Üzülerek görüyorum ki 2.5 milyon zedenin kimi 15yıldır,kimi10 yıldır kimi de beş yıldır sürünüyorlarama ne acıdır ki hala haklarını almak için nasıl birlik olacakları,nasıl hareket edeceleri şuuruna bile sahip olamamışlar ne yazık ki.
Bu şuura sahip olamadıkları sürece ne haklarını almak için bir araya gelebilirler,ne de haklarını alabilirler.
Kendi gündemleri sefalet,yoksulluk mağduriyet ama onlar kendi gündemlerine konsantre olacaklarına,kendi gündemlerini ülke gündemine taşıyacaklarına,kendilerini soyanların,mağdur edenlerin gündemlerine YEM oluyorlar,onların gündemlerine yem olduklarından kendi gündemlerini unutuyorlar. Kardeşim sana neCHP'nin parti kavgasından,tv.lerde yayınlanan dizilerden,filmlerden,paparazilerden,kiralık adamlarının tartıştığı patronlarının konularından,AKP'nin talimatıyla yayınlanan haberlerden? Senin gündemin ne ona bak sen. Onların gündemini takip etmenin senin gündemine zerre kadar faydası var mı?
Bunların arasında islam kanadında olanlar da var. Güya gazete çıkarıyorlar,tv.leri var, habire AKP'nin yalınayaklığına yönelik haberler veriyorlar,aradada biz islam içi çalışıyoruz,Kur'an öğretiyoruz diye insanları islamla kandırıyorlar. İslamda diyor mu islamı öğret,ondan sonra ne halt yersen ye,gaspçıların yalınayaklığını yap diye? Kim bunlar? Fethullah grubu,daha önce yeşil sermaye diye köşe dönmelerine engel olunuyordu. Şimdi AKP bu engelleri kaldırdığı gibi,kıyak çektiklerinin listebaşı. Keyifleri yerınde yani. Hemen hemen hepsi hortumcuların zaten medyanın.Gerikalanı da onların verdiğin reklamlarına muhtaçlar yaşamak için. TRT zaten iktidarların MUTA NİKAHLI KARISI. İktidarı boyunca istediği gibi kullanıyor. Diğerleri de para karşılığı nikahsız kullandığı METRESLERİ.
.
İlk önce zedelerin gündemlerine sahip çıkmak için bütün tv.ve gazetelerin gündemlerini terk etmeleri lazım. Kendi gündemlerinin yayınlandığı medyanın etrafında toplanması lazım. Bunlar Siyasetin Şeytanlarıdır. Kendileri aleyhinde bir yazı çıktı mı hemen kendi kanallarında ,kendilerini yapılan bu eleştiriden aklamak için bu kanallara çıkarlar ve kendilerini aklattırırlar. Cumhurbaşkanının Ali Cengiz oyunu Başlıklı makalemde, onun gerçek kimliğini ve yüzünü açıkladım,hemen aynı gün NTV'de,Cumhurbaşkanının kızının 20 bin ytl.lik bağışı punto haber olmuş. Bre dürzüler erkekseniz yazsanıza 2.5 milyon zede bunun dışışleri bakanlığı döneminde İmara ihlasa,Holdinglere gömüldü diye.
İşte medyayı çok iyi anlamamız lazım. Atatürk bunlar için MİLLETİN MÜŞTEREK SESİDİR demiş güya . Baksın bakalım milletim müşterek sesi mi,yoksa HORTUMCULARIN MÜŞTEREK SESİMİ bugünkü basın.
Aynı şekilde S.Kadir Topbaşın bursları bu yalınayak cemaatlere verdiğini belirttiğimde, bunların yalınayağı NET tvye çıkıp saatlerce kendini aklamaya çalıştı.
Yani bunların yaptıklarıyla papazların yaptıkları arasında pek fark yok. Onlarda her haltı yiyenleri vaftizle aklıyorlar,bunlar da ellerinedeki medyayla. Yani bu medya kuruluşlarına KİLİSE,aklayan kişilere de PAPAZ diyebilirsiniz
Aynı şeyler asrı saadette de vardı. Efendimiz müslümanlara Kur'anın dışında hiç kimsenin dediğine itibar etmeyin,dinlemeyin,onların gündemine yem olmayın,kendi gündeminize sahip çıkın dediğinde,Nadir Bin Halis Bizanstaki saray entrikalarını anlatan kitaplar getirip öyle dedi müslümanlara. Sizin kitabınız Musa A.S. Firavunun hikayelerini anlatıyor. Bırakın onları dinlemeyi,ben size daha yeni olan bizansın hikayelerini getirdim onları okuyun. Hatta müslümanlığa girenleri caydırmak için hayat kadınları getirip,bak sizin kitabınız bunları yasaklıyor,onun yoluna giderseniz bu işleri yapamazsınız, gitmeyin diyordu.
