Hali:Yorgun
Burç:Balık

Mesaj gönderen reis » 19 Ağu 2007 18:07

ÖZGÜRLÜK yazdı:Coca Cola alacağıma hiç kola içmem daha iyi..

Coca colaya verdiğiniz her kuruş insanların canına kıyıyor.. vietnamd, körfez savaşında, ırak savaşında milyonlarca insanın ölümünde sizin de katkınız oluyor..

kanıma yediremiyorum.. evime asla giremez coca cola gibi ürünler..
cıkın bu kabuğunuzdan neymişbu Coca colaya verdiğiniz her kuruş insanların canına kıyıyor..
cok gerici bir kafa
ÖZGÜRLÜK
Yüzbaşı
Yüzbaşı

Mesaj gönderen ÖZGÜRLÜK » 20 Ağu 2007 13:55

gerici bir kafa mı??

asıl gericilik sizin bu dar düşünceleriniz.. emperyalizme hiçbir nedenden, hiçbir zevkimden dolayı karşı durmaktan geri kalmam.. ben şerefim için, insanlık için uğraşırım.. tek başıma etkili olmasa bile en azından vicdanen rahatım..
Amerika denen köpeğin yaptıkalrı bu emperyalsit oyunlarla beraber güçleniyor.. eğer bunu göremeyecek kadar körleştirmişse kapitalizmin bu cazip çekiciliği size söyenecek başka söz yoktur.

saygılar..
Kullanıcı avatarı
Siyabend
Belawela Muhtarı
Belawela Muhtarı
Ruh Hali:Mutlu
Burç:Kova
Takım:Galatasaray

Mesaj gönderen Siyabend » 20 Ağu 2007 14:45

Günümüzde kola lüks bir ihtiyaç malzemesi olmaktan çıkmış ve insanlar bir şekilde bunu içerek fiziksel ihtiyaçlarını karşılıyor.
Coca Cola şüphesiz bu pazarın lider kuruluşudur.
Coca Cola'nın emperyalist güçle olan ilişkisi çok kuvvetlidir.
Zaten o kadar güçlü olmasa her ülkede ayakta kalması imkansızdı.
Onun alternatifi olmaya aday olanlar var ama şu ana kadar iyi bir başarı elde edebilmiş değiller.
Kişisel olarak kolayı içmeyerek vicdanı rahatlatmak adına bir tepki verilebilir.
Ama aynı mantıkla hareket ettiğimizde kullandığımız bir çok ürünün aynı düşünce zihniyetinin kontrölünde olduğu görüyoruz.
Bütün o ürünleri kullanmama gibi bir şansımız olmadığına göre
tek başına kola içmemek ne işe yarayabilir?
Yerimizde oturup başkalarını protesto edeceğimize daha çok çalışarak
kendimiz global ürünler yaratmaya çalışmalıyız.
Ancak bu şekilde onlarla mücadele edebiliriz..

“Gündem & Haberler” sayfasına dön