Kamu çalışanları ücretsiz konuşacak

Gündemdeki olaylar,tartışmalar
basaran
Başçavuş
Başçavuş
Kamu çalışanları ücretsiz konuşacak

Mesaj gönderen basaran » 14 Nis 2007 10:00

Avea'nın tüm kamu çalışanları ve emeklileri için sunduğu yeni TümKamu tarifesine abone olanlar, Avea'nın kamu tarifelerindeki abonelerle ücretsiz konuşabilecek.
13 Nisan 2007 13:59
Yazı boyutunu büyütmek için

Avea'dan yapılan yazılı açıklamada, şunlar kaydedildi: 'Yenilikçi çözümleri ile rakiplerine kıyasla çok daha avantajlı koşulları müşterilerine sunan Avea, 3 milyona yaklaşan kamu çalışanı abonesiyle sektördeki liderliğini ve birinci tercih olma özelliğini sürdürüyor.

Avea'nın tüm kamu çalışanları ve emeklileri için sunduğu yeni TümKamu tarifesine abone olanlar, Avea'nın kamu tarifelerindeki abonelerle ister 600 dakika, ister 1000 dakika ücretsiz konuşma imkanından faydalanabiliyorlar. Üstelik, Avea'nın TümKamu tarifesi aboneleri evi, işi ve Türkiye'deki diğer tüm cep telefonlarını en avantajlı fiyattan, yani 25 YKr'den arayabiliyorlar. Yeni tarifenin avantajlarından bir diğeri de kamu çalışanlarının TümKamu Tarifesinden dörder hat satın alabilmeleri... Böylece, TümKamu tarifesi sayesinde dilediklerince iletişim kurabilecek olan kamu çalışanı ve emeklileri yalnızca Avea hatlarını kullanarak, tüm GSM ihtiyaçlarını giderebilecekler.''

TümKamu tarifesi ile ilgili detaylı bilgiye Avea bayileri, http://www.avea.com.tr ve 444 1 500 Avea Müşteri Hizmetlerinden ulaşılabiliyor.

beyazgül
Yönetici
Yönetici
Ruh Hali:Yorgun
Burç:Yay

Mesaj gönderen beyazgül » 14 Nis 2007 12:57

vatana millete hayırlı olsunn :oo
SEYDUNA
Yarbay
Yarbay
Ruh Hali:Mutlu
Burç:Koç
Takım:Fenerbahçe

Mesaj gönderen SEYDUNA » 14 Nis 2007 19:15

BU BİR HAYIR İŞİMİ YOKSA İR YARIŞTA ELİNDEN GELEN HERŞEYİ YAPMAK GİBİ BİRŞEYMİ HERŞEYİNİ KAYBETMEK PAHASINI DA MI OLSA AVEA BUNLARI YAPACAKMI YAPARSA BİZİM İÇİN İYİ OLUR AMA KISA BİR SÜRE SONRA BU YAPTIKLARINI YARIDA BIRAKIRSA NE OLUR BEN HİÇ BİR ŞEY ANLAMADIM BU İŞTEN AVEA NE KAZANACAK
Kullanıcı avatarı
Siyabend
Belawela Muhtarı
Belawela Muhtarı
Burç:Kova
Takım:Galatasaray

Mesaj gönderen Siyabend » 14 Nis 2007 19:21

Ben de bu aralar bir kamu çalışanı gibiyim,ben de mi başvursam :lol: :lol: :lol:
SEYDUNA
Yarbay
Yarbay
Burç:Koç
Takım:Fenerbahçe

Mesaj gönderen SEYDUNA » 14 Nis 2007 19:36

DIŞARIYA ÇIK YAĞMUR YAĞMIYORSA HEMEN BAŞVURMAYA GİT

“Gündem & Haberler” sayfasına dön