Birde müşrik şairler vardı. Yaptıkları bizim medyanın aynısıydı. O zamanın hortumcuları olan,Ebu Cehil,Ebu Leheb,Ebu Süfyanı Metheden şiirler söylemek halka bir iki atın karşılığı. 1400 sene geçmiş aradan ama islamdan uzaklaşılınca yapılanlar arasında bir fark yok. O şairler Ebu Cehillerin DÜDÜĞÜYDÜ,medya da bizdekilerin DÜDÜĞÜ. İstedikleri zaman öttürüyorlar kendileri için. Medyada binlerce var bu düdüklerden. Birandlar,Hakanlar,Kırcala rBarlaslar,Dündarlar vs......
İşte insan Allahın yolundan çıkınca binlerce yıl önce yaptığıyla sonra yaptığı arasında pek fark olmuyor. Sadece yöntem ve araçlar değişiyor .İşlem aynı.
Onun için zedelerin kendi gündemleri dışındaki gündemleri acilen terk etmeleri lazım ilk önce. Bütün zedelerin kendi gündemleri etrafında toplanmaları, hata vatan millet adına çıkarılan suni gündemlere bile itibar etmemeleri lazım.Ondan sonra bu birlikteliklerini iktidara taşımaları lazım kendi ve ülke sorunlarının halledilmesi için Zedelerin tümünün Mimhaber.net/forumdaki ZEDELERİN ENVANTERİ bölümüne kayıtlarını yaptırmaları lazım bunun için. Zedelerden bazılarıda buralarda kendi gündemleri dışındaki gündemleri sahiplenmekten vaz geçsinler yazılarında
Peki ülkemizdeki Nadir Bin Halisler kim? Çok. Kimi arasan var. Muhalefet,iktidar,Sivil toplum kuruluşları,Asker ve bunları destekleyen seçmenler. Son seçimlerde gündem neydi? Laik anti-laik,Cumhurbaşkanlığı seçimi.PKK. Peki halkın gerçek gündemi neydi? Mağduriyet,açlık,yoksulluk ve işsizlik. Halkın gerçek gündemini hasıraltı etmek için işte bu suni gündemleri taşıdılar meydanlara. Bir kısmı dediki aman bırakmayalım birilerinin ilkelerini,1400 sene öncesinin kanunlarını getirmek isteyenler var. Onlar artık eski,bizimkiler daha seksen yıllık. Onları bırakalım,bu yenilere sahip çıkalım. Onlarda fuhuş,kumar,mafyalık,soygun,uyuşturucu,içki yasak,onlar gelirse bunları yapamazsınız,bak bunlar bizde serbest. Ne kadar benziyor Nadir Bin Halisin dediklerine değil mi? PKK olayı da kanaatime gündem saptırmak için iç ve dış destekli tezgahtır. İstedikleri ne? Kürt olduklarını tanınması,kürtçe konuşmak,kürt devleti kurmak. Peki kürtçe konuşunca,kürdüm deyince veya kürt devleti kurunca bu yoksulluğunuz açlığınız bitecek mi? Sizler değil misiniz ağalarınız için üç kuruşa kaçakçılık yaparken mayın tarlalarında telef olan.Güyedoğudaki topraklar ve mallar üç beş ağanın değil mi ve siz karın tokluğuna çalışan onların ırgatları değil misiniz. O ağaların kurduğu kürt devletinde de aynı şeyi yapmayacak mısınız? Yani ağalarınoıza ırgatlık. Naslıl belli oluyor suni gündem olduğu değil mi? BizTürküz diyoruz,Türkçe konuşuyoruz ve bu devlet ve ülke bizim diyoruz da ne oluyor sanki? 30 milyonumuz aç,aileleriyle birlikte 25milyon zedenin varı yoğu hortumlandı bizimleaynı ırktan olan,aynı dili komuştuğumuz hortumcu ve siyasiler tarafından.
. Bu suni gündemler hortumcu ve siyasilerin ülkeyi tapularına geçirirken halkın bunu fark etmemesi için sahneleniyor. Halk bunlarla uyraşırken bizim soygunumuzu fark etmesin diye tezgahlanıyor bu oyunlar.
