Lütfen Herkes Oy Kullansın
-
- Yarbay
- Ruh Hali:Mutlu
- Burç:Koç
- Takım:Fenerbahçe
eleştirilere açık olacaz yeterki bir şekilde forum için birşeyler yapmak elimizden geliyorsa neden olmasın bunun için her üyenin bir seçeneği seçip neden seçtiğinide yazması çok iyi olacak bizim için
-
- Yarbay
- Burç:Boğa
Re: lütfen güncel olan herkes oyunu kullansın
yaaaa neden rahatsız olalım?yeterki sevin mutlu olun :gulls benim hoşuma bile gidiyo üstelik :gulls
- Siyabend
- Belawela Muhtarı
- Burç:Kova
- Takım:Galatasaray
Re: Lütfen Herkes Oy Kullansın
Aşırıya kaçmadığı sürece bundan kimse rahatsız duymaz.Ama aşırıya kaçtığı vakit çok göze batmaya başlar.
Ben aşırıya kaçtığını düşündüğüm için uyarmıştım.
hayır karşı değilim..seviyesiz konuşmalar olmuyor sonuçta..sevgi sözcükleri kullanılıyor ne var bunda..
-
- Banned
- Ruh Hali:Kızgın
- Burç:Terazi
ben evet karşıyız dedim maksat eşitlik olsun.:))
neden diye soracaksanız sanal ortak sadece bi hayal gibi gelip geçici bu süre içinde sadece hoş vakit geçirmeyi isterim. hepsi bu kadar
neden diye soracaksanız sanal ortak sadece bi hayal gibi gelip geçici bu süre içinde sadece hoş vakit geçirmeyi isterim. hepsi bu kadar
-
- Yarbay
şuana kadar kullanılan oy larda herkes tarafsızca oy kullandı benim tek istediğim var muhtar sen sadece bir kişiye bağlı olarak uyarıda bulunman beni rahatsız etti bunu demokratik bir şekilde çözmek istedim senin beni uyardığını kimseye söylememiştim kendin söyledin bunu ben aaktif üyelerimizin verdiği oylar sonucu sevdiğim kişi ile ona göre karar veririm ama sen kural olmayan birşeyi bana kuralmış gibi uyarıp öyle yapmayın demen beni bu anketi yapmaya zorladı eğer yanlış hatırlamıyorsam bana bir üyenin başka bir üye ile ne denli olursa olsun konuşma ve hitap etme şekli bizi ilglendirmez diyen sendin o kişilere kalmış bir sorundur demiştin hatta kimler için söylediğimi biliyorsun ve bu söyleminide hoş karşıladığımıda biliyorsunSiyabend yazdı:Aşırıya kaçmadığı sürece bundan kimse rahatsız duymaz.Ama aşırıya kaçtığı vakit çok göze batmaya başlar.
onun için rica ediyorum sende oyunu kullan ve eleştirini yap sadece
- Siyabend
- Belawela Muhtarı
Eleştirimi zaten yapmışım.Bunu yaparken oy da kullandım..
Bir kişiye bağlı olarak bu forumu hiçbir zaman yönetmedim!
Forum için en uygun kararları vermeye çalışırım her zaman.
Yeri geldiğinde forumda anlamsız chat yaptıkları için 4 moderatörün görevine
aynı anda son verdim..
Mutlaka verdiğim kararların içinde yanlış olanlar da vardır.
Gelen öneri ve şikayetlere göre doğğru karar almaya çalışırım..
Bu konuya dönersek;
açık açık böyle bir forum kuralı yok ama ona benzer şöyle iki kural var.
Yani isteseydim sana o mesajı göndermeden yeni bir kural ekleyebilirdim.
Ya da şimdi yeni bir kural ekleyebilirim...
Sana gönderdiğim özel mesaj
Görüldüğü gibi ben sana bir kuralı hatırlatmak öte bu konuda duyarlı olmanızı istemişim..
Her şeyi abartmadan ve yeri geldiği zaman bizi zor durumda bırakmayacak nesajları yazarsak daha iyi olur düşüncesindeyim....
Bir kişiye bağlı olarak bu forumu hiçbir zaman yönetmedim!
Forum için en uygun kararları vermeye çalışırım her zaman.
Yeri geldiğinde forumda anlamsız chat yaptıkları için 4 moderatörün görevine
aynı anda son verdim..
Mutlaka verdiğim kararların içinde yanlış olanlar da vardır.
Gelen öneri ve şikayetlere göre doğğru karar almaya çalışırım..
Bu konuya dönersek;
açık açık böyle bir forum kuralı yok ama ona benzer şöyle iki kural var.
7-Kişisel tartışma ve fikirler özel mesaj ile yapılmalıdır. Bu tip yazışmalar ortalıkta ve görünür başlıklar altında yapıldığı takdirde ilgili başlık kilitlenir ya da gerekli görüldüğünde silinir!
ve şöyle bir kural var10-Forum Oyunları ve Muhabbet bölümü dışındaki konulara "evet,hayır,eyvallah,he,ha,hmmm vs kelimeler" ve sadece smiley kullanarak cevap vermek yasaktır.
