'Utanç duvarı' geliyor
-
reis
- Albay

- Ruh Hali:Yorgun
- Burç:Balık
- Takım:Fenerbahçe
Güney Kürdistan sınırında 4 kilometrelik bir duvar örmek için girişim başlatan İran'dan sonra, Türkiye'nin de sınırda yüzlerce kilometre uzunluğunda duvar öreceği iddia edildi. 470 kilometre uzunluğundaki duvarın, 2.3 milyar dolara mal olacağı öne sürülüyor. Yeni Şafak Gazetesi yazarı İbrahim Karagül, dün kaleme aldığı makalede, ilginç bir iddia öne sürdü. Yazısında Türkiye'nin güvenlik tehdidini 470 kilometrelik bir duvarla engellemeyi deneyeceğini ileri süren Karagül, 'İran'dan sonra Türkiye'nin duvar projesi uygulamaya geçer mi? Bu mümkün. Çünkü Türkiye'nin üzerinde çalıştığı proje, öyle dört kilometrelik bir şey değil. Çok daha büyük, pahalı, kapsamlı bir proje' diye yazdı. Duvar çalışmasının Kara Kuvvetleri ile Hava Kuvvetleri'nin ortak çalışması olduğunu kaydeden Karagül, şöyle yazdı: 'Öneri Hava Kuvvetleri'nden gelmiş. Bütün sınır boylu boyunca bildiğimiz anlamda duvardan oluşmayacak. Duvar yapılamayan yerlere elektronik ve termal duvar kurulacak. Bütün duvar boyunca normal ve ultraviole kameralar yerleştirilecek. Sıkı bir denetim başlayacak.' Karagül, deneme panellerinin Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nın Ankara'daki lojistik dairesinde üretildiğini ve denemelerin yapıldığını söyledi. Karagül yazısında, 'Hava Kuvvetleri'nin uçak hangarları için ürettiği sağlam bloklar şimdi Türkiye-Kuzey Irak sınırı için hazırlanıyor' ifadelerine yer vererek projenin toplam maliyetinin 2.3 milyar dolar olduğunu yazdı. İSTANBUL
-
ZAGROS
- Moderator

- Ruh Hali:Huzurlu
- Burç:Koç
Re: 'Utanç duvarı' geliyor
yakışırrrrr
-
reis
- Albay

demek korku oluca
insan kafandaki herşeyi deniyor
adamlar kendi devletlerin arasına duvar kuracakmış
bide kürtlere bolucu dıyorlar
baksanıza kendileri burayı boluyorlar :komik10
insan kafandaki herşeyi deniyor
adamlar kendi devletlerin arasına duvar kuracakmış
bide kürtlere bolucu dıyorlar
baksanıza kendileri burayı boluyorlar :komik10
-
ZAGROS
- Moderator

ben o yüzden yakışır diyorum ya asıl bölücülerin kim olduğunu beli etmek için çok iyi bir yöntem bulmuşlar
-
reis
- Albay

berlin berlin
türkiyenin yeni versiyonu
türkiyenin yeni versiyonu
-
SEYDUNA
- Yarbay

- Ruh Hali:Mutlu
çin seddi zamanında türklerden korunmak için yapılmıştı türk seddi de kürtlerden korunmak için yapılıyo :komik10 :komik10 :komik10 :komik10
-
ZAGROS
- Moderator

İyi bir tespit yapmışsın ama kürtlerin kimseye zararı olmaz :happyySEYDUNA yazdı:çin seddi zamanında türklerden korunmak için yapılmıştı türk seddi de kürtlerden korunmak için yapılıyo :komik10 :komik10 :komik10 :komik10
-
SEYDUNA
- Yarbay

- Ruh Hali:Mutlu
ZAGROS yazdı:İyi bir tespit yapmışsın ama kürtlerin kimseye zararı olmaz :happyySEYDUNA yazdı:çin seddi zamanında türklerden korunmak için yapılmıştı türk seddi de kürtlerden korunmak için yapılıyo :komik10 :komik10 :komik10 :komik10
valla ben sadece benzetme yaptım kürtlerrin bir zararı olurmu olmazmı diye bir ifade kullanmadım :smile
iyide daha ortada bişiy yok çalışmalar başlasın ozaman yorum yaparız