Bilgisayar firmasına müşteri giriyor ve görevli ile dialog şöyle gelişiyor:
Görevli : Buyurun efendim, nasıl yardımcı olabilirim?
Müşteri : Dün aldığım modem arızalı çıktı. Paramı istiyorum.
Görevli : Peki arızası nedir? Telafi edelim.
Müşteri : Bu modem küfrediyor. Görevli : ???
Müşteri : Dava bile edebilirim.
Görevli : Nasıl yani
Müşteri : Nasıl olacak. bağlanıyorum, basbaya ana avrad küfrediyor.
Görevli : Olamaz efendim
Müşteri : Oluyo!!! (iyice kızmış)
Görevli : Ama bu cihazın teybi hoparlörü filan yok.
Müşteri : Oluyo diyosam oluyo işte
Bu şekilde yaklaşık 10 dk. devam eden hararetli konuşma sonunda, iyice bağlantı-kullanım detaylarına filan inen görevli, sonunda 0 8222 XXX XX XX diye girmesi gereken bağlantı ayarlarında, vatandaşın 0 822 bölümünü yazmadığı, dolayısıyla alan numarasından sonraki numaranın isabet ettiği şanssız bir sabit telefon kullanıcısını bütün gece arayıp elektronik seslerle canından bezdirerek küfür ettirdiği; küfründe doğal olarak bilgisayarın hoparlöründen geldiği ortaya çıkıyor.
Modeme Bak!
-
SEYDUNA
- Yarbay

- Ruh Hali:Mutlu
- Burç:Koç
- Takım:Fenerbahçe
Re: Modeme Bak!
insanın başına neler gelmiyorki bu hiç şaşılacak gibi değil ben bir gün ablamı arıyorum cepten tl açılıyor ve ben ablam ve ablamın yaşadığı şehirden başka biri olay aynen böyle
ben o adamın sesini duyuyorum adam ablamın sesini ablamda benim sesimi tabi herkes sesini duyana göre konuşunca ortalık karışıyor taki telefonu açan ben telefonu kapatıncaya kadar ama şok olmuştum ablamı aramaktan korktum bile ama cesaret edip aradım ablam bana hemen sen neden bana değişik şeyler söylüyordun dedi taki ben mevzuyu anlatıncaya kadar
ben o adamın sesini duyuyorum adam ablamın sesini ablamda benim sesimi tabi herkes sesini duyana göre konuşunca ortalık karışıyor taki telefonu açan ben telefonu kapatıncaya kadar ama şok olmuştum ablamı aramaktan korktum bile ama cesaret edip aradım ablam bana hemen sen neden bana değişik şeyler söylüyordun dedi taki ben mevzuyu anlatıncaya kadar
-
şahrud
- Üstteğmen

- Burç:Kova
- Takım:Galatasaray
:komik10 :komik10
neden benım bundan haberım yok askım :komik10 yazık sana
neden benım bundan haberım yok askım :komik10 yazık sana
-
SEYDUNA
- Yarbay

- Burç:Koç
- Takım:Fenerbahçe
yav aşkım ne diyorsun önce şaırdım kimse inanmadı hatta ablam bile çünkü ablam adamın sesini duymuyordu ama çokı komikti yav nsl aklıma geldi unutmuştum bile
-
clotilde
- Onbaşı

- Burç:Başak
- Takım:Beşiktaş
komedi bölümüne yazmak hiç aklınıza gelemdi bu hikayeyi ne alaka garip mevzusuyla neyi garip sizin garibinizle benim garibim farklı mı anlayamadım