Senden Sonra Gelen Üyeye Sor

Üyelerin yarattığı oyunlar
beyazgül
Yönetici
Yönetici
Ruh Hali:Yorgun
Burç:Yay

Mesaj gönderen beyazgül » 05 Mar 2007 10:15

en başta çok aşırıya kaçmadan yani bir çocuğun kafasını çok kurcalamadan yormadan dinimizin kurallarını aşılamak gerekir ki ahlakı,konuşması ve yaşam tarzı daha düzgün olsun.. çğnkü nekadar dinimizi öğrenirse diğer özellikler ona uygun şekilde gelir..ama ben çok sıkmazdım çocuğumu yada benim yetişdiğim tarzda yetiştirirdim...

bu zamanda erkek mi kız çocukmu daha rahat yetştirilebilir?

Kullanıcı avatarı
yakamoz
Teğmen
Teğmen
Ruh Hali:Mutlu
Takım:Galatasaray

Mesaj gönderen yakamoz » 05 Mar 2007 19:06

erkek yetıstırmek daha rahat tabıkı ...
neden dıye soracaksan erkekler belı bır yastan sonra kendı gecımını yapar cogunlukla ..
ıkıncısı kız buyudukce sorumlulugu okadarda fazlalasılıyor yanı erkekte tam tersıne
erkekler kendı basına kalsa bıle kendı işini kerndisi gorur ama kızlar oyle olamazlar

akp bu secımı kazana bilecekmmi kazansada yada kazanmasa sebebini anlatırmısınız
Ehmede_Omeri
Banned
Banned
Ruh Hali:Kızgın
Burç:Terazi

Mesaj gönderen Ehmede_Omeri » 05 Mar 2007 19:41

Akp bu seçimi tek iktidarla kapatır. Eskiden devleti hortumlayan adamların hiç biri kalmadı onların olması flajların ve turistik yerlerin daha fazla işlemesine sebep olurdu bu durumda ben sen yerimizde oturup veya başkasının yanına gidip (plaj) çalışmak zurunda kalacaktık oysaki şimdi herkez kendi işiyle meşkul en az oyu verecek olan sosyete ve otelciler olur bence bir gecelik aile otel fiyatı 350 ytl iken şimdi sadece 50 Ytl ve altı bu durum gerçekten şaşırtıcı çünkü hortumcular ve çok yüksek gelirli bir iş adamı 350 . 400.500 'e bakmıyordu ee para olmadımı oda kuzu kuzu yerinde oturmak senden alışverişini yapmak zorunda kalacak söyleyeceği tek kelime (NERDE O ESKİ PARALAR) :oo böylelikle hekez kendi hakkettiği fiyatı kazanmak zorunda kalacak
ben bu sene ilk oyumu kullanacağım açık söyleyim AKP den başka bir partiye vermem. Sayın başbakanın hareketleri dünya görüşü profesönelliği hoşuma gidiyor. Onun Türkiyeye ihtiyacı yok bence Türkiyenin Sayın başbakana ihtiyacı var
ama bu benim görüşüm siz nasıl yorumlarsınız ben bilmem lütfen sözlerimde intitecek bir kelime varsa kınayın beni
Saygılarımla :roll:

Elinizi vicdanınıza koyup cevaplayın 2002 den önce ecevit zamanında mı rahattınız? yoksa
2002 den sonra Akp ilemi rahatsınız ama gerçeği söyleyin tartışma yok
dr_emre21
Yüzbaşı
Yüzbaşı

Mesaj gönderen dr_emre21 » 05 Mar 2007 19:44

"onun türkiyeye ihtiyacı yok türkiyenin ona ihtiyacı var" çok ama çok yanlış bi cümle
dr_emre21
Yüzbaşı
Yüzbaşı

Mesaj gönderen dr_emre21 » 05 Mar 2007 19:45

soru sormayı unuttum yine; dün fener mi iy oynadı sivasspor mu?
beyazgül
Yönetici
Yönetici

Mesaj gönderen beyazgül » 06 Mar 2007 13:41

nerden bileyim benn yahu :lol:

futbol futbol futbol..kadınların korkulu rüyası erkeklerin en güzel rüyası :neutral:

futboldan nefret eden erekek varmıdır :roll:
Ehmede_Omeri
Banned
Banned
Ruh Hali:Kızgın
Burç:Terazi

Mesaj gönderen Ehmede_Omeri » 06 Mar 2007 15:15

ben futbol oynamasını severim izlemekten nefret ederim bu arada takım tutmam kim fb ben fb kim gs ben gese yani anlıyacağın 16 takımı birden tutarım gerekmez gerçi ama gerektimi 100 olur yani
teşekkür

dr_emre21
--------------------------------------------------------------------------------
Tarih: Pts Mar 05, 2007 6:45 pm İleti konusu:

--------------------------------------------------------------------------------

soru sormayı unuttum yine; dün fener mi iy oynadı sivasspor mu?

sadece soru sormayı değil cevaplamayı unuttun dır dır yapacağına cevap yazsana bu arada dikkati oku demiştim kısmet sana düştü ben tartışmasız dedim lütfen

Elinizi vicdanınıza koyup cevaplayın 2002 den önce ecevit zamanında mı rahattınız? yoksa
2002 den sonra Akp ilemi rahatsınız ama gerçeği söyleyin tartışma yok
beyazgül
Yönetici
Yönetici

Mesaj gönderen beyazgül » 06 Mar 2007 15:34

:oo :oo :oo :oo :oo :oo

dr emre dremre çok acele bekleniyorsunuz :oo :oo
dr_emre21
Yüzbaşı
Yüzbaşı

Mesaj gönderen dr_emre21 » 06 Mar 2007 18:43

ecevit döneminde daha rahattım,çünkü o zaman hayatımda ömeri diye bişey yoktu:) şaka bi yana karşılaştırmak istemiyorum biraz politikaya giriyor o.beyazgül beni mi arıyo.bu defa kasıtlı olarak soru sormuyorum çünkü soru sırası beyazgülde
beyazgül
Yönetici
Yönetici

Mesaj gönderen beyazgül » 06 Mar 2007 19:04

yooo emeri seni bekliyodu ya ondan sana seslendim..ben soru sormuştum zaten :roll:

“Forum Oyunları” sayfasına dön