Milli Şairimiz merhum Mehmet Akifin ölüm yıldönümü nedeniyle düzenlenen anma gününde Başbakan,O BİR KANAAT ÖNDERİYDİ diyor. Ne demek kanaat önderi. İnanç önderi,inandığı gibi yaşayan,inandığına uygun işler yapan,yani inancıyla yaptıkları uyumlu olan demektir.
Eğer hayatta olsaydı ne Başbakanın adını ağzına almasına müsade ederdi ne de o toplantıya katılmasına. Kapıdan girmeye kalksa bastonla kovalardı onu.
Neden? Çünkü müslüman zulüm yapmanın büyük günah olduğuna inandığından kimseye zulüm yapmazda ondan. Hem müslümanım diyeceksin hem de 2.5 milyon zedeyi inim inim inleteceksin. O yaptıkları inancıyla çelişmeyen biriydi ve yaptıkları inancıyla çelişenleri de hiç sevmezdi. Öyle diyor bir şiirinde zalim ve mazlumlarla ilgili.
Kanayan bir yara gördüm mü,yanar ta ciğerim,
Onu dindirmek için kamçı yerim,çifte yerim.
Adam aldırma da,geç git diyemem,ALDIRIRIM
Çiğnerim,çiğnenirim HAKKI tutar kaldırırım.
ZALİMİN HASMIYIM,amma severim MAZLUMU
Merhum şiirinde ADAM ALDIRMA DA GEÇGİT DİYEMEM ALDIRIRIM diyerek,AKPye oy vererek iktidar eden % 47 yi de unutmamış şiirinde.
İnternetle buluşalı bir yıldan beri hep mazlumların yanında oldum zalimlere karşı mücadelelerinde makalelerimle. Onların üzerinden bu zülüm kaldırılana kadar da devam edeceğim onların yanında olmaya.
Tabi bu makaleler,eften püften,geyik muhabbeti türünden şeyler olmadığı için bir çok engelleme ve mağduriyetlerle de karşılaştım. Makalelerdeki gerçeklerden rahatsız olan hortumcu ve hamisi siyasi iktidarlar,kulaklarını çekti bu sitelerin ve yayınlamamalarını istediler anlaşılan. Tabi bunu da neyin karşılığı yaptılar o da ayrı bir mesele veya ne korkusundan.
Bunlardan anafikir sitesi yeni düzenleme bahanesiyle elliye yakın makalemi yok etti ve yeni düzenlemede o bölümü de kaldırdılarr. Aynı şeyi son olarak Diğimedya,Web34 ve Forumisyan yaptı.
İstanbuldostum,Türkforum,Özgürdünya,Atayurduakçakese,Yorumluyoruz,
Saadet Fatih,Risale Forum ise kimi temelli,kimi süreli uzaklaştırma verdi,kimisi de işine geleni yayınlıyor işine gelmeyeni yayınlamıyor.
Hele bir de ihlaszedelerin sözcüsü olan İhlaszede siteleri var. Kadınlar kulübü bu makaleler yüzünden mesaj alımını kapattı,diğeri de işine geleni yayınlıyor,işine gelmeyeni yayınlamıyor.
Bu zamana kadar hortumcu ve hamilerine karşı zedelerle birlikte DİK durma mücadelesi veren MİMHABERE de bir haftadır ulaşılamıyor. Akıbeti meçhul. Hortumcular ve Başbakan tarafından LİNÇ edilmiş olabilir.
Allahtan ki İmam-Hatip,Anarşist,Sözümüzvar,Serfinaz siteleri var hiç bir kısıtlama getirmeden yayınlayabilen.
Yani ben anlıyamıyorum,birisinin yaptıklarını söylemek ona hakaret olur mu? Biz Başbakanın yaptıklarını söylüyoruz sadece,şunu yapmadığı halde söylüyorsun desinler,özür diler,o bölümü silerim.
İşte Atatürkün BASIN MİLLETİM MÜŞTEREK SESİDİR dediği basın. Milletin sesi mi yoksa hortumcu ve hamilerinin sesi mi?
yYazılı ve görsel basının & 90 ı bu hortumcuların,geri kalanı da yaşayabilmek için bu hortumculara muhtaç.
