Gelinine tecavüz etti

Gündemdeki olaylar,tartışmalar
Gülşah
Teğmen
Teğmen
Gelinine tecavüz etti

Mesaj gönderen Gülşah » 09 Tem 2007 11:59

TEKİRDAĞ'ın Çorlu İlçesi'nde eşinin askerde olduğu sırada kayınpederi Yaşar A. tarafından defalarca tecavüze uğradığını iddia eden 21 yaşındaki D.A., polise giderek şikayette bulundu. Gözaltına alınan Yaşar A., çıkartıldığı nöbetçi mahkeme tarafından ‘zorla ırza geçmek’ suçundan tutuklanarak Tekirdağ Kapalı Cezaevi'ne konuldu.

4 yıl önce D.A. ile evlenen oğlunun 2 yıl önce askere gitmesinden faydalanan kayınpeder Yaşar A., aynı evde yaşadığı Reşadiye Mahallesi'ndeki evde, iddiaya göre gelinine tecavüz etti. Korktuğu için tecavüze uğradığını kimseye anlatamayan D.A., eşi askerde olduğu süre boyunca kayınpederinin defalarca tecavüzüne uğradı. Kayınpederinin, ‘Eşinden ayırırım’ tehditlerinden korkan D.A., yaşadığı korkunç olayı kimseye anlatamadı. Eşinin vatani görevini tamamlayıp eve gelmesinden bir süre sonra D.A., başına gelenleri eşine anlattı. Ancak eşi de babasının böyle birşey yapacağına ihtimal vermedi ve D.A.'nın söylediklerine inanmadı.

Dün akşam saatlerinde, kayınpeder Yaşar A., tekrar gelini D.A. ile birlikte olmak istedi. Ancak, bu kez kayınpederine direnen D.A., ondan dayak yedi. Bunun üzerine evden kaçıp, Cumhuriyet Polis Karakolu'na giden D.A. başına gelenleri tek tek polislere anlattı. Polis ekibi, hemen eve giderek kayınpeder Yaşar A.'yı gözaltına aldı.

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde alınan ifadesinde suçlamaları kabul etmeyen Yaşar A., bu sabah çıkartıldığı nöbetçi mahkeme tarafından ‘zorla ırza geçmek’ suçundan tutuklanarak Tekirdağ Kapalı Cezaevi'ne konuldu.

Kayınpederi tarafından defalarca tecavüze uğradığını belirten D.A., “Eşim askere gittiği sırada beni kayınpederimin yanına bıraktı. Kayınpederim ise bana defalarca tecavüz etti. Eşimden beni ayıracağını söyleyince ben de korkumdan kimseye bir şey söyleyemedim. Eşime anlatınca onun bu işi bitireceğini düşündüm, ancak o da bana inanmadı. Dün akşam bana tekrar saldırdı. Ben de karşı koyunca beni dövdü. Bunun üzerine karakola giderek olayları anlattım. Kayınpederim tutuklanınca, eşim de anlattıklarımın doğru olduğunu görmüştür” dedi.

beyazgül
Yönetici
Yönetici
Ruh Hali:Yorgun
Burç:Yay

Re: Gelinine tecavüz etti

Mesaj gönderen beyazgül » 09 Tem 2007 14:54

Allah belasını versin..ya kızım sende ne direnirsin adama çekseydin silahı vursaydın bi tarafından..şimdi ne olcak sanki eşi ona eskisi gibimi davranacak..

yaşlı aşlı adam umarım cezasını çeker :asabi6
reis
Albay
Albay
Burç:Balık
Takım:Fenerbahçe

Mesaj gönderen reis » 09 Tem 2007 21:26

eyer yaşlı dedıyınız adamın oglu yani gelının kocasında en ufak şeref varza o babayı sag koydurmaz
ZAGROS
Moderator
Moderator
Ruh Hali:Huzurlu
Burç:Koç

Mesaj gönderen ZAGROS » 09 Tem 2007 21:45

KELESİNİ UÇURMAK LAZIM :8)
Kullanıcı avatarı
Siyabend
Belawela Muhtarı
Belawela Muhtarı
Ruh Hali:Mutlu
Burç:Kova
Takım:Galatasaray

Mesaj gönderen Siyabend » 09 Tem 2007 22:49

Şimdi bu herifi geberttikleri zaman birileri de çıkıp "efendim yine töre cinayeti işlendi" diyecek..Adaletin olmadığı yerde her şey oluyor malesef.
Çünkü kanunlar bu tür olaylarda hiç caydırıcı değil.
O kişi en fazla 2-3 ay ceza alıp çıkacak..
reis
Albay
Albay
Burç:Balık

