Biliyorsunuz Saltanat Karanlık Rejimlerdendir. Kendi yandaşlarını ihya eder hep. Osmanlı Saltanatında bazı Padişahlar hariç, çoğu Saltanatın karanlık tarafını uygulamışlardır. Pek azında yönetime Osmanlı Saltanatı denmesine rağmen aslında gerçek sultanın halifeleri olarak görev yapmışlardır.
Diğer Karanlık rejim Cumhuriyet ve Demokrasidir. AKP gibi bir çuval kömür,bir çuval un,bir torba erzak verdin mi 20 milyonun oyları senindir. Alsana bir beş yılda yaptığın bu kıyaklara karşılık bir beş yıllık SALTANAT daha.
Aynı Saltanat Türkiye'nin en büyük kendi İstanbul'da da var. İstanbul'daki Saltanatın Başına Kadir TOPBAŞ'ı getirdi Başbakan. İstanbul'da da erzak yardımları,öğrenci bursları,kömür,un yadımları hep kendi yandaşlarına. Zaten Başbakan kurmuştu Belediye Başkanlığı döneminde bu saltanatı. Kurduğu Saltanatın Başına şimdi Kadir Topbaş'ı getirdi.. Nitekim 2008 yılı için öğrencilere verilen BURSLARDA bile tarikat ve cemmatlerden gelen listedekilere verilmiştir. Zengin veya fakir olmuş,bursa hak kazanmış ve ya kazanamamış olması önemli değil. Yeterki kendi yandaşları olsun, tarikat ve cemaatlerden gelen listelerde ismi bulunsun. İsmi tarikat ve cemaatler tarafından verilmiş olsun.
İslam,demokrasiyle kurulan saltanata da,askerle kurulan saltanata da karşıdır ve onların yıkılması içi mücadele eder. Çünkü tek Sultan O'nun göndericisidir. Çünkü insanların hepsini O yaratmıştır,hepsine yaradılış bakımından aynı mesafede olduğu için hiç birine uygulamada ayrıcalık tanımaz. Hiç birine kıyak çekmez. Hiç birine zerre kadar haksızlık yapmaz. Herkesin iyi veya kötü yönde kazandığını zayi etmez karşılığını öder. Tek Allahı Sultan kabul edenler müslümandır ve Cennete girecek olanlar da onlardır.
Yoksa ben de müslümanım deyipte kendi saltanatını kurma peşinde olanlar değil.
Sayın Başbakan ve Başbakanın Belediye Başkanları kendi saltanatlarını kurarken, Başkalarını saltanat kurmasına da asla izin vermezler. Onun için kendi belediyelerindeki bursları denetlettirmezler de İzmir Büyükşehir Belediyesinin burslarını her sene denetlettirirler.
Ülkede 2.5 milyon mağdur,40 milyon aç ve yoksul varken, her yıl bayramlar ve seçimlerde HAVAİ FİŞEK olarak atılan,RESEPSİYON olarak harcanan milyarlarca ytl. bunlara veriseydi ülkede ne mağdur kalırdı ne de aç ve yoksul. İşte bir hukuk devleti,bir yanda 2.5 milyon mağdur,40 milyon aç ve yoksul,öbür yanda milyarlarca ytlyi fişekle havaya atanlar,resepsiyonlarda har vurup harman savuranlar. İşte bir yanda mağdurlar,yoksullar diğer yanda İSRAF devleti,işte Türkiye Cumhuriyeti.
Nitekim yakınımız çocuk babasına,baba ben cemaat pansiyonundan ayrıldım bu yıl bana çıkmaz burs,ismimin cemaatin listelerinden gitmesi lazım demişti de inanmamıştım. Hatta cemaat pansiyonunda kalıp ta ailesi zengin olanlara bile burs veriliyormuş. Yalnız onlarınki en son toptan ödeniyormuş.
Haydi denetmenler savcılar yüreğiniz yetiyorsa denetleyin İstanbul belediyesini ve diğer AKP'li belediyeleri. Nasıl Atamızın İzindeyiz diye hamaset nutku atmaya benzemiyor değil mi? Burs verilenleri inceleyin ikametine bakarak hangi cemaatin yurdunda kaldığını,ona bağlı olduğunu. Aileleri zengin olup ta burs alanları tesbit edin. Geçen yıl kaç kişiye verilmiş bu şekilde? Selamlar
Kadir Topbaş Bursları Yine Takikat Ve Cemaatlere Verdi
-
- Başçavuş
- Ruh Hali:Mutlu
- Takım:Beşiktaş
Re: Kadir Topbaş BURSLARI Yine Takikat Ve Cemaatlere Verdi
türkiyede kim başa gelirse o kadrosunu yerleştirmeye çalışıyor ne zaman adaletli bir türkiye olacak bunun için edişeleniyorum belki hiç bir zaman...................................sence