Karabasan Gerçeği

Hayatın her alanında karşılatığımız garip olaylar
reis
Albay
Albay
Ruh Hali:Yorgun
Burç:Balık
Takım:Fenerbahçe
Re: KARABASAN GERCEGi

Mesaj gönderen reis » 20 Tem 2007 20:35

senınkı gorduyun kesın gul yabanı omasınmı :mrgreen:

valla benım basıma gelmedi
ama ben bunu pisikolojiye baglıyurum
yoksa oyle bışey bence ımkansız

JİLAN
Albay
Albay
Ruh Hali:Kızgın

Re: Karabasan Gerçeği

Mesaj gönderen JİLAN » 21 Tem 2007 15:28

yok lan size rüyamı detaylı anlatayım bariiii

Ev ark aynuru yeni kaybetmiştim onun üzüntüsü çok fazlaydı heryerde onunla çektirdiğimiz resimler vardı neyse gece uyuyorum biri beni uyandır dı kalk gidelim diyorr balkonu gösterek 5. katta oturuyoruz gitmek istemedim ağlamaya başladım bağırmaya başladım üstümde bi ağırlık var ama beni balkona doğru çekiyolar sehpaya iki elimle vuruyorum bağırıyorummm kimse beni duymuyor sora diğer ev ark şeyda odanın kapısını aralayıp ışığı kapatıyorr şeyda diye bağırıyorum sehpaya vuruyorum beni duymuyor bu arada da beni balkona doğru çekiyorlar aynur abla diye bağırıyorummmm sora dua etmeye başladımmm bi süre daha bağırmaya devam ettim sonra birden uyandımm korkudan ölüyorummm önce balkona çıktım dışarı baktımm sora mutfağa gidip 1 bardak su alıp salona geçip oturdum ben salondaykende bi karaltı mutfağa doğru gittii ben dahada korktumm kalktım mutfağın ışığını yaktımm korkudan ölcem nerdeyse sonra odama gittim balkonun kapısını perdelerini hepsini kapattımm oturdum sabaha kadar
o günden sonra balkonun kapısını ve perdelerini kapatıyordumm açık olduğu zmn aynı rüyayı devamlı görüyordummm
ÖZGÜRLÜK
Yüzbaşı
Yüzbaşı
Burç:Koç

Mesaj gönderen ÖZGÜRLÜK » 22 Tem 2007 10:00

o zaman o karabasan değil cin...

din hocamız öyle anatmıştı bize.. cinler size hiçbirşey yapamaz ama yalnızca yönlendirir sizi mesela cama doğru çağırırlar siz de gidersiniz falan demişti...

gerçi ben inanmam da hepsi psikolojik ve beyin fonksiyonlarıyla alakalı şeyler..
JİLAN
Albay
Albay
Ruh Hali:Kızgın

Mesaj gönderen JİLAN » 29 Ağu 2007 10:23

yaw ne bilim işte ben gece gündüz ağlayıp aynur abla beni de götür yanında diye feryat edersem bi gece böle beni götürmeye gelirler işte hala sölüyorumda benide götür diye neyse

“Garip Mevzular” sayfasına dön