PKK'dan rekor başvurusu!

Gündemdeki olaylar,tartışmalar
reis
Albay
Albay
Ruh Hali:Yorgun
Burç:Balık
Takım:Fenerbahçe

Mesaj gönderen reis » 22 Oca 2007 20:02

beyazgül yazdı:pkk deyip teröristlerden bahsediyosunuz..madem bukadar koruyosun onları ozaman sende dağa çık..onlara katıl..ya anlamıyorum nasıl sen bölücülük yapan,askerlerimizin şehit düşmesini sağlayan bir örgütü korursun :evil:
kurt olmak ıcın dagamı cıkmak laszım yani bende mehmetcık oldum zamanı gelınce bende daga cıktım bende carpıstım ama hıc bır zaman ıkıtafıda haklı gormedım ben olduklerını savunmuyorum bızı yok sayanları karsı gelıyorum .
tırabzonlu azkerın kacırıldıgı zamanlarda onun ıcın 35 gun daglarda surundum sıtem etmedım ama sizin gibi asırı mılyetcılerın bu kadar ınsan ları yok sayması ınsa koyuyor tabıkı

beyazgül
Yönetici
Yönetici
Burç:Yay

Mesaj gönderen beyazgül » 23 Oca 2007 10:58

daygen yazdı:
beyazgül yazdı:pkk deyip teröristlerden bahsediyosunuz..madem bukadar koruyosun onları ozaman sende dağa çık..onlara katıl..ya anlamıyorum nasıl sen bölücülük yapan,askerlerimizin şehit düşmesini sağlayan bir örgütü korursun :evil:
kurt olmak ıcın dagamı cıkmak laszım yani bende mehmetcık oldum zamanı gelınce bende daga cıktım bende carpıstım ama hıc bır zaman ıkıtafıda haklı gormedım ben olduklerını savunmuyorum bızı yok sayanları karsı gelıyorum .
tırabzonlu azkerın kacırıldıgı zamanlarda onun ıcın 35 gun daglarda surundum sıtem etmedım ama sizin gibi asırı mılyetcılerın bu kadar ınsan ları yok sayması ınsa koyuyor tabıkı

pardonnnn :evil: aşırı milliyetcimi ben aşırı milliyetci olsam bikere bu sitede bulunmazdım..eski yadığım yazıları okursan anlarsın ne olduğumu :evil: burda konuşulan haksız yada haklı değil..kendilerini haklı bulupda dağa çıkıp gencecik insanları öldüren o insanları haklı bulamam her ne olursa olsun isterlerse sonuna kadar haklı olsunlar,belkide aynı lokmayı paylaştıkalrı insanların karşısına topa tüfekle mayınla çıkamazlar..
haksızlıklar çok biliyorum ama bunu silahla halledemezler daha çok düşmen kazanırlar kendilerine şimdi olduğu gibi..kürtlerin ismini lekelerler..
ANTER
Üstteğmen
Üstteğmen

Mesaj gönderen ANTER » 24 Oca 2007 13:09

Belkide aynı şeyleri düşünüyoruz ya da aynı şeyleri istiyoruz ama bunu dile getirirken kullanılan uslup tartışma olmasını sağlıyor.Bu durumda kullandığımız kelimelere biraz daha dikkat etmeliyiz.Haklı olsak da karşı tarafı rencide edecek söylemlerden uzak durmalıyız.
reis
Albay
Albay
Burç:Balık
Takım:Fenerbahçe

Mesaj gönderen reis » 24 Oca 2007 17:25

beyazgul pes etmek gıbı olmasın ama dedıyın gıbı olsun .
bazı arkadasların dedıgı gıbı bu işin sonu kap kırar
enıysi bırakıyım
beyazgül
Yönetici
Yönetici
Burç:Yay

Mesaj gönderen beyazgül » 25 Oca 2007 11:06

teşekkür ederimm

“Gündem & Haberler” sayfasına dön