toprak vaadetseler siz bizler gibi masum insanların yok olmasına bile göz yumarsınız
ama beyaz gül zamanında bize vaad edilen topraklar bize verilseydi sorunsuzca şimdi sizler gibi masum insanların yok olmasına göz yummazdık bunu bil
Bize Denildi Ki 'Çocuklarınızı Terörist İlan Edin
Re: Bize Denildi Ki 'Çocuklarınızı Terörist İlan Edin
düşnceye bak ya aferim seyduna sen kardeşim dediğin insanlara sırtını dönmeye (aslında başka tabiri var bununda kullanmak istemiyorum) hazırsın yani ...
-
SEYDUNA
- Yarbay

- Ruh Hali:Mutlu
- Burç:Koç
- Takım:Fenerbahçe
ben öyle demek istemedim senin dediklerine göre bir fikir yürüttüm söylediklerim belki seni incitmiş ama acı gerçekler yardım konusunda demiyorum vadedilen toprak konusunda diyorum
ya ne yardımı söylermisin biz siz mi var Allah aşkına burası hepimizin vatanı bizim kalkıp savaşa girmemiz yardım mı olacak ne yardımı..ama sizler hala bu ülkeye bişiy olsa belki yardım ederiz düşüncesindesiniz ama onu bile yapmazsınız..
-
SEYDUNA
- Yarbay

dedelerimiz zamanında gereken yardımı yaptılar biz da yaparız ama sen kalkıp diyorsun ki allah bilir siz amerikaya yardım edersiniz savaşta neden öyle bir şey söylüyorsunki bende sana diyorumki sen öyle bir kuşkuda isen bilki bu bizde değil daha önceki ihanetlerden kaynaklanıyor yani bu bizim suçumuz değil biz bize sırtını dönene sırtımızı döneriz bize yüzünü dönene dost deriz yüzümüz döner onu canı gönüldend e öper ve koruruz
senin dediğin gibi biz siz ve ya siz biz bu zamirleri başkaları için kullanmak için çok zman harcadık bence bu zamirlere artık bir kişilik kazandırma zamanı geldi de geçiyor bile
seni kıracak bir söz söylemedim bunu bilmeni isterim ve sana olan saygımı dile getirmek istiyorum lütfen bir birimizi kırmayalım beyazgül
senin dediğin gibi biz siz ve ya siz biz bu zamirleri başkaları için kullanmak için çok zman harcadık bence bu zamirlere artık bir kişilik kazandırma zamanı geldi de geçiyor bile
seni kıracak bir söz söylemedim bunu bilmeni isterim ve sana olan saygımı dile getirmek istiyorum lütfen bir birimizi kırmayalım beyazgül
bende seni kırmak istemiyorum ama bu konularda öfkeleniyorum sorularımın cevabını arıyorum okdar seyduna..
-
SEYDUNA
- Yarbay

bu zor işte her istediğinin cevabı nı bulmak çok zor beyazgül abla