Ve de bunu onaylayanlarımız.. Utanmak da benim gibilere düşüyor.. Aradaki “farkı” bu cümleden başka hiçbir cümle daha güzel anlatamazdı.
Nedir o fark?
Çocuğu askerde olanların ve olmayanların farkı.
Ne için savaşıldığını unutanların ve unutmayanların farkı.
Şehitler için üzülenlerin ve üzülmeyenlerin farkı.
İnsanına değer verenin ve vermeyenin farkı.
Memleketin dibine kibrit suyu dökenlerin ve dökmeyenlerin farkı.
Vatan perverliğin ne olduğunu bilenlerin ve bilmeyenlerin farkı.
Gözünü kan bürümüşlerin ve bürümemişlerin farkı.
İmparatorluk hayaliyle gözü kamaşmış meczupların ve aklı başındakilerin farkı.
Aman altındaki zemin kaymasın diye askere yalakalık yapayım derken saçmalayanların ve saçmalamayanların farkı.
İçinde olduğu aczi sekiz zavallı askerin üzerine yükleyip (vah vah el sıkışmışlar, vah vah mecbur kaldık demişler!) sıyrılmak isteyenlerle istemeyenlerin farkı.
Sorumluluk almak yerine asker ölümlerinden rant sağlamak isteyenlerle istemeyenlerin farkı.
Savaş sürsün biz de işimize bakalım diyenlerle demeyenlerin farkı.
Vatanı şehit mezarlığı gibi görenlerle görmeyenlerin farkı.
DTP’liler rol çaldı diye köpürenlerle köpürmeyenlerin farkı.
Birbirimizi ne kadar yer, birbirimizden ne kadar nefret edersek o kadar iyidir diyenlerle demeyenlerin farkı..
Hay Allah! PKK ne yaptın?
23 yıldır bu ülkeyi “vurarak” yaratamadığın akıl dumurunu “vurmayarak” yarattın!
Hay Allah! EZBER bozdun!
Oldu mu şimdi?
Vuracaktınız gene ki silahlı silahsız bilumum idarecilerimiz, şahinlerimiz, gözünü kan bürümüşlerimiz “rahat” etsinler!
İç ve dış politikadaki beceriksizliklerini yine sizin sayenizde “örtbas” etsinler..
Zevahiri yine sizin kan dökmenizle kurtarsınlar.. Şöyle iyiyiz böyle süperiz diye canlarını böyle okuruz diye martaval atsınlar..
Şimdi hay Allah.. Çalışmak zorunda kalacaklar.. Hay Allah! Gerçek siyaset yapmak zorunda kalacaklar..
Vah vah vah..
Oldu mu ya!
Ve siz sekiz asker! Bu ne kepazelik! Olur mu hiç kurtulmak?
Türk askeri ne içindir?
Ölmek, ölmek ve yine ölmek için..
Bu ülke “canlıyı” sevmez bilmiyor muydunuz?
Ölecektiniz ki gerizekalılar kahraman yapsın sizi.. Bu zavallılar neden öldü diye sormadan göz yaşı döksünler..
Bizim gibi hadisenin derinlerini merak edenleri de vatan haini ilan etsinler..
Olur mu hiç ezber bozmak!
Hiç sevmeyiz.
Gidin ölün şimdi!
Tuğçe Baran
http://www7.gazetevatan.com/root.vatan? ... yid=&wid=6
Kurtulduklarına Sevinemiyorum Diyen Bir Bakanımız Var
Re: Kurtulduklarına Sevinemiyorum Diyen Bir Bakanımız Var
Bizler sevdiğimiz,eşimiz çoluğumuz çocuğumuz abimiz kardeşimiz askerde olmadığı halde umutla askerlerimizin geri dönmesini bekledik..bu vatanın asker çocukları hepimizin aile bireyidir..çünkü onlar biz evimizde rahat rahat otururken bizim için nöbet tutuyorlar bizim için şehit düşüp gazi oluyorlar..
ve şimdi sayın bakanımız çıkmış ne diyo..ona sormak gerekir senin evladın orda olsaydı (ki bu imkansız devlet büyüklerimizin hanginin çocuğu dağlarda askerlik yaptı) bu sözleri söyleyebilirmiydin merak ediyorum
ve şimdi sayın bakanımız çıkmış ne diyo..ona sormak gerekir senin evladın orda olsaydı (ki bu imkansız devlet büyüklerimizin hanginin çocuğu dağlarda askerlik yaptı) bu sözleri söyleyebilirmiydin merak ediyorum