Cinsel güç veren, komünist kola
kendimize gloabal ürünler yaratmak da kapitalizmi kedni lehimize çevirerek devam etmek olur.. ve ben bu kadar aşağılık bişr duruma düşmek istemem.. ancak farklı yollarla savaşmalıyız..
dediğinize şu noktada katılıyorum.. o kadar çok ürün varken kola içmemek işe yaramaz.. fakaat ben elimden geleni yapıyorum.. mecburi bazı durumlar olsa da diğerlerine dikakt etmek benim için bir erdemdir, şereftir..
dediğinize şu noktada katılıyorum.. o kadar çok ürün varken kola içmemek işe yaramaz.. fakaat ben elimden geleni yapıyorum.. mecburi bazı durumlar olsa da diğerlerine dikakt etmek benim için bir erdemdir, şereftir..
- Siyabend
- Belawela Muhtarı

- Ruh Hali:Mutlu
- Burç:Kova
- Takım:Galatasaray
Re: Cinsel güç veren, komünist kola
Global ürün derken mücadele etmek adına ortaya koyacağımız herhangi bir eserdir.Bunun illa fiziki bir ürün olması gerekmez.Karşı tarafla savaşabilmek için mutlaka elinde bir güç olmalıdır.Yerinde oturarak ve karşı tarafı kuru kuru protesto ederek bir yere varılamayacağını söylemek istiyorum.
evet o şekilde bir savaş mutlaka lazım..
sesimizi duyuracak şeyler.. mesela McDonaldsı bombalamak.. ve bir bildiri.. :happyy baya ses getirir..
sesimizi duyuracak şeyler.. mesela McDonaldsı bombalamak.. ve bir bildiri.. :happyy baya ses getirir..
- Siyabend
- Belawela Muhtarı

Artık onu da sen ayarlarsın :cool :cool :cool
sizi de çağırırım ama sn.Muhtar
- Siyabend
- Belawela Muhtarı

Biz fikirsel olarak arkandayız :cool
teşekkürler.. :happyy buna sevindim..
ben McDonald a gidiyorum :ates
ben McDonald a gidiyorum :ates
- Siyabend
- Belawela Muhtarı

Ne yiyeceksin orada? :cool
hayatta yemem orda.. bu konularda çok ciddiyim.. McDonalds zaten yok burda da o tür işletymelrde alsa yemem.. lüks, hizmet karşılığı bol para alıp,insanları sömüren yerlere adımımı atmam..
oldu işiniz gücünüz bombalamak farklı şekilde yok edebilirz mesela babam mc donalsa gidersen harçlık vermem demişdi..benim harçlıkdan yana korkum yoktu bi şekilde alırdım ama önemli olan babamın bişiyler bildiği için istememesiydi..ve uzun sürede gitmemiştim ama veletler çok güzel aparatifler yapıyor :asabi2