Nevruz Nedir?

Paylaşmak istediğiniz her şey
SEYDUNA
Yarbay
Yarbay
Ruh Hali:Mutlu
Burç:Koç
Takım:Fenerbahçe
Re: Nevruz Nedir?

Mesaj gönderen SEYDUNA » 14 Tem 2008 19:42

şahrudum doğru söylüyorsun hem kardeşlik derler hemde kimseninn nevruzu kutlamasına izin vermezler üstüne kınarlar

Osmanlı torunu
Acemi Er
Acemi Er
Burç:Aslan
Takım:Galatasaray

Mesaj gönderen Osmanlı torunu » 14 Tem 2008 20:43

eğer adam dağa çıkıyosa benim askerim de ona silah sıkar kimsede bişey diyemez.

Zaten komunizm diye diye bugünlere getirmediniz mi bizi.Komunizm gelecekmiş sovyetlere geldi de ne oldu tesbih boncuğu gibi dağıldılar.Çine geldi de ne oldu kesmedik kelle bırakmadılar.

Eğer sen nevruzda elinde pkk terör örgütünün bayrağını açmassan kimse sana bişey demez.Ama sen baharı kutlamıyosun ki sen orda apo denen iti savunuyosun.Sen orda teröristi övüyosun.Türk halkı da buna karşılığını verir.

Zorla türkçe okutuyomuşuz.Dostum bu ülkenin resmi dili Türkçe eğer öğrenmeyeceksen ne demeye yaşıyosun sen bu ülkede.

Şunu da unutmayın ki bizi arkadan vuran sizlersiniz biz değiliz.
Kullanıcı avatarı
Siyabend
Belawela Muhtarı
Belawela Muhtarı
Burç:Kova
Takım:Galatasaray

Mesaj gönderen Siyabend » 14 Tem 2008 21:32

Osmanlı torunu yazdı:Türkiyeyi yerlerde emeklendiren.Ben Kürdüm diyip eline silah alıp dağa çıkanlardır.Türkiyeyi yerlerde emeklendirenler ben Atatürkçüyüm ama Atatürk2ün yolundan gitmem ben komunizmi tercih ediyorum diyenlerdir.Türkiyeyi yerlerde emeklendiren sen sağcısın ben solcuyum diyip karşısındakini sorgusuz sualsiz öldürendir.

Bırakın artık bu zihniyetleri Ben Türküm sen Kürtsün ama önce hepimiz müslümanız Muhammed(s.a.v.) ümmetiyiz.Ne bu düşmanlık elin hristiyanları arkamızdan iş çevirirken neden biz birbirimizi kötülüyoruz.

Bir ayet-i kerime der ki: Arapogullari’ndan biri zalim Kartalı uyandiricak.Zalim kartal öfkesini Allah’ın topraklarından(Arap toprakları) alacak.Ve sonunda müslümanlar birleşip Kartal'ı Allah'ın topraklarından atacak.

Gerçek düşmanımızın kim olduğunu göremiyor musunuz.

Bir kere düşman aramak baştan bizi yanlışa sürükler.
"Türk'ün Türkten başka dostu yoktur" gibi tuhaf bir söylem ile bütün dünyayı kendilerine düşman olarak gören başka bir halk yoktur dünyada.
Herkesi kendimize nasıl düşman edebiliriz mantığı yerine herkes ile nasıl dost olabiliriz düşüncesiyle hareket etmeliyiz.
Ki yıllardır Türkiye'nin Kürtleri dost olarak kazanmak için yaptığı hiçbir şey.
Tam aksine kendisine düşman olmaları için elinden geleni yapıyor.
ZAGROS
Moderator
Moderator
Ruh Hali:Huzurlu

Mesaj gönderen ZAGROS » 20 Tem 2008 21:05

Osmanlı torunu yazdı:eğer adam dağa çıkıyosa benim askerim de ona silah sıkar kimsede bişey diyemez.

Zaten komunizm diye diye bugünlere getirmediniz mi bizi.Komunizm gelecekmiş sovyetlere geldi de ne oldu tesbih boncuğu gibi dağıldılar.Çine geldi de ne oldu kesmedik kelle bırakmadılar.

Eğer sen nevruzda elinde pkk terör örgütünün bayrağını açmassan kimse sana bişey demez.Ama sen baharı kutlamıyosun ki sen orda apo denen iti savunuyosun.Sen orda teröristi övüyosun.Türk halkı da buna karşılığını verir.

Zorla türkçe okutuyomuşuz.Dostum bu ülkenin resmi dili Türkçe eğer öğrenmeyeceksen ne demeye yaşıyosun sen bu ülkede.

Şunu da unutmayın ki bizi arkadan vuran sizlersiniz biz değiliz.

türkün ve kürdün gerçek düşmanı İslamı kendine alet eden yobazlardır !!
Kawa
Binbaşı
Binbaşı
Burç:Kova

Mesaj gönderen Kawa » 21 Tem 2008 11:51

siya_evin268 yazdı:1 nevruz değil. NEWROZ...
2.Orta asya ile alaksı yok. NEW= yeni Roz-roj gün demek. yeni gün .yeni herşey anlkamına gelir. orta asyada kutlanılan ayrı bişey. varsa öle bişey.
3.Demirci Kawanın DEHAQ zülümüne başkaldırışıdır. zaferin. özgürlüğün bayramıdır. umudun bayramıdır...
bilmem anlatabildimmi. ytada bilmem hazmedebildin mi????
aynen katılıyorum bariş kardeşlık özgürlük eşitlik ve buna benzer tüm güzelikler içeren dir newroz türkler ise bayram dedikleri günde katliamlar yapıyor kürlerin bayramına ne saygıları nede tahamülleri var yazacak fazla birşey yok zaten herşey ortada.
ZAGROS
Moderator
Moderator
Ruh Hali:Huzurlu

Mesaj gönderen ZAGROS » 21 Tem 2008 17:13

bu konudan çok sıkıldım artık !!!

“Serbest Kürsü” sayfasına dön