ELVEDA

Paylaşmak istediğiniz şiirler
yorgun
Onbaşı
Onbaşı
ELVEDA

Mesaj gönderen yorgun » 15 Oca 2007 15:49

odam soğukve yanlızım yazdıgın o mektubun son satırlarında agladım atese verdım duslerı resımlerın o duvarda aslı sahte hep guluslerı yıne sol yanımda bır çatışma savaşa girmiş duygular ve sence kımdı galıbı bu kalbı zorlayandı hasretin bak esmerım hayallerımın ıcındesın o her dumanda yanıma gelıp gulumseyen melekmısın sevenmısın gıdenmısın sen hangı roldesın kabullendım sende boylesın sımdılerde nefretımdesın senın ıcın atan bır kalptı bu sense gormedın bu gunlerde bası bos esır zındanında bır hurum bu sehrın her demı sensızlıgın ılk adı bu ruha tek dılekle gel dudakların zehır tadı sımdı ozlesemmı unutsammı hoş sedanı ve bunuda bıl hak etmemıstım ben senın o buyuk ELVEDANI

abraham25
Çavuş
Çavuş

Mesaj gönderen abraham25 » 18 Oca 2007 13:42

Yaşanılanlara veda etmek kadar kötü bir şey yoktur.
beyazgül
Yönetici
Yönetici
Ruh Hali:Yorgun
Burç:Yay

Mesaj gönderen beyazgül » 18 Oca 2007 13:54

insanın içine işler elvedalar,paramparça olur duygular,etrafında dönüp durur acılar ve bir yol bulupta ayrılamaz sevdalının etrafından..
en zorunda yarım kalmış sözcükler,cevaplanmamaış sorular vee sevdiğinin sis bulutu içinde kalan o güzel yüzüdür..o yüzü bir daha görememek,o sesi bir daha işitememek anıların bıraktığı izden dahada kanatır yüreği..

genede haketmeyen birinin elvedası için parçalanmaya gerek yoktur :!: zoraki vedalara hapsedelim kendimizi.. seni terketmiş birinin vedasına ne mutlu aslında!!!bu kurtuluş demektir tek taraflı aşk için :!:

“Şiir Bahçesi” sayfasına dön