TRT malum iktidarların MUTA nikahlı karısı,diğerleri de iktidarların nikahsız para karşılığı kullandıkları METRESLERİ. Selamlar.
Başbakanı Bastonla Kovalardı
Re: Başbakanı Bastonla Kovalardı
Merhum Akif bir arkadaşına şü gün, şü saatte ziyaretine geleceğine söz vermiş. O gün de hava çok yağmurlu olduğundan arkadaşı, nasıl olsa bu yağmurlu havada gelemez diye evde beklemeyip başka yere gittiğinden, merhum geri dönmek zorunda kalmış. Daha sonra arkadaşına, niye sözleştiğimiz halde evde beklemediğinini sormuş, O da hava yağmurlu olduğundan gelemez diye düşündüm ve ve evde beklemeyip başka yere gittim deyince,o da benim MÜNAFIK olduğumu kim söyledi sana demiş. Ben söz verdim mi iki elim kanda da olsa sözümü tutarım demiş.
Şimdi nu kanaat önderini sahiplenen kim ? Başbakan. Başbakanın verdiği sözlere bakalım şimdi tutmuş mu sahiplendiği kanaat önderi gibi. BİZ KİMSESİZLERİN KİMSESİYİZ,TÜYÜ BİTMEDİK YETİMİN HAKKINI YEDİRMEM,zedeler için,KİMSENİN BEŞ KURUŞ HAKKI KALMAYACAK. Verdiği sözler bunlar. Şimdi verdiği bu sözleri tuttu mu? İhlas ve holdingzedelere,PARANIZI KİME VERDİYSENİZ ONDAN ALIN,Hani tüyü bitmedik yetimin hakkını yedirmeyeceğim diye söz vermiştin,tüyü bitmedik yetimlerin paralarını hortumlayanları milletvekili yaptın. 2.5 milyon zedeyi,çaresiz,naçar,kisesiz bıraktın. Hani sen kimsesizlerin kimsesiydin.
Bonozedeler için,Onlara ödeme yapmak hiç içimden gelmiyor. Ofşorları ödemedin. Verdiklerine de 10 kuruş haklarına 2 kuruş verdin. Hani sen değil miydin KİMSENİN BEŞ KURUŞ HAKKI KALMAYACAK diyen?
İşte acı olan kendisi gibi kanaat önderlerine Akifin deyimiyle böyle verdiği sözleri tutmayan MÜNAFIKLARIN sahiplenmeine izin verilmesi ve onlar üzerinden rant elde etmeye çalışmaları oy olarak. Ve müslümanların da bunların oyunlarına gelmeleri. Selamlar.
Şimdi nu kanaat önderini sahiplenen kim ? Başbakan. Başbakanın verdiği sözlere bakalım şimdi tutmuş mu sahiplendiği kanaat önderi gibi. BİZ KİMSESİZLERİN KİMSESİYİZ,TÜYÜ BİTMEDİK YETİMİN HAKKINI YEDİRMEM,zedeler için,KİMSENİN BEŞ KURUŞ HAKKI KALMAYACAK. Verdiği sözler bunlar. Şimdi verdiği bu sözleri tuttu mu? İhlas ve holdingzedelere,PARANIZI KİME VERDİYSENİZ ONDAN ALIN,Hani tüyü bitmedik yetimin hakkını yedirmeyeceğim diye söz vermiştin,tüyü bitmedik yetimlerin paralarını hortumlayanları milletvekili yaptın. 2.5 milyon zedeyi,çaresiz,naçar,kisesiz bıraktın. Hani sen kimsesizlerin kimsesiydin.
Bonozedeler için,Onlara ödeme yapmak hiç içimden gelmiyor. Ofşorları ödemedin. Verdiklerine de 10 kuruş haklarına 2 kuruş verdin. Hani sen değil miydin KİMSENİN BEŞ KURUŞ HAKKI KALMAYACAK diyen?
İşte acı olan kendisi gibi kanaat önderlerine Akifin deyimiyle böyle verdiği sözleri tutmayan MÜNAFIKLARIN sahiplenmeine izin verilmesi ve onlar üzerinden rant elde etmeye çalışmaları oy olarak. Ve müslümanların da bunların oyunlarına gelmeleri. Selamlar.