''Bahçeli MİT'çidir, ona güvenmeyin''

Gündemdeki olaylar,tartışmalar
Cevapla
Kullanıcı avatarı
Siyabend
Belawela Muhtarı
Belawela Muhtarı
Mesajlar:19658
Kayıt:15 Eki 2006 12:05
Ruh Hali:Mutlu
Cinsiyet:Erkek
Burç:Kova
Takım:Galatasaray
''Bahçeli MİT'çidir, ona güvenmeyin''

Mesaj gönderen Siyabend » 21 Tem 2007 09:27

Merhum Alparslan Türkeş'in MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi “MİT mensubu” olmakla suçladığı mektubu, Bahçeli'ye muhalif sitelerde yeniden dolaşmaya başladı. Mektup ilk ortaya çıktığında “Yazı babamın. Daha önce de mektubun varlığıyla ilgili söylentileri duymuştum” diyerek iddiaları doğrulayan Alparslan Türkeş'in oğlu Tuğrul Türkeş ile “Bahçeli MİT mensubu, MHP'yi yıkmaya geldi” diyen muhalif Muharrem Şemsek'in MHP'den Ankara ve Çorum'da 1. sıradan aday göste-rilmelerinin ardından iddialarına son vermeleri dikkat çekti.

ARKADAŞLAR UZAK DURSUN

MHP yönetimine muhalif ülkücülerin sitesinde yer verilen 26 Temmuz 1983 ta-rihli mektupta bazı ülkücülerle ilgili kanaatlerini dile getiren Alparslan Türkeş, Bahçeli'nin MİT mensubu olduğunu belirterek, “Devlet Bahçeli MİT'tendir. Arkadaşlarımız MİT'ten uzak olmalı, bunlara hiç itimat etmemelidir. Ne ise çok şükür şuurlu arkadaşlarımızın sayesinde fesat yatışmış oldu.

Fakat bu tatsız şeyleri yapanlar, ya Anavatan Partisi ile işbirliği sebebi ile kışkırtılmışlardır veya MİT tarafından kullanılmışlardır. Mesele üze-rine dikkatle eğilmek lazımdır. Ermenilerin cinayetlerine karşı bazı MİT memurları içerde ve dışarda ülkücüleri kullanmak teşebbbüsünde bulunuyorlar. Bunları asla kabul etmemeli, hiçbir eyleme karışılmamalıdır” diyerek arkadaşlarını uyarıyor. Türkeş, devletin önce milliyetçilere karşı giriştiği baskıyı ve yanlış uygulamaları değiştirmesi gerektiğini ardından da resmi makamların kendilerine görev teklif etmesi gerektiğini söylüyor.

MEKTUP BABAMA AİT

MHP Genel Başkanlığı için Devlet Bahçeli'yle yarışan Tuğrul Türkeş de mektup ilk kez gündeme geldiğinde olayı doğrulamıştı. Tuğrul Türkeş, “Yazı babamın. Daha önce de mektubun varlığıyla ilgili söylentileri duymuştum” şeklinde açıklama yapmıştı.

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin bir diğer rakibi Muharrem Şemsek'in de “Bahçeli MİT mensubu, MHP'yi yıkmaya geldi” dediği kamuoyuna yansımıştı.

Alpesler Türkeş'in oğlu Tuğrul Türkeş, Pazar günü yapılacak seçimde Ankara 1. Bölge 1. sıradan, Muharrem Şemsek ise Çorum 1. sıradan MHP adayı olarak seçime girecek.

Yenişafak


JİLAN
Albay
Albay
Mesajlar:5928
Kayıt:26 Şub 2007 19:54
Ruh Hali:Kızgın
Takım:Fenerbahçe

Re: ''Bahçeli MİT'çidir, ona güvenmeyin''

Mesaj gönderen JİLAN » 21 Tem 2007 09:38

yaw bu adamın adı alparslan türkeş değil miydiii
ÖZGÜRLÜK
Yüzbaşı
Yüzbaşı
Mesajlar:767
Kayıt:18 Tem 2007 15:13
Burç:Koç

Re: ''Bahçeli MİT'çidir, ona güvenmeyin''

Mesaj gönderen ÖZGÜRLÜK » 21 Tem 2007 10:00

Alparslan Türkeş rahmetli.. MHP kurucusu bozkurtların Börtöçinesi :lol:

Tuğrul Türkeş oğlu.. Devlet Bahçeli de şu anki MHP genel başkanı...
JİLAN
Albay
Albay
Mesajlar:5928
Kayıt:26 Şub 2007 19:54
Ruh Hali:Kızgın
Takım:Fenerbahçe

Re: ''Bahçeli MİT'çidir, ona güvenmeyin''

Mesaj gönderen JİLAN » 21 Tem 2007 10:06

hepsinin kim olduğunu biliyorumda yukardaki yazıda alpesler türkeş yazmışta bian şüpheye düştüm yanlış mı biliyorum diyee
Kullanıcı avatarı
Siyabend
Belawela Muhtarı
Belawela Muhtarı
Mesajlar:19658
Kayıt:15 Eki 2006 12:05
Ruh Hali:Mutlu
Cinsiyet:Erkek
Burç:Kova
Takım:Galatasaray

Re: ''Bahçeli MİT'çidir, ona güvenmeyin''

Mesaj gönderen Siyabend » 21 Tem 2007 10:20

Yazılırken yanlış yazılmış..Malumatınız üzere ben de yazıları okumadığım için farkedemedim :roll:
ÖZGÜRLÜK
Yüzbaşı
Yüzbaşı
Mesajlar:767
Kayıt:18 Tem 2007 15:13
Burç:Koç

Re: ''Bahçeli MİT'çidir, ona güvenmeyin''

Mesaj gönderen ÖZGÜRLÜK » 21 Tem 2007 10:23

jilan yazdı:hepsinin kim olduğunu biliyorumda yukardaki yazıda alpesler türkeş yazmışta bian şüpheye düştüm yanlış mı biliyorum diyee

bilidğinizi bilioyrum canım ben de espirisne yazdım onları :mrgreen:
Cevapla

“Gündem & Haberler” sayfasına dön