aramızda oyle dusunmeyen arkadaslara ozel olarak yazzan daha ıyı olurPiremerd yazdı:İçimizdeki öfkeyi bir kenara bırakıp insan olarak olaylara yaklaşmalıyız.Irk ve din meselesini her ortamda ortaya koymayalım artık.Bu ülkenin her insanı bizim için değerlidir.Dili,dini ne olursa olsun.
HRANT DİNK ÖLDÜRÜLDÜ
fikir olarak birlik olmamaya bilr ama şuanda 85yıllık toopraklarımız bir bütündür ve içinde yaşayan halkta dini dili ırkı göz etmeksizin yaşayabilmektedirdaygen yazdı:ülkemızın hangı bırlıgınden basedıyorsun ben hıc bır bırlık goreemıyorumyigido yazdı:danıştay olayındaki gibi bu olayda ülkemizin birliğini bozmaya yönelik dış güçlerin parmağı oldugunu düşünüyorum
sırf kurtlerın leyıne bır acıklama yapıldıgı ıcın olduruldu vede bunun arkasında derın devlet duruyor ha bıde arkadasın bırı allah rahmet eylesın dıyecektım ama sanırım musluman deyıldır dıyor allahın rahmetını parayla almıyorsun kardes
aynen katılıyorumyigido yazdı:fikir olarak birlik olmamaya bilr ama şuanda 85yıllık toopraklarımız bir bütündür ve içinde yaşayan halkta dini dili ırkı göz etmeksizin yaşayabilmektedirdaygen yazdı:ülkemızın hangı bırlıgınden basedıyorsun ben hıc bır bırlık goreemıyorumyigido yazdı:danıştay olayındaki gibi bu olayda ülkemizin birliğini bozmaya yönelik dış güçlerin parmağı oldugunu düşünüyorum
sırf kurtlerın leyıne bır acıklama yapıldıgı ıcın olduruldu vede bunun arkasında derın devlet duruyor ha bıde arkadasın bırı allah rahmet eylesın dıyecektım ama sanırım musluman deyıldır dıyor allahın rahmetını parayla almıyorsun kardes
-
- Albay
- Ruh Hali:Yorgun
- Burç:Balık
- Takım:Fenerbahçe
Asabi Kız yazdı:aynen katılıyorumyigido yazdı:fikir olarak birlik olmamaya bilr ama şuanda 85yıllık toopraklarımız bir bütündür ve içinde yaşayan halkta dini dili ırkı göz etmeksizin yaşayabilmektedirdaygen yazdı: ülkemızın hangı bırlıgınden basedıyorsun ben hıc bır bırlık goreemıyorum
asbi kız gercekten yorumunuza hayran kaldim

Bravo Ermenilerin müslüman olduğunu biliyorsun yaniadadams yazdı:BİR İNSANİN ÖLMESİNE COK ÜZÜLDÜM, ALLAH RAHMET EYLESİN DİYEMİYCEM MÜSLÜMAN DEĞİLDİ HERALDE.
AMA GERCEKTEN BİR MÜSLÜMAN ÖLDÜRÜLSEYDİ
MEDYAMIZ BU KADAR ŞİŞİRMEZDİ MEDYAMIZ ABARTTIKCA
ÜLKEMİZİ ZAN ALTINDA BIRAKIYOLAR BU OLAYLARIN BUYUMESININ VE OLACAK OLAYLARIN TEK SORUMLUSU MEDYADIR...

Bu kin ve nefreti taşıdığımız sürece sallantıda kalmaya devam edeceğiz.
-
- Albay
- Ruh Hali:Yorgun
- Burç:Balık
- Takım:Fenerbahçe
medyayı hıc bır zaman desteklemedim ama bu sefer desteklıyorum ulkenın zar altında kalmıs dıyer bısey yok cunku ısın aslı onlar yapmıs gorunen o kı hersey ortadaadadams yazdı:BİR İNSANİN ÖLMESİNE COK ÜZÜLDÜM, ALLAH RAHMET EYLESİN DİYEMİYCEM MÜSLÜMAN DEĞİLDİ HERALDE.
AMA GERCEKTEN BİR MÜSLÜMAN ÖLDÜRÜLSEYDİ
MEDYAMIZ BU KADAR ŞİŞİRMEZDİ MEDYAMIZ ABARTTIKCA
ÜLKEMİZİ ZAN ALTINDA BIRAKIYOLAR BU OLAYLARIN BUYUMESININ VE OLACAK OLAYLARIN TEK SORUMLUSU MEDYADIR...
sen allahın rahmetını paraylamı alıyorsunkı (allah rahmet eylesın dıyecektım ama musluman deyılmıs ) dıyorsun bu ne bıcım dusunce allah askına cıkın kabugunuzdan ve artık gercekleri gormeye baslayın bırakın okulda sıze gosterılen taraf ve tarafsızlıgı
bırazda hayat okulunu okuyun