Açıkçası ilk eleştiriyi kendimize yapmak en iyisidir mantığıyla
hareket edip,üyelerimizden Belawela'yı eleştirmenizi istiyorum.
Ki acımasız da olabilirsiniz

Buyrun

sansiri_silinmez yazdı:ben eleştirimi yapıyım ama üzülerek yapıyorum :(
beni yani sansiri nickimi silmişsiniz ne şifremi unuttum nede başka bişi ve eğer bir sorununuz varsa bunu bana diyin ve arkamdan iş halletmeyin yüzüme konuşamıyacak kadar dost olamadıysak yazıklar olsun diyorum sizler her itirazınızda ben herzaman anlayışlı bir dost olmaya çalıştım ama göreceğim karşılık buymuş
hayır birde ortada neden olsa...
ama ben biliyorum sebebini.. ama sadece şunu söylüyorum aç ve sefil çocuklara doğudaki el uzatılması gereken yeni nesle acımakla insanlık olunmaz insanlara gerçekten değer vermekle insan olunur...
tşkler... bu msjımı silmeden önce anlamını anlayarak okursanız sevinirm
3 Gündür çiftçilik hayatına atıldığım için foruma girme ansı bulamadım!sansiri_silinmez yazdı:ben eleştirimi yapıyım ama üzülerek yapıyorum :(
beni yani sansiri nickimi silmişsiniz ne şifremi unuttum nede başka bişi ve eğer bir sorununuz varsa bunu bana diyin ve arkamdan iş halletmeyin yüzüme konuşamıyacak kadar dost olamadıysak yazıklar olsun diyorum sizler her itirazınızda ben herzaman anlayışlı bir dost olmaya çalıştım ama göreceğim karşılık buymuş
hayır birde ortada neden olsa...
ama ben biliyorum sebebini.. ama sadece şunu söylüyorum aç ve sefil çocuklara doğudaki el uzatılması gereken yeni nesle acımakla insanlık olunmaz insanlara gerçekten değer vermekle insan olunur...
tşkler... bu msjımı silmeden önce anlamını anlayarak okursanız sevinirm
sansiri yazdı:tamamdır teşekkürler...
ama alizenin yani bilgenin msjına karşılık yazdığım msj neden yok demekki işin içine yönetim girince gereken yapılabiliyormuş... beni bilirsiniz başkaları gibi dar görüşlü diğilim tartışmadan kaçmam ama sizler özellikle tartışma olsun istediğiniz için ben lütfen kendinize gelin yapmayın diyerek üzldüğüm için tartışma ortamı istemedim bölümü diğil bizm forumda konular tartışılırda espriside yapılır adam gibi yorumlanırda forumuma ve forum üyelerime basit tavırlar sergilemeyi bırakırsanız sevinirm ...
başka forumlardan bize tebrik msjları geliyor bu gurur veriyor bir zamanlar seninde tebrik etdiğini unutmayarak bu konuyu kapamak istiyorum çünki boşa konuşuyoruz