Sallama Haber Ajansı
-
- Üstteğmen
- Ruh Hali:Mutlu
- Burç:Yengeç
- Takım:Galatasaray
Arkadaşlar bu oyunda herkes birbirinin hakkında uydurma haberler yazacak
alttakine ve ya üsttekine diye bir sınırlama yok istediğiniz kişi hakkında yazabilirsiniz...
yanlız onur kırıcı ve küçük düşürücü haberler yazmak yasak...
İlk olarak ben başlıyorum:
Forumda yigido olarak bilinen kişi kendinden 20 yaş büyük hocasına kör kütük aşık olmuş.Ailesi onu vazgeçirmeye çalışsada aldığımız son duyumlara göre yigido ya ölürüm ya onunla evlenirim diye inat ediyormuş.
alttakine ve ya üsttekine diye bir sınırlama yok istediğiniz kişi hakkında yazabilirsiniz...
yanlız onur kırıcı ve küçük düşürücü haberler yazmak yasak...
İlk olarak ben başlıyorum:
Forumda yigido olarak bilinen kişi kendinden 20 yaş büyük hocasına kör kütük aşık olmuş.Ailesi onu vazgeçirmeye çalışsada aldığımız son duyumlara göre yigido ya ölürüm ya onunla evlenirim diye inat ediyormuş.
Re: Sallama Haber Ajansı
yok öyle bişi kardeşm sadece sadece arkadaşızÇılgın Leyla yazdı:Forumda yigido olarak bilinen kişi kendinden 20 yaş büyük hocasına kör kütük aşık olmuş.Ailesi onu vazgeçirmeye çalışsada aldığımız son duyumlara göre yigido ya ölürüm ya onunla evlenirim diye inat ediyormuş.

-
- Onbaşı
- Takım:Galatasaray
Re: Sallama Haber Ajansı
yigido yazdı:yok öyle bişi kardeşm sadece sadece arkadaşızÇılgın Leyla yazdı:Forumda yigido olarak bilinen kişi kendinden 20 yaş büyük hocasına kör kütük aşık olmuş.Ailesi onu vazgeçirmeye çalışsada aldığımız son duyumlara göre yigido ya ölürüm ya onunla evlenirim diye inat ediyormuş.

-
- Yarbay
- Burç:Koç
- Takım:Fenerbahçe
beyazgül dün gece fazla foruma takıldıgı icin ve yemeyi ateşte unuttugu ıcın evei yangına vermiş işten donen kocası evfın halını gorunce ılk once beyaz gulu kurtarmayı duşunmuş fakat beyazgul dısarda dız ustu bılgısayarıyla hala forumda oldugunu gormus benden duymuş olmayın ama kocası pazartesı gunu bosanma davasında tek cesede bosanacagını soylemiş :çığlık
-
- Yarbay
hay hiç güleceğim yoktu beyaz gül kaynanasıyla saç baş mahallenin ortasında birbirlerini yemişler
duymayan kalmadı duyduğuma göre kimseye söylemeyin ama sürekli nete girdiği içinmiş acıdım valla şimdi duysa bunları dedikodu yaptığımı zannder neyse zaten o beni bilir yapmam ben öyle şey :oo :oo :oo :shock: :shock: :shock:
duymayan kalmadı duyduğuma göre kimseye söylemeyin ama sürekli nete girdiği içinmiş acıdım valla şimdi duysa bunları dedikodu yaptığımı zannder neyse zaten o beni bilir yapmam ben öyle şey :oo :oo :oo :shock: :shock: :shock:
-
- Albay
- Ruh Hali:Yorgun
- Burç:Balık
su saduna varya forum ve sohbet odalarında sureklı bayanlara takıldıgı için yengemiz onu kapıdan kovarken gordum can havlıyle kapıdan atlarken arkasından 1 AD sopa 1 AD ayakabı vede sayamadıgım kadar ard arda darbeler yedi saonrada arkama saklanarak ocagına dustum abe kurtar dedi
bende baktım it gibi tıtriyor aldım bır boş teneke gibi onu kaldırıma bıraktım sonrasını goremedım en son duydugum sey ay anammmmmmmm dıye bir şeydi sonunu sız dusunun :oo :oo :shock:
bende baktım it gibi tıtriyor aldım bır boş teneke gibi onu kaldırıma bıraktım sonrasını goremedım en son duydugum sey ay anammmmmmmm dıye bir şeydi sonunu sız dusunun :oo :oo :shock:
-
- Yarbay
yav ne oluyor ben size ne yaptım be okadarda sallanırmı be neyse daygen eve kaçak mazot çekmiş ama birşey i yanlış yapmış mazota ayrı musluk çekmeyi unutmuş direk sumusluğuna atmış bunu yapmakal kalmamış üstüne bi duş alayım demiş kalkıp ban yoya girmiş musluğu açmış sonra ne olsun istersiniz yengenin korkusundan elbiseleri giymeden evden kaçmış yengeye sordum nerde bu daygen diye allah onu kahretsin diye başlıyor bedduaya valla yenge ye bizim tavuk kümesinde kalıyor desem inanmaz zaten görsede inanmaz çünkü tavuk tüyü içinde kalmış birde bizim horozun kuyruğundan bitane kapmış :oo :oo :oo :oo :oo :oo :oo :oo :oo :oo :oo :oo tavuklar hakında merak ettiklerinizi daygene sorabilirsiniz :didaygen yazdı:su saduna varya forum ve sohbet odalarında sureklı bayanlara takıldıgı için yengemiz onu kapıdan kovarken gordum can havlıyle kapıdan atlarken arkasından 1 AD sopa 1 AD ayakabı vede sayamadıgım kadar ard arda darbeler yedi saonrada arkama saklanarak ocagına dustum abe kurtar dedi