KDP Sitesi Türkiye’de Yasaklandı

Gündemdeki olaylar,tartışmalar
Cevapla
Kullanıcı avatarı
Siyabend
Belawela Muhtarı
Belawela Muhtarı
Mesajlar:19658
Kayıt:15 Eki 2006 12:05
Ruh Hali:Mutlu
Cinsiyet:Erkek
Burç:Kova
Takım:Galatasaray
KDP Sitesi Türkiye’de Yasaklandı

Mesaj gönderen Siyabend » 09 Ara 2008 12:33

KDP geleneğinden gelenlerin redaktörlüğünü yaptığı http://www.pdk-xoybun.com internet sitesi Türkiye’de mahkeme kararıyla yasaklandı.

KDP internet sitelerinden http://www.pdk-xoybun.com Ankara 11. Ağır Ceza Mahkemesi’nin kararı ile Türkiye’de yasaklandı.

Siteye erişim sağlanmak istendiğinde, “BU SİTEYE ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR.
Ankara 11. Ağır Ceza Mahkemesi 28/11/2008 tarih ve 2008/6731 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAKANLIĞI’nca engellenmiştir” yazısı ile karşılaşılıyor.

YASAKLAR ÜLKESİ

Türkiye'de mahkemeler internete karşı 'sansür' mahkemelerine dönüştü. Türkiye'de, ANF'nin www.firatnews.nu adresi de mahkeme kararı ile yasaklanmıştı.

Siteye erişim yapılmak istendiğinde, 'İstanbul 10. Ağır Ceza Mahkemesi, 05/11/2008 tarih ve 2008/703 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI'nca engellenmiştir.' yazısı ile karşılaşılıyor.

ANF'nin daha önce '.com', '.eu' ve '.org' uzantılı adresleri de mahkeme kararları ile yasaklanmıştı. ANF'ye erişimin yasaklandığı yerlerde www.firatnews.nl veya www.firatnews.info adresleri üzerinden ulaşılabileceği açıklandı.

Gündem internet sitesiwww.gundemonline.org da 31 Ekim 2008 tarihinden itibaren Türkiye’den erişim mahkeme kararı ile 6. kez engellenmişti.

Gündem gazetesi internet siteleri gundemimiz.com, ozgurgundem.net, ozgurgundem.org, gundemonline.com, gundemonline.net adreslerinden sonra www.gundemonline.org internet adresine de Türkiye’de girişler yasaklanmıştı. İnternet kullanıcılarının bundan böyle “http://www.gundem-online.com”, adresi üzerinden erişim sağlayabileceği bildirildi.

ANF NEWS AGENCY


Cevapla

“Gündem & Haberler” sayfasına dön