Başörtüsü olayı da bu tezgahlardan biri. Yoksa kimsenin başına örttüğü 1 metre bezin kimseye bir zararı yok aslında. Onlar bilinçli olarak mağdur ediliyor bir tarafça ki öbür tarafa oy olsunlar.
İnsana tapma hastalığı ilk çağlardan beri var. Tapılan tanrı heykelleri genelde insan suretinde yapılmıştır. Ancak hak dinler kaldırmıştır bu tapınma olayını. Şimdi birilerinin heykellerinden,ilkelerinden medet umuyoruz ne acı değil mi?
Ne diyordu Allah ashaba,Peygamber de nihayetinde bir insandır,eğer ölür veya öldürülürse eski sapıklıklarınız geri mi döneceksiniz? Sizi kurtaran o değildir. Benim kanunlarımdır. O sadece bu kanunları size getiren ve uygulayan biridir. Benim kanunlarımı kim uygularsa o kurtulur,ismi Ahmet veya Mehmet olmuş önemli değil. Nitekim o zamanda insanlar sevdiklerinin heykellerini yaparlardı. Peygamber isteseydi yaptırabilirdi. Ama böyle birşeye müsade etmedi. Şimdi aynı şeyler onun sakalınaihırkasına,asasına vs.. yapılmıyor mu,onlardan medet umulmuyor mu? Hz.Ömer bu sapıklığı önlemek için kestirmedi mi Peygamberin yaslandığı ağacı.İşte bizde de eski hastalık depreşti. Ne o ? İnsana tapma,ondan medet umma hastalığı.
Bu seçimlerde islami kesim AKP'nin arkasında yer aldı islam adına. Kim bu AKP? Zedelere yaptığı zulmü suni gündemlerle örtbas eden. Yani Nadir Bin Halis. Tabi devletin başı olarak yukarıdaki fuhşiyatların da mesulü. Yani islam adına günümüzün Nadir Bin Halisini desteklemek. Ne günlere kaldık Ya Rabbi. Neden? çünkü Holdingzedelere para toplayanlar kendi milletvekilleri. İşin aslı AKP Legal bir çete. Çetenin müslümanı olur mu veya islam adına çete desteklenir mi? Destekleniyor muş demekki. Çete nedir? Haksız olarak birinin canına,malına tecavüzeden,gasp edendir. Çetelerin bazısı bunu sliahla yapar,savaşla yapar,kapkaçla yapar(hortumcular gibi) bazısı da kanun çıkararak yapar. Bunlardan hangisiyle yapılırrsa yapılsın haksız yapılan el koyma gasptır ve bunu yapanlar da çetedir. Ama legal olsun,ama illegal.
Şimdi bizde bir de yargı var,hukuk demiyorum dikkat edin. Anayasa bu hukuçulara diyorki karar verirken,kanunlara,HUKUKA ve Vicdanınıza danışarak karar verin. Şimdi şu İmarzedelere oynanan hukuk komedisine bakın. Başka bankadan bono alanlar 5 sene sonra yatırdıkları paranın 3 katını aldılar. Yargı ise önce yasal faiz dedi,onun da sekiz ayı yok. Sonra hükümet TÜFE diye kanun çıkarınca ondan da vazgeçti hükümetin çıkardığı kanuna göre karar vermeye çalışıyor. Ne demişti Anayasa da Hakime karar verirken,kanuna bak,hukuka uygun mu,değilse hukuka uygun olan kararı ver. Para yatıranların bir suçu var mı? Yok dedin kararında. Suç devletin dedin. O zaman hiç suçu olmayana niye diğer bankaların verdiği geliri vermiyorsun. Bu hukuka uygun mu? Değil. O zaman hukuka uygun hale getir. Üstelik bu olay benim başıma gelseydi hangi kararın verilmesini isterdim diye vicdanına sor,ona göre karar ver.
Ama hukuk mezunu olan Adalet Bakanı ve M.Ali Şahinin uygulamalarına bakarsak,hakimlerin verdikleri gaspa dayalı kararlarını yadırgamamamız lazım. Çünkü onlarda hukuk mezunu.
Yani bizdeki hakimler diyorlar ki,Yahu şimdi zedelerin hakları yönünde karar versem,başıma türlü
işler açar AKP,terfim durur,sürgüne giderim,ben veririm üstüm bozar,ben kötü olduğumla kalırım. Üstelik TMSF,İktidar,BDDK,SPK ve hortumcularla bir sürü işlerimiz oluyor,onlar sekteye uğrar. En iyisi kanun ne diyorsa onaylıyayım geçsin diyorlar.