Bu tür mesajlar gönderen üyeler 3 defa uyarılır.Bu davranışlarında ısrarcı oldukları taktirde forumdan uzaklaştırılırlar...
8-Forum kuralları gerekli görüldüğü taktirde yönetim tarafından kullanıcılara haber verilmeden değiştirilebilir. Buna hiçbir kullanıcının karşı itiraz etme hakkı yoktur!
Yani isteseydim sana o mesajı göndermeden yeni bir kural ekleyebilirdim.
Ya da şimdi yeni bir kural ekleyebilirim...
Sana gönderdiğim özel mesaj
Merhaba..
Bunu nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum aslında.
Daha önce söylemek istemiştim ama zamanla normal bir düzeye geleceğini düşünmüştüm.
Şahrud ile yaşadığınız sevgiye sonsuz saygım var ve hep böyle mutlu olmanızı isterim.
Gelgörki forumdaki her konuda aşkınızı yüksek sesle dile getirmeniz doğru bir davranış değil.
Aşkla ilgisi olmayan bir konuda birbirinize sürekli "aşkım" gibi ifadelerle hitap etmeniz sitemizi yanlış tanıtabilir.
Normal bir ziyaretçi herhangi bir konuyu okurken karşısına yazdığınız aşk mesajları çıkacaktır.
Bu hoş bir durum değil.
Bu konuda bundan sonra daha duyarlı davranmanızı bekliyorum..
İyi günler...
Görüldüğü gibi ben sana bir kuralı hatırlatmak öte bu konuda duyarlı olmanızı istemişim..
Her şeyi abartmadan ve yeri geldiği zaman bizi zor durumda bırakmayacak nesajları yazarsak daha iyi olur düşüncesindeyim....
-
- Yarbay
okadar şey yazmışsın o zaman herşeyi gör muhtar
kalkıp bizi forumdaki hareketlerimizi yanlış diye anlatıyor ve kural var bilmem hangi kural burda şurda bu olmaz diyor birden dört moderatörün görevine son verdiğini söyl,yorsun o zman herşeyi gör muhtar ne dediğimi anlıyorsun
uzman yönetici olarak yönetime getirdiğin birinin konuşma şeklini yani üslubunu küfürlü konuştuğunu görmüyorsun
sırf onun sana ikazda bulun dediğini biliyorum çünkü daygen bize yaptığın bu ikazdan sonra benim ne kadar etkileyici olduğumu gördünüz demi istedimmi birşeyleri yaptırıyorum dedi buna ne diyeceksin
önce o uzman yönetici yaptığın adamı adam et istersen sonra bana dön
kalkıp bizi forumdaki hareketlerimizi yanlış diye anlatıyor ve kural var bilmem hangi kural burda şurda bu olmaz diyor birden dört moderatörün görevine son verdiğini söyl,yorsun o zman herşeyi gör muhtar ne dediğimi anlıyorsun
uzman yönetici olarak yönetime getirdiğin birinin konuşma şeklini yani üslubunu küfürlü konuştuğunu görmüyorsun
sırf onun sana ikazda bulun dediğini biliyorum çünkü daygen bize yaptığın bu ikazdan sonra benim ne kadar etkileyici olduğumu gördünüz demi istedimmi birşeyleri yaptırıyorum dedi buna ne diyeceksin
- Siyabend
- Belawela Muhtarı
Ne zaman ve nerede size bunu söyledi?sırf onun sana ikazda bulun dediğini biliyorum çünkü daygen bize yaptığın bu ikazdan sonra benim ne kadar etkileyici olduğumu gördünüz demi istedimmi birşeyleri yaptırıyorum dedi buna ne diyeceksin
Yaklaşık 3000 videoyu yeni sisteme taşımam gerekirken kalkıp üyelerin özel sorunlarıyla ilgilenmek zorunda kalıyorum.
Bu konuda söyleyeceklerimi söyledim.
Genel olarak da forum kuralları ve benim tavrım ortadadır.
Herkes yazdığı mesajlardan sorumludur..!!!
Ayrım yapmaksızın bütün üyeler benim için değerlidir..
Ama yer geldiği vakit benim gözümde en değerli üyeyi bile tek kalemde silebilirim..
Şurada farklı bir forum yaratmak için çırpınıyoruz ama nafile...
-
- Yarbay
kuyruk acısı zor be gulum senı cok ıyı anlıyorum
aşkın cıcın bebeyın nerde gorunmuyor
bırılerı dılınızımı surttu
her zaman dedıyım olur burda unutma
daygen
bunu daygen yazdı bunun hangi kkonuda olduğunu soruyorsan en son kilitlediğin konu
aşkın cıcın bebeyın nerde gorunmuyor
bırılerı dılınızımı surttu
her zaman dedıyım olur burda unutma
daygen
bunu daygen yazdı bunun hangi kkonuda olduğunu soruyorsan en son kilitlediğin konu