Mesaj gönderen reis » 09 Tem 2007 22:51

dedımya sariattın olmadıgı yerde bu gıbı seyler gayet normal gorunuyor
chp gipi partililer saolsun
sinan
Yüzbaşı
Yüzbaşı

Mesaj gönderen sinan » 10 Tem 2007 16:21

sanırım bir defaya mahsus bu adamı şeriat usulüne göre yargılasak hiç fena olmaz...
Kullanıcı avatarı
Siyabend
Belawela Muhtarı
Belawela Muhtarı
Burç:Kova

Mesaj gönderen Siyabend » 10 Tem 2007 16:59

Malesef hayat burada konuştuklarımızdan çok farklı bir boyutta.
Ağza alınmayacak derecede sapıklıkların bilinçlice yapıldığı bir toplum olmuşuz ve işin daha garibi bu birileri tarafından ilan edilirken,birileri de hiçbir şey yokmuş gibi örtme çabasında.
Yasal olarak sapık düşüncelerin önüne geçilmediği vakit ahlaki olarak toplumun çökmesi yakın bir geleceğin en büyük sorunu olacak..
SEYDUNA
Yarbay
Yarbay
Burç:Koç

Mesaj gönderen SEYDUNA » 10 Tem 2007 22:31

daygen yazdı:dedımya sariattın olmadıgı yerde bu gıbı seyler gayet normal gorunuyor
chp gipi partililer saolsun
öncelikle yaşannılan olayı kınıyorum allah cezasını versin

daygene söyledikleri için bir şeyler söylemek istiyorum şeriat devleti diyorsun ama hiç irana bamıyorsun istersen sen tahranın melekleri kitabını ne duydun nede gördün bir sor bak konusu ne yazılma öyküsü şöyle; her şey Rabia kazan‘ın geçen yıl eylül ayı sonlarına doğru İranlı kadınlar üzerine bir dizi haber yapmak istemesiyle başlar. Ramazan gibi İslam aleminin en kutsal ayında, İslamın en katı kurallarıyla yaşandığı Tahran’da Rabia’nın yaşadıkları ise tam bir sıradışı öyküdür. Türkiye’den tanıdığı arkadaşı Leyla’nın aslında dini nikah adı altında farklı erkeklerle yaşadığını da Tahran’da öğrenir, kendisine iftar sonrası 500 dolar karşılığında muta nikahı teklifi de yine ramazan ayında İran’da yapılır.

Daha önce Christian Amanpour‘un dünyaya gösterdiği İran’daki çılgın partilerin konuğu da olur. Aslında bunlar belki hepimizin bildiği kapalı kutu İran’ın yaşam öyküleridir. Ama, Kazan’ın kitabında farklı bir durum var. Bu “yoldan çıkmışların” iç dünyasını da yansıtıyor Rabia Kazan. Bakın, Bahar ismindeki İranlı kadın aslında neyin doğru olup neyin olmadığına İran’daki katı rejimde nasıl karar veriyor.

Rabia Kazan, Habertürk Genel Yayın Müdür Yardımcısı Murat Ongun’un Ana Haber’de konuğu oldu.

“Tahran Melekleri” adlı kitabın yazarı Rabia Kazani İran’da yaşadığı çarpıcı hikayeleri canlı yayında anlattı.

Rabia Kazan, katıldığı bir ev partisinde kendisine İstanbul’dan geldiği için özel bir konuk olarak yaklaşıldığını ve kendisi ile tüm İranlıların yakın davrandığını söyledi. kazan, “Ramazan ayında partiye gittim gözümde kırbaçlar uçuşuyordu o an başıma bir iş gelir diye. İnsanların gözlerinde inanılmaz bir işık ve mutluluk vadı. Orada yasak ve baskı altında yaşadıkları için onlar o partilerde dünyanın en mutlu insanları oluyordu.” sözleriyle yaşadıklarını anlattı. Partide uyuşturucu ve alkol gibi madelerini kullanılıdığını görünce hemen gidip polise haber vermek istediğini belirten Kazan, “Çünkü Türkiye’de Ermeni ve gayrimüslim vatandaşlar bile oruca saygı gösterir, Ramazan ayında İran’da bu tip şeylerin yaşaıypor olmasını kabul edemedim, Ermeni vatandaşlar sokaklarda sigara bile içmezler ama onların o saygısızlığı beni çileden çıkatrmıştı” dedi
mrdnmrsn
Acemi Er
Acemi Er

Mesaj gönderen mrdnmrsn » 10 Tem 2007 22:42

böyle ahlaka aykırı olaylara lütfen burada yer vererek gündeme taşımayın..

allah cezasını versin...

“Gündem & Haberler” sayfasına dön