Aynı tutum en üst mahkemede de var. Nitekim Özal döneminde daha önce ret kararı verdiği bir konuda Özal iktidarda olduğından kabul kararı vermişti. Yani orası da iktidarların ve güçlülerin kararlarının onaylandığı NOTER sadece. Adalet falan dağıttığı yok aslında.
Nitekim Cumhurbaşkanlığı seçiminde 367 olacak demişti,belki AKP seçimlerde gider diye. Ama baktı ki daha güçlü geldi. Referandumla ilgili başvuruya görevsizlik kararı verip olayın üstünü kapattı.
Neyse son olarak AKP harıl harıl sivil anayasa hazırlıyor. Muhalefet ve STK'lara ve Üniversitelere de katkıda bulunun diyor. Ama altı aydır hiç birinden ses yoktu. Üniversiteler bu işe yanaşmıyorlar zaten. Neden? Çünkü bu zamana kadar ki anayasaları onlar yaptı. Yaptıkları anayasalarla yönetilen ülkenin hali ortada. 2.5 milyon mağdur,30 milyon aç ve yoksul,bir avuç hortumcu. Peki AKP'nin yapacağı anayasayla birşey düzelir mi? Aksine daha da kötüye gider.
AKP görüşleriyle katkıda bulaunmayan bu kuruluşlara sitem ediyor. Madem yardım etmiyor bunlar Başbakana,vatandaş olarak ben yardım edeyim AKP'ye. Ve ona bir anayasa teklifi açıklayayım burada. Zaten kabul etmez benim teklifimi. Niye çünkü Benimkinin,yoksulluğu, hortumları ve zulümleri önleyecek anayasa olması.
Ama şunu yapabilirir. Kendi hazırladığı anayasayla birlikte benimkini de halka götürüp oylatırsa halkın hangisine teveccüh edeceği ortaya çıkar. Eğer onunkini kabul ederse ezilmeye devam eder,benimkini kabul ederze ezilmekten kurtulur. İşte benim anayasa teklifim. Selamlar
ANAYASA MADDE 1 - Bu ülkede yaşayan herkesin,canı,malı ve namusu devlet garantisindedir. Bunlara gelecek herhangi bir zarar,zarar verenlerden suçları oranında tahsil edilmek üzere,devlet tarafından peşinen ödenir.
Şimdi bu maddeden sonra Başbakan çıkıp ta Banka.banker ve holdinglerde paraları hortumlananlara YATIRIRKEN BANA MI SORDUNUZ DİYEBİLİR Mİ? Mahkemeler,mağdurların 5 kuruş alacağının,kimisine 2 kuruş ödensin,kimisine,seninki devlet garantisinde değil ÖDEMEYİN kararı verebilir mi? Veremez.
ANAYASA MADDE 2 - Devlet her vatandaşına geçinebileceği bir iş ve oturabileceği bir konut sağlamak zorundadır. Bunun için tüm imkanlarını seferber eder. Gerekiyorsa ülkedeki töm iş sahalarını kamulaştırır.
Bu maddeden sonra kamu fabrikalarını üç kuruşa zenginlere peşkeş çekmek şöle dursun.onların ellerindekilerini kamulaştırır.
ANAYASA MADDE 3 - Bütün aflar,zaman aşımları,davalardaki tahditler ve partilere hazine yardımı kaldırılmıştır. Yargılamalardaki süre altı ayı geçmeyecek. Devlet bunun için gerekli altyapıyı en kısa zamanda oluşturur.
Bu maddeden sonra zenginlerin ödemedikleri vergiler affedilebilir mi? S.Cavit Çağlar,S.Aydın Doğan,Holding patronlarının devlettten kaçırdıkları vergiler,hortumladıkları paralarla ilgili davalar zaman aşımında düşüp,yanlarına KAR kalabilir mi? Kalamaz. Vatandaşın bir davası 5 yıl sonra zamanaşımından düşebilir mi? Düşmez.
A NAYASA MADDE 4 - Devletin iç ve dış borçlarından usulüne uygun kyllanılan kısmı bu ülkeden zengin olanlardan,usulüne uygun kullanılmayan kısmı,kullanan ve kullandıranlardan geriye dönük yasal faiziyle tahsil edilir.
- Forum ana sayfa GENEL Güncel Konular Serbest Kürsü
- Ara
-
- Zaman: 11 Eyl 2025 17:23
- Tüm zamanlar UTC+03:00
Hortumcuların Gündemine Yem Olmayın
Paylaşmak istediğiniz her şey
1 mesaj
•1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
Geçiş yap
- GENEL
- ↳ Güncel Konular